עבור לתוכן

מחשב גיימינג 6000-6500 חזק מאד

Featured Replies

פורסם

בקשה למפרט של מחשב

אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא ושמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב משדר HD ורסיבר HD

אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים

אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו

תודה

תקציב מקסימאלי :6000-6500

האם לנצל את כל התקציב או לחסוך :מומלץ לנצל את כל התקציב

לאיזה צרכים המחשב :הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים

במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקרHEROES' DIABLO וכו'

אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות

מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) :LCD 40" ( אני רוצה שיוכל להתחבר למסך 40 אינצ דרך משדר HD)

ואולי גם למסך בPCI 19 אינצ

לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב :גבוהות מאוד

האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט :רמקולים, מסך ( כבר יש כמו שציינתי)

עד כמה חשוב השקט בסולם 1-10:חשוב מאוד 8-9

האם יש צורך בתוכנה נוספת או הרכבה:הרכבה

האם ישנה העדפה לקנות את המחשב בחנות ספציפית או אזור:KSP אזור המרכז

האם ישנן בקשות מיוחדות כלשהן :כרטיס קול טוב חשוב הקירור, ושיהיה שקט אני רוצה מחשב חזק מאוד שיעלה משחקים חזקים ויחזיק תקופה ארוכה ושיהיה ניתן לשדרגו בעתיד צריך שיהיה גםUSB3ו-BLUETOOTH3-4 וWIFI מתקדם HDMI וכמובן שיהיה את כל הכניסות שחייב ומולץ שיהיה במחשב, המחשב יושב רחוק מהמסך אז בגלל זה חשוב משדר והאם יש דגם ממולץ ובכללי מה אתם חושבים על משדר HD

תודה על העזרה מראש

אם יש המלצות לעלות את התקציב כדי לקבל את מה שאני צריך אז אשמח לעדכון בעניין

פורסם
  • מחבר

טופל

פורסם
  • מחבר

זה הדיון השלישי שלי אבל כל פעם אתם אומרים לי להתאים כי יש בעיה להרכיב מפרט מאוד חזק ואיכותי בHDPC אז אני מנסה כל פעם מחדש להתגמש ולהתאים את עצמי לעצות שלכם תודה

פורסם

אם זו הפעם השלישית שאתה פותח דיון, הגיע הזמן שתעשה חושבים, ותתחיל למתן את הדרישות מהותית.

על מנת שכל המשחקים ירוצו חלק ל5 שנים, ממש לא ניתן לעזור לך. גם לא בתקציב כפול מזה.

שימוש במשדרים / מקלטים למיניהם עבור תצוגה עלול להיות בעייתי מאד וכתוצאה מכך איכות הצפייה שלך עלולה לספוג מכה קשה ושביעות הרצון שלך מכל הסיפור עלולה להיות מאד נמוכה.

אתה חייב להבין ששקט 8-9/10 מתנגש חזק עם ביצועי הגיימינג שיכלו להיכנס במסגרת התקציב שלך.

אתה חייב להבין שכרטיסי מסך מזדקנים מהר יחסית ושלצפות ממערכת שתהיה עדכנית בביצועי גיימינג ל5 שנים זה לא ריאלי.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אותך, אז בוא תכניס אותי לפרופרציות (תשלב כל דבר במידה הנכונה גיימינג שקט וקרור ) ותכין לי בבקשה את הדבר הכי איכותי שאפשר לקבל במקסימום 7000 ש"ח ללא חריגות

משהו שהייתה בונה לעצמך

ואם ניראה לך שזה אפשרי ולדעתך מומלץ הייתי מעדיף מארז שוכב שאני יכול להכניס אותו בעמדת מדיה שלי כי אני עובד עם המסך טלוויזיה LCD

אשמח אם תוכל גם לציין לי אחר כך לכמה זמן המחשב יהיה יעיל והאם יהיה ניתן לשדרגו בעתיד

תודה מראש על הסבלנות וההבנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים