עבור לתוכן

האם העזרה נעלמה לי בווינדוס?

Featured Replies

פורסם

שלום!

שאני לוחץ על התחל- עזרה ותמיכה וזה סוגר את ההתחל וכאילו פותח את העזרה (לשנייה יש שעון חול בעכבר) וכלום לא קורה!!!

זה קורה לי גם אם נגיד יש לי בעייה במדפסת ואני לוחץ על פתרון בעיות

קיצר העזרה במחשב שלי לא עובד!!

יש לי WINDOWS XP PRO בעברית

מישו יכול לעזור לי איך אני מחזיר את העזרה???

פורסם

start-> run

services.msc

בדוק שהתהליך שנקרא help and support במצב started ומוגדר כ- automatic.

אם זה אכן כך והבעיה עדיין קיימת,

start-> run

כתוב שם:

helpctr -regserver

וזה אמור להסתדר..

פורסם
  • מחבר

אחי תודה על הניסיון לעזור אבל התהליך הזה כבר היה מוגדר כמו שאמרת

ועשיתי את הדבר השני וזה עדיין לא השתנה- אני לוחץ התחל- עזרה וזה לא נפתח לי ולא עושה שום הודעת שגיאה!

פורסם

אוקיי... נסיון אחרון. את הסקריפט המצורף מצאתי כשניסיתי לפתור בעצמי בעיה כזאת. נאמר שהיא נגרמת בגלל תוכנות שאמורות לנקות או לתקן את הרג'יסטרי, או תוכנות tweaking למיניהן. נסה להריץ את קובץ ה-reg המצורף.

פורסם

נסה לבצע סריקת קבצי מערכת

לשם כך לחץ על "התחל" -> "הפעלה" -> רשום Sfc /Scannow ולחץ על "אישור"

במהלך הסריקה תתבקש להכניס את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה Windows xp

אם זה לא יעזור אני ממליץ לך לבצע התקנת repair (לא פירמוט והתקנה,ולא התקנה על התקנה)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

moooshe תודה רבה!!! אבל זה לא הצליח!!! הוא אומר לי האם להוסיף מידע אני אומר לו כן ואז הוא אמר שהמידע נוסף....

ל- jean- paul עשיתי סריקה ואז אחרי איזה עשר דקות של סריקה החלון נעלם......

ואני לא יעשה REPAIR כי אני לא רוצה להתחיל להסתבך.... הבעייה הזאת מעצבנת אבל לא קריטית....

פורסם

יריה באפילה -

נסה לבדוק ב tools->folder options->file types אם לא השתנה לך השיוך לקבצי CHM (הפורמט של קבצי הhelp)

ראה תמונה מה רשום שם אצלי בXP

פורסם
  • מחבר

גם זה לא עזר

יש לי בדיוק כמו ההגדרות שלך......

ואם אפשר לשאול עוד שאלה:

שאני מדליק את המחשב מגיע לי אחרי איזה חצי דקה חלון של כניסה לווינדוס שצריך לכתוב את שם המשתמש שלי ואת הססמא שלי אפשר ללחוץ על אישור, ביטול ועוד אופציה ששכחתי איך קוראים לה

איך אני מבטל את הדבר הזה כדי שאני ידליק את המחשב והוא יהיה מוכן לי...... וגם ההתחל- כיבוי השתנה (אני צריך לבחור שם בגלילה הפעלה מחדש, התנתקות, כיבוי והמתנה...

אני רוצה שיהיה לי שאני לוחץ על התחל- כיבוי שלוש אופציות אם לוחצים על SHIFT אז הימיני משתנה למשו אחר..... (נראה לי להמתנה)

איך אני מבטל את זה???

אם זה יעזור השינויים היחידים שעשיתי זה שהורדתי NET FRAMEWORK ועשיתי את מה שאמרתם פה.....

מישו יכול להגיד לי איך אני מחזיר את זה???

פורסם

את זה דווקא קל לסדר (אם הבנתי נכון את הבעיה)-

אני מכיר שתי שיטות-

אחת היא להתקין את tweak ui powertoy מהאתר של מיקרוסופט ושם ניתן לשחק עם הגדרות הautologin.

השניה היא לפתוח את start->run

ולרשום שם "control Userpasswords2"

תוריד את הV מ "users must enter a user name....."

חוץ מזה כל תוכנת TWEAK נותנת את האופציה הזו

דרך אגב, לגבי הבעיה הראשונה- הקובץ c:\windows\hh.exe קיים אצלך?

יש לך בעיות אחרות שקשורות ל html (כמו בעיות באקספלורר וכו')?

פורסם
  • מחבר

כן הוא קיים

ואין לי שום בעיות

פורסם

כשאתה מנסה להעלות קובץ chm ישירות אתה מצליח?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה....

ועשיתי את השיטה השנייה להחזיר את החשבונות אבל עכשיו הוא מתחבר לי בחשבון שנקרא ADMENISTOR (מנהל) במקום ב- YOSEF FAMILY שבו תמיד הוא היה מתחבר אוטומטית......

אתה יכול להסביר לי איך עושים שהוא יתחבר ל- YOSEF FAMILY?

ניסיתי דרך YOSEF FAMILY (שמוגדר לי כמנהל המחשב ולא כמוגבל) למחוק את המנהל דרך חשבונות השמשתמשים אבל המנהל (ADMENISTOR לא נמצא שם!!)

האם תוכל לעזור לי בזה גם??

תודה רבה!!!

פורסם

לגבי העזרה, הנה דבר אחרון שמצאתי... סקריפט ב-vbscript שאמור לתקן את הבעיה. מקווה שזה יפתור את הבעיה, כי אין לי יותר רעיונות...

לגבי החשבונות, אתה לא יכול למחוק את administrator, ואני לא מציע שתנסה... החשבון הזה קיים כדי לעזור לך לפתור בעיות במקרה שהחשבון שלך נדפק. תמיד טוב שהוא יהיה שם למקרה הצורך.

עריכה: שכחתי להוסיף את הקובץ...

פורסם

כדי לפתור את בעיית החשבונות -

תתקין את Tweak UI PowerTool (אני אנסה לצרף את הקובץ לכאן)

ותחת Logon -> Autologon שנה את הפרטים לשם המשתמש הנכון (ואל תשכח למן V)

עריכה:

לגבי קבצי CHM - חפש על ההארדיסק שלך (תמצא כאלה הרבה תחת הספריה windows) קבצים עם סיומת CHM ופשוט תן לחיצה כפולה על אחד מהם.

אם הקובץ נפתח בצורה של חלון עזרה רגיל של windows אז אין בעיה עם השיוך של הקבצים, אין בעיה עם האקספלורר ואין בעיה עם הקובץ hh.exe, כלומר, הבעיה היא כנראה בהגדרות ברגיסטרי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם במיוחד לבנאדם שנתן לי מלאאא פתרונות שלא חשבתי עליהן......

וגם לזה שהחזיר לי את זה שאפשר להיכנס לווינדוס בלי להכניס שם משתמש וססמא....

אבל עדיין הבעייה לא נפתרה.... אם יש פתרונות בבקשה תכתבו לי.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים