פורסם 2012 ביוני 1713 שנים משתמש כרגע בסים רמי לוי לנט סטיק ב-70 ש"ח לחודש. גולן מציעים סים הכולל גלישה ב-10 ש"ח לחודש. משהו ניסה להכניס סים של גולן לנטסטיק??תודה, ניצן.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים החבילה של 10 ש"ח לא משתלמת לצורך הזה כי היא נותנת נפח גלישה של 10 מגה בסה"כ מעבר ל 10 מגה שזה ממש כלום זה עולה 9 אגורות למגה,חוץ מזה בחבילה הרגילה של ה 99 שקל יש לך 3 ג'יגה שזה כבר יותר סביר אבל עדיין לא משתלם.לגבי נטסטיק, פרצתי את הנטסטיק שקניתי מפלאפון לפני שנה וחצי, Alcatel x220 ושמתי בו את הסים של גולןאבל בהגדרות של הנטסטיק צריך להכניס מספר לחיוג עבור התחברות לאינטרנט, אחר לא ניתן ללחוץ על OK כדי לשמור את ההגדרות.אבל בגדול הנטסטיק זיהה את הסים.לא בדקתי יותר מידי... יכול להיות שיש פתרון להגדרות האלה.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר 10 מב זה המהירות. אתם לדעתי מבלבלים. https://www.golantelecom.co.il/web/הכמות היא 3G כמו בחבילה השניההאם נט סטיק הוא לא כמו טלפון רגיל מבחינת אופי ההתחברות שלו לרשת??כי עם מרמי לוי קבלתי סים שמתאים גם לטלפון רגיל ממה שהבנתי מהם.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים שאלה קשורה נוספת - יש לי מחשב נייד עם מודם סלולרי פנימי - יש אפשרות להשתמש ב-SIM של גולן טלקום בשביל המודם הפנימי?
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים 10 מב זה המהירות. אתם לדעתי מבלבלים. https://www.golantelecom.co.il/web/הכמות היא 3G כמו בחבילה השניההאם נט סטיק הוא לא כמו טלפון רגיל מבחינת אופי ההתחברות שלו לרשת??כי עם מרמי לוי קבלתי סים שמתאים גם לטלפון רגיל ממה שהבנתי מהם.אתה לגמרי טועה ידידי... כתוב "10MB גלישה באינטרנט (3G)" - זה אומר שיש לך בסה"כ 10 מגה בייט נפח גלישה על גבי רשת דור 3 אם היו רוצים לומרלך שיש חבילה של 3 ג'יגה היו כותבים לך כמו בחבילה השניה כאשר לוחצים על הסימן שאלה הקטן "3GB" גלישה,אם תלחץ על הסימן שאלה הקטן ליד אתה תראה חלון קטן שאומר לך שעל כל מגה נוסף אתה תשלם 9 אגורות נוספות.כאשר רוצים להגיד לך על המהירות יכתבו לך "10Mb" מה שמציין מגה ביט שזאת מהירות גלישה.לגבי הנטסטיק, אני לא יודע... אני ניסיתי ולא כל כך הצלחתי לקנפג אותו.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מה זה "610 מגה מגה" ?זה מה שקורה למוח אחרי שנוסעים בקרון להובלת בקר, רק יותר צפוף ופחות מאוורר (=הרכבת הקללה).
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר talevi83צודק. עזרת לי מאוד. בנתיים אשאיר את הסים של רמי לוי.עד שאחליט איזה טלפון חכם (ראשון) אני רוצה לקנות כיד שניה. אז אשתמש בו כהוט ספוט מחוץ לבית לשימוש קל.למרות שזה לא המקום, אם כבר התחלתי, יש לך המלצה לטלפון יד שניה? 500-600 ש"ח? לא משתמש כבד מחוץ לבית.תודה
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים 10 מב זה המהירות. אתם לדעתי מבלבלים. https://www.golantelecom.co.il/web/אתה זה שמתבלבל.הם לא מדברים על החבילה של 99 ש"ח אלא על החבילה של 9 (!) ש"ח. היא מגיעה עם 60 דקות, 60 SMSים, ו-10 מגה כמות גלישה.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מחבר Milford Cubicleצודק. הבנתי את זה שתי תגובות למעלה. עזרתם לי מאוד. כל טוב.
פורסם 2012 ביוני 1713 שנים מצטער אחי אבל אין לי המלצה לטלפון מסויים, אני באופן אישי כרגע עם אייפון 4 ואני לא אוהב אותו, הייתי מציע משהו עם אנדרואיד אבל אני לא יודע מה אתה יכול להשיג במחיר שציינת. בכל מקרה אני בטוח שיש כאן בפורום אנשים שיוכלו לעזור יותר.. בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.