עבור לתוכן

מעוניין לשדרג מכשיר - האם לעשות זאת עכשיו? (תקציב 1K~)

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי. כרגע יש לי שתי אופציות, ה- DEFY PLUS או ה- XPERIA RAY. מה שחשוב לי במכשיר זה מצלמה ולראות סרטים; במצלמה ה- RAY מצטיין יותר מה DEFY, ובמסך להיפך. מה שכן, אני נוטה לכיוון ה- RAY, כי המצלמה של הדיפיי פשוט גרועה.

עכשיו, יש לי תהייה נוספת. קראתי לפני כמה ימים על "רפורמת הסמארטפונים", השאלה שלי היא האם כדאי עכשיו לשדרג או שעדיף לחכות קצת כדי שהמחירים יירדו בגלל הרפורמה הזו.

תודה מראש ושבת שלום חברים.

פורסם

לא תהיה ירידת מחירים, אין לך מה לצפות.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה.

יש לך מושג אם עתיד לצאת בטווח הקרוב מכשיר בסביבות 1K עם מסך נחמד (יותר מ- 3.5") ועם מצלמה טובה? לא מחפש אייפון בכוונה, ד"א. אז גם 3GS לא בא בחשבון..

כמו כן, אני ברשת פלאפון. האם ה- RAY יעבוד כמו שצריך? ואם לא, מה ההשלכות? הבנתי שיש בלאגנים עם תדרים בחברות שונות?

פורסם
  • מחבר

מעוד חיפושים שעשיתי ראיתי את ה- SONY ARC S במחיר של 1.5K, חשבתי להוריד אותם באיזה 100 שקל ואהיה מבסוט :smile1:

רק רוצה לדעת אם הוא יעבוד כמו שצריך ברשת פלאפון (?).

פורסם
  • מחבר

טוב, אז עכשיו הבנתי באופן כמעט וודאי שמכשירי SONY שנמכרים בארץ לא עובדים כמו שצריך ברשת פלאפון. אז במקום לעבור רשת (ד"א - האם זה שווה את זה? כולן פחות או יותר דומות היום, לא? אחרי ה"מהפכה" הזו), חשבתי להזמין את ה- ARC S מפה

http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Xperia-Smartphone-Multi-Touch/dp/B0061JP400/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340370937&sr=8-1&keywords=Xperia+ARC+S+LT18a+at%26t

ולשלב את mustop בעניין (שליחה ל"כתובת" בארה"ב ואז מביאים לך את החבילה לארץ). מה אתם אומרים? זה יוצא לי 1350 בערך, בלי אחריות וכל השיט הזה שאני לא יודע אם גם ככה אתה מקבל כשאתה קונה בחנות פרטית בארץ. גם אצטרך לצרוב לו רום עם עברית, יש כזה בנמצא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים