עבור לתוכן

עזרה| מציאת מקלדת, עכבר ופאד ב500 שקל

Featured Replies

פורסם

המלצה לעכבר, פאד ומקלדת:

1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500

2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין!

3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר:

Claw אבל גם Palm

4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:

גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...)

יש צורך בכיתוב בעברית.

PAD: שיתאים לעכבר..

ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה

(עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)

פורסם

עכבר - Razer Abyssus

מקלדת - Razer Arctosa Silver (באייבורי מוכרים עם עברית, ב-KSP יש באנגלית בלבד)

פאד לעכבר - עבור ה-Abyssus מומלץ פאד של Razer Goliathus SPEED ואין אותו לא באייבורי ולא ב-KSP.

יש את הפאד הזה ב-PCGames: בינוני וגדול

פורסם
  • מחבר

איך הסט של:

sidewinder x4

g400

qck

ביחס לסט של razer?

פורסם

זה גם שילוב טוב אבל ה-G400 לא מתאים לאחיזת Claw.

פורסם
  • מחבר

אה סבבה

זו לא בעיה

אני גם ככה משתמש יותר palm .. פשוט לפעמים האצבעות טיפה מעל העכבר כמו CLAW

אבל זה יותר PALM

תודה

פורסם

Abyssus זה אחד העכברים הפחות טובים בשוק (ולדעתי האישית לא נוח בשיט) , שאלה לי אליך - איזה משחקים אתה יותר משחק fps או mmrpg \ rts ואחרים?

עריכה : ומה גודל היד שלך פלוס מינוס?

פורסם
  • מחבר

אני משחק יותר mmrpg, וגם rpg כמו dragon age / kingdom of amular פה מאקרו יכולים להיות טובים

וגם dota אני משחק (שזה בעיקר עכבר)

היד שלי גדולה. אצבעות רזות אבל ארוכות ממש

פורסם

אוקיי מגניב אז ככה , לא הייתי ממליץ על G400 כי הוא יותר בקטע של דיוק מירבי שמתאים לfps (כנ"ל גם deathadder) ולשניהם אין יותר מידי לחצנים בשביל הרבה מקרו , כדאי לך לבדוק ביקורות וסיקורים על הG500 עכבר לייזר משובח עם המון אופציות להתאמה למה שאתה משחק , נוח מאוד לאחיזה רק שים לב שהוא די עבה יחסית לG400 ולא הכי מתאים לClaw , עוד דבר זה שאם אתה בוחר את הG500 אתה תצטרך לקחת ביחד איתו פד קשיח בשביל להוציא ממנו את המקסימום (הוא עושה טיפ טיפה בעיות על פד בד) , בנוסף יש לך אפשרות של הוספת משקל משהו שאני מאוד מאוד אוהב - בכל אופן לי אישית יש את הG500 ואני משתמש בו נטו בשביל סוג המשחקים שאתה ציינת ואני מאוד אבל מאוד מרוצה , אם אתה לא סגור עדיין אז יש לך גם את העכבר שאני אישית הכי הכי הכי אבל הכי אוהב והוא הss ikari , אני מבטיח לך שלא תמצא עכבר יותר נוח ממנו בשוק , גם כן עכבר אמין עם איכות בנייה מעולה ושים לב שיש 2 גרסאות : לייזר ואופטי ודי ברור מי מתאים למה.

אם אתה פריק מטורף של mmorpg יש גם את הrazer naga שמה שיחודי בו הוא 12 כפתורים בשביל אין סוף מאקרוים אבל שים לב שהוא לא כ"כ נוח ע"פ חוות דעת של אנשים ברשת (אני ניסיתי אותו רק פעם אחת ולא נפלתי) כמעט ואף אחד לא משתמש ביותר מ6 כפתורים גג בגלל שהגישה לשאר הכפתורים מאחורה לא נוחים ובקיצור בכללי עכבר לא משהו באופן כללי , וזהו חחח .. בקשר לעכברים אחרים אני לא כ"כ יודע אני מייעץ רק לעכברים שיש לי איתם ניסיון , מקווה שעזרתי וסורי שחפרתי באמת שאין לי כרגע משהו יותר טוב לעשות :'(

פורסם
  • מחבר

אה לא - אני לא צריך פיצ'רים ומאקרו על העכבר

אני דיברתי יותר על המקלדת. שאני צריך אנטי גוסטין ואפשרות לעשות מאקרו על המקלדת

העכבר 2 מקשי מאקרו מספיקים.

העיקר g400 מתאים לpalm.

אני לא אקח g500 כי הוא באמת עבה ועכבר בגודל בינוני זה עדיף לי.

פורסם

אז למה לא לקחת Ikari?! jules.jpg

פורסם
  • מחבר

כי לא קיבלתי עליו המלצות

על הsidewinder x4

על ה g400

ועל ה qck

קיבלתי רק המלצות טובות. מה שאת מציע לא שמעתי עליהם

וגם על ה g400 יש אחריות 3 שנים שתמיד טוב שקיימת.

פורסם

טוב אני אפרוש כאן כי אני לא רוצה להשמע כמו סוכן מכירות של steelseries , אבל אני אומר לך בתור אחד שיש לו את כל העכברים שאנחנו מדברים עליהם כאן (כן כן את כולם ואל תשאל למה :screwy: ) , ברגע שמניחים את היד על הikari כל עכבר אחר בהשוואה אליו מרגיש כמו סלע מגושם וחסר צורה ותועלת , אבל תעשה מה שבא לך.

פורסם

על טעם וריח אין להתווכח.

לפותח הדיון, ה-G400 עכבר מצויין, אתה יכול ללכת עליו בלב שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים