עבור לתוכן

מפרט רב תכליתי עד 4000 ש"ח כולל מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן, אשמח אם תעזרו לי. כעקרון המפרט

הזה מתאים לדרישות שלי אך לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את כל הרכיבים ביחד.

1. מה התקציב המקסימאלי?

4000 גג

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך, מעדיף שזה יסתכם באזור ה3500

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג :)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית שוטפת, צפייה בסדרות וסרטים, הקלטות ועריכת סאונד (בצורה חובבנית ביותר. יש לי כרטיס קול חיצוני לצורך זה) ומשחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני משתמש המון בmatlab ו mathematica לצורך לימודים, אבל לא נראה לי שהן תוכנות כאלה כבדות. כמו כן שימוש מזדמן בתוכנת sonar 7 לצורך הקלטות (אני מציין שוב שרק מדובר בתחביב).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יהיה נחמד אם הוא יצליח להריץ skyrim לדוגמה, גם אם בהגדרות נמוכות/בינוניות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי איזה מסך תצמידו לי למפרט :)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי יותר מדי ציפיות ממחשב בתקציב כזה, הגדרות בינוניות יהיו פריווילגיה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול את כל מה שדרוש בשביל שהמחשב יעבוד בצורה תקינה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. לא צריך שהוא יהיה דומם אבל רצוי שיהיה שקט למדי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות ספצפית, אבל עדיף שתהיה מאזור המרכז (וכמובן שכל המפרט יהיה מאותה החנות, אני לא רוצה לקנות רכיבים מחנויות שונות).

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה ללוח אם PCI אחד פנוי בשביל שאני אוכל לחבר את כרטיס הקול שלי.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אני רוצה מחשב לצרכים שציינתי קודם שישרוד 3-4 שנים לפני שיזדקק להחלפה.

תודה רבה!

פורסם

שלום רב

זה מפרט שקרוב למפרט המומלץ של האתר

אך עם אתה רוצה ל3-4 שנים אז מאוד כדי לקחת I5

וגם לראות HD ומשחקים עדיף לשדרג את הכרטיס ל כמה רמות

כמו 6850 כי כרטיס שבחרתה חלש יחסית לדברים כאלה

Processor Intel Core i3 2120 LGA1155 Tray

Mainboard Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155

Cooler CPU Evercool BUFFALO LGA 1156

Memory Corsair DDR3 4Gb 1333Mhz 9-9-9-24

HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX

MSI GT430 1GB GDDR3

Case Thermaltake V3, Black

PSU Seasonic 400W SS-350ES

LCD LG 23" E2351VR LED

Microsoft Comfort Curve Desktop 2000

Microlab MD-122 2.0( 2way) Black

3160 ש"ח

תודה

פורסם

הופס 90 ש"ח על די וי די צורב

ברח לי מהראש :bash:

GH22NS70

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! למעשה אין צורך ברמקולים ועכבר/מקלדת כך שאפשר לנצל את הכסף לכרטיס מסך ומעבד.

תוכל לתת לי את הדגם המלא של הרכיבים (מעבד וכרטיס מסך) שאתה ממליץ עליהם?

כמו כן, תוכל בבקשה לתת לי לינק לאתר שממנו הרכבת את המפרט?

פורסם

כן בטח wellcom.co.il

תוכל לעתיק את הדגם שרשמתי והוא יראה לך את המוצר בחיפוש

המעבד Processor Intel Core i5 3450

וכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 6770 Ultra Durable

זה יעלה את המחיר שלח למחשב ל3700 ש"ח אך הביצועים היו אחרים לגמרי

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה! :)

מקפיץ, אשמח לחוות דעת נוספות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים