פורסם 2012 ביוני 1613 שנים בקשה למפרט של מחשבאני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שניםאני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודהתקציב מקסימאלי :6000-6500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציבלאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטיםבמידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו'אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאותמהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD)ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :גבוהות מאודהאם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט :רמקולים, מסך ( כבר יש כמו שציינתי)עד כמה חשוב השקט בסולם 1-10:חשוב מאוד 8-9האם יש צורך בתוכנה נוספת או הרכבה:הרכבההאם ישנה העדפה לקנות את המחשב בחנות ספציפית או אזור:KSP אזור המרכזהאם ישנן בקשות מיוחדות כלשהן :כרטיס קול טוב חשוב הקירור, ושיהיה שקט אני רוצה מחשב חזק מאוד שיעלה משחקים חזקים ויחזיק תקופה ארוכה ושיהיה ניתן לשדרגו בעתיד צריך שיהיה גםUSB3ו-BLUETOOTH3-4 וWIFI מתקדם HDMI וכמובן שיהיה את כל הכניסות שחייב ומולץ שיהיה במחשב, המחשב יושב רחוק מהמסך אז בגלל זה חשוב משדר והאם יש דגם ממולץ ובכללי מה אתם חושבים על משדר HDתודה על העזרה מראשאם יש המלצות לעלות את התקציב כדי לקבל את מה שאני צריך אז אשמח לעדכון בעניין
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים תשנה את הכותרת דחוף !!!!111111 תקרא ותפנים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0 זה כבר הדיון השלישי שלך בו אתה מעוניין במחשב.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר זה הדיון השלישי שלי אבל כל פעם אתם אומרים לי להתאים כי יש בעיה להרכיב מפרט מאוד חזק ואיכותי בHDPC אז אני מנסה כל פעם מחדש להתגמש ולהתאים את עצמי לעצות שלכם תודה
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים אם זו הפעם השלישית שאתה פותח דיון, הגיע הזמן שתעשה חושבים, ותתחיל למתן את הדרישות מהותית.על מנת שכל המשחקים ירוצו חלק ל5 שנים, ממש לא ניתן לעזור לך. גם לא בתקציב כפול מזה.שימוש במשדרים / מקלטים למיניהם עבור תצוגה עלול להיות בעייתי מאד וכתוצאה מכך איכות הצפייה שלך עלולה לספוג מכה קשה ושביעות הרצון שלך מכל הסיפור עלולה להיות מאד נמוכה.אתה חייב להבין ששקט 8-9/10 מתנגש חזק עם ביצועי הגיימינג שיכלו להיכנס במסגרת התקציב שלך. אתה חייב להבין שכרטיסי מסך מזדקנים מהר יחסית ושלצפות ממערכת שתהיה עדכנית בביצועי גיימינג ל5 שנים זה לא ריאלי.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים מחבר אוקי הבנתי אותך, אז בוא תכניס אותי לפרופרציות (תשלב כל דבר במידה הנכונה גיימינג שקט וקרור ) ותכין לי בבקשה את הדבר הכי איכותי שאפשר לקבל במקסימום 7000 ש"ח ללא חריגות משהו שהייתה בונה לעצמךואם ניראה לך שזה אפשרי ולדעתך מומלץ הייתי מעדיף מארז שוכב שאני יכול להכניס אותו בעמדת מדיה שלי כי אני עובד עם המסך טלוויזיה LCDאשמח אם תוכל גם לציין לי אחר כך לכמה זמן המחשב יהיה יעיל והאם יהיה ניתן לשדרגו בעתיד תודה מראש על הסבלנות וההבנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.