עבור לתוכן

מחפש לקנות מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

מחפש מחשב ברמה גבוהה ומבקש עזרה במפרט חלקים, לא של גיימרים...

תקציב: 2000 ש״ח

פורסם

אני חוזר, קרא את החוקים של הפורום, לא קשה מדי.

שם תראה שצריך לענות על השאלון (אתה מוזן לראות כיצד זה נעשה בדיונים קודמים).

פורסם
  • מחבר

היכן נימצא אותו שאלון שאתה מדבר עליו ניכנסתי לפורום מפרטי מחשב ושאלתי שאלה רלוונטית אם תוכל להיות יותר ממוקד זה יעזור...

פורסם
  • מחבר

אוקיי קראתי את השאלון

פורסם

אתה רציני? עכשיו תענה עליו... :screwy:

פורסם
  • מחבר

היכן יש אפשרות לענות עליו?אני רציני שאני לא מוצא אחי, זה מה שאני מסביר לך שעה,אולי בגלל שאני עם האייפון?

פורסם

אתה מעתיק אותו להודעה שלך ועונה עליו.

פורסם
  • מחבר

אבל גם את השאלון אני לא מוצא..תשלח לי אותו ואני אענה...חוץ מיזה למה הוא נועד בכלל?

פורסם

אני יגיד לך את זה ככה, פשוט תתחבר ממחשב תכנס לחוקי הפורום תקרא ואל תשקר:

אוקיי קראתי את השאלון

אבל גם את השאלון אני לא מוצא.

השאלון נועד לתת לנו יותר פרטים לגבי אופן השימוש והצרכים שלך מהמחשב (ועוד העדפות נוחות שלך) על מנת להתאים לך אותו ב-100% עבורך.

פורסם
  • מחבר

תגיד מה אתה אמיתי מה משעמם לי למה לי לשקר אני מסביר שאני מהאייפון ואם תוכל לשלוח לי את השאלון אני כולה רוצה לקבל חוות דעת על מחשב אחי...

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם

[table][tr][td][/td] [td]SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

719₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Dual Core G630 2.7GHZ for 1155 Tray[/td] [td][/td] [td]

312₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

115₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-B75M-D3V[/td] [td][/td] [td]

358₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td] [td][/td] [td]

429₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic[/td] [td][/td] [td]

425₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

47₪

[/td] [/tr][/table] [table][tr][td] סה"כ:[/td][/tr][/table] 2405

המפרט מTMS.עם החריגה של 400 שקל בלתי אפשרית אז אפשר לרדת בכרטיס מסך.יעזור לדעת שימושים עיקריים של המחשב.כדאי לענות על השאלון.

פורסם

^ איך אתה יודע שזה מתאים לו, הוא אפילו לא הביא את הדרישות.

פורסם

כמובן שאם זה מתאים לו הוא צריך להחליט.

פותח הדיון למה התכוונת בדיוק כשכתבת לא לגיימינג?

לא צריך כ.מ. בכלל?

כי שמתי לך אחד לא זול.

כנראה כדאי לרדת ל http://www.tms.co.il/product/11512 ולחסוך 220 שקל או אולי לוותר על כ.מ בכלל ולעלות במעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים