פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מאיפה אני יכול להוריד עידכון גריסה בעברית לפלאפוןHTC SENSE WITHתודה רבה ישמח לעזרהפלוס התקנה גם תודה רבה
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים א. רשמת רק דגם של חברה- HTC, ולא מכשיר ספציפי ב. המכשיר יודע לך לבד אם קיים עדכון תוכנה עבור הגרסה המותקנת (בהנחה שמותקנת גרסה רשמית ולא פרוצה), מקסימום אפשר לבדוק בהגדרות האם קיים עדכוןג. התקנת גרסה לא רשמית על מכשירי HTC הינה תהליך מסובך (או רשמית אבל שלא שייכת במקור למכשיר), שכנראה אין לך את הידע בו ולכן לא כדאי להתעסקד. תנסה להשתמש באפליקציה morelocal2 כדי לקבל תפריטים בעבריתמהו הדגם המדוייק של מכשירך ומהי הגרסה המדוייקת שמותקנת בו (רשום בהגדרות), מה מקורו של המכשיר והאם עבר פריצה או "תיקון עברית"
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים ערב טוב שינויי.אנא שנה את הכותרת לכזו שתכיל את מתמצית השאלה ותכלול גם את דגם המכשיר (לדוג'- איפה אפשר למצוא רום עברי ל-HTC Sensation?), כנדרש ע"פ חוקי הפורום. אם עוד לא קראת אותם, אנא עשה זאת כעת.על מנת שנוכל לנסות לעזור לך, אתה צריך לומר לנו מהו דגם המכשיר שלך.
פורסם 2012 ביוני 2113 שנים מחבר בסוף אני שמתי את המכשיר בעידעון גירסה פרוצה יש יצא אני יהביא לכם את הדגם גם אני ידע מה הוא ביום ראשון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.