פורסם 2012 ביוני 2013 שנים המלצה לעכבר, פאד ומקלדת: 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 500 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): אין! 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw אבל גם Palm 4. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: גיימינג קל וכבד. הקלדה רבה(פחות חשוב), אני אשמח אם יהיו כפתורי מולטימדיה(אני משתמש בזמן משחק להעברת שירים וכו'...) יש צורך בכיתוב בעברית. PAD: שיתאים לעכבר.. ואם אפשר בבקשה לינקים לZAP או לחנויות שמוכרות בזול אני אשמח. תודה (עדיפות לKSP כדי שאני אוכל לקנות על המקום)
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים עכבר - Razer Abyssusמקלדת - Razer Arctosa Silver (באייבורי מוכרים עם עברית, ב-KSP יש באנגלית בלבד)פאד לעכבר - עבור ה-Abyssus מומלץ פאד של Razer Goliathus SPEED ואין אותו לא באייבורי ולא ב-KSP.יש את הפאד הזה ב-PCGames: בינוני וגדול
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר אה סבבהזו לא בעיהאני גם ככה משתמש יותר palm .. פשוט לפעמים האצבעות טיפה מעל העכבר כמו CLAWאבל זה יותר PALMתודה
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים Abyssus זה אחד העכברים הפחות טובים בשוק (ולדעתי האישית לא נוח בשיט) , שאלה לי אליך - איזה משחקים אתה יותר משחק fps או mmrpg \ rts ואחרים? עריכה : ומה גודל היד שלך פלוס מינוס?
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר אני משחק יותר mmrpg, וגם rpg כמו dragon age / kingdom of amular פה מאקרו יכולים להיות טוביםוגם dota אני משחק (שזה בעיקר עכבר)היד שלי גדולה. אצבעות רזות אבל ארוכות ממש
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים אוקיי מגניב אז ככה , לא הייתי ממליץ על G400 כי הוא יותר בקטע של דיוק מירבי שמתאים לfps (כנ"ל גם deathadder) ולשניהם אין יותר מידי לחצנים בשביל הרבה מקרו , כדאי לך לבדוק ביקורות וסיקורים על הG500 עכבר לייזר משובח עם המון אופציות להתאמה למה שאתה משחק , נוח מאוד לאחיזה רק שים לב שהוא די עבה יחסית לG400 ולא הכי מתאים לClaw , עוד דבר זה שאם אתה בוחר את הG500 אתה תצטרך לקחת ביחד איתו פד קשיח בשביל להוציא ממנו את המקסימום (הוא עושה טיפ טיפה בעיות על פד בד) , בנוסף יש לך אפשרות של הוספת משקל משהו שאני מאוד מאוד אוהב - בכל אופן לי אישית יש את הG500 ואני משתמש בו נטו בשביל סוג המשחקים שאתה ציינת ואני מאוד אבל מאוד מרוצה , אם אתה לא סגור עדיין אז יש לך גם את העכבר שאני אישית הכי הכי הכי אבל הכי אוהב והוא הss ikari , אני מבטיח לך שלא תמצא עכבר יותר נוח ממנו בשוק , גם כן עכבר אמין עם איכות בנייה מעולה ושים לב שיש 2 גרסאות : לייזר ואופטי ודי ברור מי מתאים למה.אם אתה פריק מטורף של mmorpg יש גם את הrazer naga שמה שיחודי בו הוא 12 כפתורים בשביל אין סוף מאקרוים אבל שים לב שהוא לא כ"כ נוח ע"פ חוות דעת של אנשים ברשת (אני ניסיתי אותו רק פעם אחת ולא נפלתי) כמעט ואף אחד לא משתמש ביותר מ6 כפתורים גג בגלל שהגישה לשאר הכפתורים מאחורה לא נוחים ובקיצור בכללי עכבר לא משהו באופן כללי , וזהו חחח .. בקשר לעכברים אחרים אני לא כ"כ יודע אני מייעץ רק לעכברים שיש לי איתם ניסיון , מקווה שעזרתי וסורי שחפרתי באמת שאין לי כרגע משהו יותר טוב לעשות :'(
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר אה לא - אני לא צריך פיצ'רים ומאקרו על העכבר אני דיברתי יותר על המקלדת. שאני צריך אנטי גוסטין ואפשרות לעשות מאקרו על המקלדתהעכבר 2 מקשי מאקרו מספיקים.העיקר g400 מתאים לpalm. אני לא אקח g500 כי הוא באמת עבה ועכבר בגודל בינוני זה עדיף לי.
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר כי לא קיבלתי עליו המלצותעל הsidewinder x4 על ה g400ועל ה qckקיבלתי רק המלצות טובות. מה שאת מציע לא שמעתי עליהםוגם על ה g400 יש אחריות 3 שנים שתמיד טוב שקיימת.
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים טוב אני אפרוש כאן כי אני לא רוצה להשמע כמו סוכן מכירות של steelseries , אבל אני אומר לך בתור אחד שיש לו את כל העכברים שאנחנו מדברים עליהם כאן (כן כן את כולם ואל תשאל למה ) , ברגע שמניחים את היד על הikari כל עכבר אחר בהשוואה אליו מרגיש כמו סלע מגושם וחסר צורה ותועלת , אבל תעשה מה שבא לך.
פורסם 2012 ביוני 2213 שנים על טעם וריח אין להתווכח.לפותח הדיון, ה-G400 עכבר מצויין, אתה יכול ללכת עליו בלב שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.