עבור לתוכן

מפרט למחשב בתקציב של 3300 (לטובת OC,GAMING)

Featured Replies

פורסם

קודם אציין שאני רוצה לקנות רק את הרכיבים עצמם ללא הרכבה בחנות, אז עדיף שיהיו בקופסאות ריטייל.

שבוע הבא אני נוסע לאילת ואני מעוניין לקנות מKSP שם, כך שאשמח אם תתנו לי תשובה במהרה ואולי אוכל להזמין חלקים שאין במלאי.

במידה וזה לא ייצא לפועל בגלל אי זמינות של חלקים, אאלץ לשנות את המפרט בהתאם לחנות TMS.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים FULLHD, אופיס, מולטיטסקינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MAX PAYNE3, CRYSIS2, וכל המשחקים הכבדים והחדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת

,

, רמקולים ועוד)?

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

כ.מסך (יש GTX260-XXX)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן

(

)? אם כן איזה?

כן,בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

תמיכה ב-USB3. יש לכלול במפרט .

הרכבתי מפרט לדוגמא,אודה אם תייעצו לי לגביו:

[table][tr][td][table][tr][td]

מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][td]Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][td]

1[/td][td]

1150

[/td][td]

1150

[/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][td]Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI [/td][td]

1[/td][td]

790

[/td][td]

790

[/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][td]2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 [/td][td]

1[/td][td]

290

[/td][td]

290

[/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קשיחים‏ Seagate[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][td]1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 [/td][td]

1[/td][td]

540

[/td][td]

540

[/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מארזים‏ Antec[/td][/tr][/table][table][tr][td]

כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][td]Eleven Hundred The Advanced Gaming Authority Case (No PSU) [/td][td]

1[/td][td]

390

[/td][td]

390

[/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ 3160

ספק כוח-יש לי כבר SEASONIC S550II מודולרי.

תודה לעונים.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב חברים,

יש דעה לגבי המפרט?

פורסם
  • מחבר

שלום רב,

האם ישנן תשובות והאם כדאי לשנות/להחליף אחד מהרכיבים.

רכיבים שיעברו למחשב החדש הם:

ספק SEASONIC 550 SII

כ.מסך GTX 260XXX (יהיה מותקן כ-4 חודשים)

CD-RW SONY

מאווררים לקירור המארז (כ-4).

אודה לעונים במהרה בייעוץ לגבי רכישת כלל הרכיבים.

תודה.

פורסם

לOC קל-בינוני אתה יכול לרדת בלוח ל Z77 פשוט וזול יותר - לפי הצרכים.

מה עם קירור מעבד ? כך משהו באזור ה 200-180 שח כמו המוגן2..

חוץ מזה הבחירות במארז , זכרונות , HDD , ומעבד כמובן נראות טובות ומתאימות.. :xyxthumbs:

פורסם

חחח יפה לך להעתיק ממני את האשכול.

את האמת גם אני הייתי 100% סגור על זה שאני אקנה באילת את המחשב, אבל כשהייתי שם נכנסתי לפורום וראיתי את האשכול על הלוח אם התקול ופשוט לא יכולתי לקחת את הסיכון עם החנות המסריחה הזאת. כרגע חזרתי מאילת ובוחן אפשרויות אחרות לקנייה. (קצת מבאס שהמחירים כאן יקרים בהרבה).

דרך אגב, למה המחירים של הלוחות אם ככה עלו?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים