עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-5K למשחקים ותוכנת וידאו (לא כולל מסך)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני חדש, קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה שלא דילגתי בטעות על חוק מסויים.

להלן הדרישות:

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים, ועבודה עם תוכנה לעריכת וידאו כגון:

AVID או CYBERLINK DIRECTOR, אין משחק ספציפי בד"כ המשחקים הכבדים, לגבי צפייה בסרטים רצוי

שיוכל להעלות HD ותלת מימד (3D).

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

אין משחק ספציפי, בעיקר הכבדים, אם בכל זאת מעוניינים בדוגמא אז BATTELFIELD 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברמת העיקרון הרזולוצייה הכי גבוהה שיש לי במסך

הנ"ל הוא 1280X1024 מסך פשוט מאוד, אבל אני מתכנן לקנות טלויזיה איכותית (FULL HD) כך שאני אוכל להגיע לרזולוציות של 1920X1080P.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שעד עכשיו זה ברור לא? או שאם לא אז לא הבנתי את השאלה ואשמח אם תחדדו את השאלה למה בדיוק הכוונה?!

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? במה זה בדיוק מתבטא? ככל שהוא יותר שקט הוא טוב יותר או שאין הבדל?!

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני יודע מה זה אבל קצת מפחד מזה, אשמח אם תוכלו להמליץ מה כדאי.. (באופן אישי אינני יודע לבצע OC).

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, אני מאזור הדרום.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רצוי שהמחשב יהיה מבחינה טכנולוגית חדיש ביותר. ז"א ESATA, USB3 ושאר..

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? למען האמת אף פעם לא האמנתי בשדרוגים למעט שדרוג כרטיס מסך.. לא רואה את זה שווה! אז נראה לי שלא. (אולי למעט הכרטיס מסך).

אני מקווה שעד כה הייתי ברור ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

אם לא הייתי ברור מספיק אז אשמח לנסות להתנסח בצורה ברורה יותר.

:)

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מבחינת AVID, כדאי להיות מאד ספציפי לגבי הגרסא שאליה אתה מכוון כי הגרסאות המקצועיות שלה דורשות חומרה שלא ממש נכנסת בתקציב אם רוצים יכולות גיימינג. אם מדובר בגרסאות הבייתיות:

Core i5 3550 6MB 3.3Ghz TRAY

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

ASRock Z68 Pro3 Gen3 Z68 Chipset מומלץ לוח מבוסס Z68 לתמיכה ההולכת ומתפשטת בQUICK SYNC.

8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz

Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm

Sandisk SSD SDSSDX-120G-G25 Extreme 120GB 550/510 או CRUCIAL M4 באותו נפח.

צורב LG SATA x 24 Black

HD 7850 2GB GDDR5 256Bit

הרכבת מחשב כולל בדיקות

NZXT Source 210 Black / מארז מידי המגיע עם מאוורר 120MM.

Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus / SEASONIC 500ET

סה"כ מחיר כ5150 ש"ח.

אפשר לעלות בביצועי גיימינג ע"י ויתור על הSSD ובחירה בלוח אם פשוט יותר ועליה לכיוון של GTX670, אבל יחס העלות / תועלת נפגע.

פורסם

[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

976₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77-DS3H[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

585₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] שני יחידות 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

230₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

385₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

429₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

249₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

56₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

1650₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

95₪[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

610₪[/td][/tr][/table][table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table]5265₪

כרטיס מסך חזק הרבה יותר מה שייתן אורך חיי גיימינג הרבה יותר ארוך למחשב. לוח אם עדכני ומפ'וצר בכל טוב. 8G זיכרון וכונן SSD מוצלח ביותר. רוצה לחסוך תוריד את ה- SSD שיוסיף מהירות אך לא מורגת במשחקים וברוב היום יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים