עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה עם הINTERNET EXPLORER

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה.

יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO).

המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש.

עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים.

נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא.

האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה.

אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא.

בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות בסדר גמור.

בקיצור האסקספלורר שלי מסרב להזדהות בגירסא שלו,יש לי תוכנות במחשב שמשתמשות באקסלפורר אחת מיהן היא הנורטון אנטיוירוס והן מסרבות לעבוד בטענה שלא מותקן אצלי אינטרנט אקספלורר וגם האסקפלורר מסרב "לעבד" JAVA SCRIPT.

ככה שאתרים שיש בהם JAVA SCRIPT לא עובדים אצלי או הפונקציות של JAVA SCRIPT (כגון הפונק' הכי פשוטה שפותחת חלון חדש) לא עובדות.

עזרה בבקשה!

פורסם

נסה להריץ תיקון על ידי הפקודה הבאה:

RunDLL32.EXE setupwbv.dll,IE5Maintenance "%SystemDrive%\Program Files\Internet Explorer\Setup\SETUP.EXE" /g "%SystemRoot%\IE Uninstall Log.Txt"

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להריץ את הפקודה שנתתה לי

RunDLL32.EXE setupwbv.dll,IE5Maintenance "%SystemDrive%\Program Files\Internet Explorer\Setup\SETUP.EXE" /g "%SystemRoot%\IE Uninstall Log.Txt"

קבלתי הודעת שגיאה שאומרת: ERROR LOADING setupwbv.dll

The sepcified module could not be found

פורסם

אנשים פשוט תעברו למוזילה

למה אתם כל כך כרוכים על האקספלורר המזופט

פורסם

אם עוד לא עברת ל-Mozilla (שדרך אגב גם אני משתמש בו), נסה להתקין מחדש את ה-IE.

פורסם
  • מחבר

קודם כל עם כל הכבוד למוזילה (ויש לי כבוד למוזילה כי אני משתמש בו כשאני גולש תחת לינוקס) הוא עדיין לא ברמה של אקספלורר ואין מה להגיד.

שנית כל כמו שציינתי ישנן תוכנות בצריכות את האקספלורר בגירסה 4 ומעלה והאקספלורר שלי מסרב "להזדהות"

לכן התוכנות לא עובדות!

בנוגעה הסרה והתקנה מחדש, איך אני עושה את זה בXP?

ניסיתי לעשות את זה בADD/REMOVE ושם WINDOWS COMPONENTS אבל זה סתם חרטא זה לא מסיר את האקספלורר "מהשורש".

פורסם

קודם כל עם כל הכבוד למוזילה (ויש לי כבוד למוזילה כי אני משתמש בו כשאני גולש תחת לינוקס) הוא עדיין לא ברמה של אקספלורר ואין מה להגיד.

איפה אתה חיי????

האקספלורר לא מגיע לקרסוליים של המוזילה

אולי זה בגלל שאתה משתמש במוזילה 1.1 או משהו עתיק ביותר

תנסה את הפיירבירד 0.7 ואחר כך נדבר

פורסם

Burton, אם אין לך מה מועיל להגיד - Dont.

הנה לינק (http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q293907) ממאגר הנתונים של מיקרוסופט - נסה לתקן אותו איך שמציעים שם - או לחילופין להתקינו מחדש.

פורסם

בנוגעה הסרה והתקנה מחדש, איך אני עושה את זה בXP?

ניסיתי לעשות את זה בADD/REMOVE ושם WINDOWS COMPONENTS אבל זה סתם חרטא זה לא מסיר את האקספלורר "מהשורש".

אני חושב שמספיק שתריץ את ההתקנה מחדש, בלי לעשות הסרה, זה יתקין לך את ה-IE מחדש. כל מה שצריך לדעתי זה התקנה אחת שתסדר את הקבצים החסרים/דפוקים.

כדי להריץ התקנה מספיק להריץ את הקובץ ie6setup.exe (שאותו ניתן להוריד מהאתר של מיקרוסופט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים