עבור לתוכן

גרסת אנדרואיד ונקודה חמה. האם יש קשר??

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד.

נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר??

סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.

פורסם

כן על כל השאלות.

בעקרון אפשר להפעיל נקודה חמה גם בגירסאות קודמות אבל נידמה לי שצריך הרשאות מנהל במכשיר.

בקיצר, חפש מכשיר עם אנדרואיד 2.3 ומעלה.

פורסם

כמו כן שים לב שאתה לא מנוי של הוט-מובייל או אורנג', כי שתי החברות האלה לא מאפשרות לעשות את זה - ע"י האטה קיצונית במקרה של הוט מובייל, או ע"י חסימה מוחלטת ודרישה לתוספת תשלום באורנג'.

פורסם
  • מחבר

רוצה לנסות את גולן טלקום. יש חברה כל שהיא נכון להיום שנותנת גלישה ללא הגבלת נפח\מהירות במחיר סביר??

מהתשובות שלכם אני מבין שיש מכשירים שלא ניתן לעדכן בהם גירסת אנדרואיד חדשה? או שאני טועה?

חשבתי לקנות HTC Desire. יש לו אנדרואיד OS. האם זה 2.3 או פחות.

האם הכיתוב הזה אומר אנדרואיד 2.3? מערכת הפעלהAndroid OS, v2.3 (Gingerbread)

זה מתיחס לפרסום של HTC Desire S. האם ב-HTC Desire S יש אנרואיד 2.3.

אני יכול להשיג אותו יד 2 במחיר סביר (700 ש"ח) ואני לא סומך מניסיון על מה שכתוב בפירסומי החנויות.

פורסם

בקשר להוט זה עדיין לא רלוונטי (לקוח שלהם כבר חודש בדיוק, עם שימוש סביר בהוט-ספוט ללא האטה).

האטה תבוא כנראה ברגע שהם יביאו אלטרנטיבה לחיבור אינטרנט למכשירים שלא מבצעים שיחות.

למרות שבתכלס אף אחד לא יודע מה יקרה לנתון ההגבלה של ה 65Kbs שבחוזה.

פורסם

כמו כן שים לב שאתה לא מנוי של הוט-מובייל או אורנג', כי שתי החברות האלה לא מאפשרות לעשות את זה - ע"י האטה קיצונית במקרה של הוט מובייל, או ע"י חסימה מוחלטת ודרישה לתוספת תשלום באורנג'.

איך הן יכולות לזהות שאתה עושה את זה? זה רלוונטי לרום שאתה נמצא עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים