עבור לתוכן

קנית סמארטפון בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

שתי שאלות בנושא:

1. מה כדאי?

אני לא מחפש את המכשיר הכי חזק שיש. חשובה לי אמינות, יעילות וסוללה חזקה, בסדר הזה. אני מעדיף מבוסס אנדרואיד.

תקציב- 700$+-

2. האים אפשרי ואיך מביאים לארץ, מבחינת מטען חשמל (לא מכיר איזה מטענים מגיעים עם המכשיר- רק USB או גם מטען לשקע?), יש בעייתיות עם חיבור לרשתות התקשורת בארץ? איך אני מתקין עברית?

לא מבין בנושא הזה בכלל, אשמח להסברים מפורטים.

תודה לעזורים.

פורסם

1. ב700$ נכנס כל מכשיר שאתה רוצה. תסתכל על הסמסונג S3, על הHTC ONE X ועל הסוני קספיריה S אם אתה מחפש את ספינות הדגל. אם אתה מחפש מכשיר לא הכי חזק אז תסתכל על המוצרים האחרים של החברות הנ"ל ותראה מה מעניין אותך

2. איך מביאים לארץ- בכיס. יש מטען לשקע, אין בעיות על הרשתות (במכשירים שדיברנו)

עברית

בסמסונג יש ישור לימין קריאה וכתיבה בעברית

בHTC ובסוני יש גם תפריטים מלאים

לסמסונגים אפשר יהיה לקמבן גם עברית מלאה ע"י התקנה של גרסה לא רשמית.

פורסם

חד וחלק סאמסונג גלקסי S3. אם מאיזושהי סיבה מוזרה אתה לא רוצה אותו, לך על אחד מהמכשירים שמבוססים סנאפדראגון S4, לטגרה 3 עוד יש כל מיני בעיות בצריכת סוללה וניהול דינמי של הליבות.

מבחינת מה שחשוב לך:

אמינות- 99% מהבעיות במכשירי אנדרואיד הן בעיות תוכנה שניתן לפתור בבית. אישית עוד לא ראיתי מקרה אחד של מכשיר שהחליט להתחרפן סתם בלי שנגרם לו נזק פיזי או משהו בסגנון.

יעילות- תגדיר "יעילות"

סוללה חזקה- פה כדאי שתפזול לכיוון הסאמסונגים, הסוללות ב HTC למיניהם נוטות לא להחזיק כ"כ הרבה, וזה משהו כמעט גורף.

2- הקופסה מגיעה עם מטען חשמל-USB, וכבל USB. אתה מחבר את הכבל למטען. שאתה חוזר שים את המטען והציוד במזוודה, כי זורקים בשדה"ת מטענים לפח, אסור להעלות למטוס. עברית יש במכשירי סוני אריקסון ו HTC, בסאמסונג יש כתיבה/קריאה בעברית, ללא תפריטים. בקרוב תהיה, ברגע שיחל השיווק בארץ.

www.expansys-usa.com, מקום מומלץ מאוד לרכישה.

פורסם

SCORN יש לך את הONE X?

אני חולק עליך גם בנושא הסוללה וגם בנושא המעבד. דבר ראשון בONE X הליבות יודעות לכבות את עצמן ולהוריד מהירות. דבר שני מבחינת סוללה משתמשים מדווחים שיפור משמעותי ביחס לגרסאות הראשונות ולאחר כמה מחזורי טעינה ובשימוש כבד הסוללה מחזיקה את היום בלי לחץ, וגם עוד עדכוני משמעותיים לONE X בדרך אז אם גם אם יש בעיות כרגע זה יפתר.

ולכן לא היתי אומר שהS3 חד וחלק, אכן הסוללה שלו חזקה יותר אבל זה לא אומר שצריך לפסול את הONE X

נ.ב. אם מאוד רוצים אז יש לONE גרסה עם מעבד S4, והיא גם עולה 500$ וקצת

פורסם

הליבות עוד לא מתנהלות כמו שצריך. אין ניהול נורמלי לפי צריכה, והליבות עדיין קבועות באותו תדר (שליבה אחת על 80%, השניה קופצת ל 80% אוטומטית בלי קשר אם יש צורך בזה או לא)

זה לא עניין של עוד פאטץ' ועוד פאטץ', הבעיה היא בקרנל. HTC התעצלו עם ה one x, וזה מה שיצא. עד שלא יטרחו לשכתב את הקרנל- המצב לא ישתפר בצורה ניכרת. ( אסוס מצד שני, השקיעו מאוד, ויצרו API ייעודי ויעיל לטגרה 3, וזה למה אין בעית זמן סוללה או באגים שונים ומשונים בטרנספורמר פריים.)

גם אם נוציא את העניין הזה מהמשוואה ונסתכל רק על זמן הסוללה נטו- הוא עדיין קצר באופן ניכר משל הסאמסונג, ועל הדרך הסוללה שלו גם לא ניתנת להחלפה ככה שאי אפשר להחזיק גיבוי.

את ה One x אין לי (פסלתי אותו על הקטע של סוללה שתקועה בפנים+העובדה שזמן הסוללה בינוני, מחסור בחריץ הרחבה, וקצת תסבוכות בהתעסקות עם רומים), נסיון רב עם כל גרסת תוכנה על המכשיר יש לי.

ל ONE יש 2 יתרונות בלבד- מחיר, ו sense. למרות שהסנס תופס פחות משקל כבר, סאמסונג עשו עבודה מדהימה על ה TW החדש לעומת הקודמים.

פורסם
  • מחבר

ב"יעילות" התכונתי לקטע של הינול החומרה ומהירות העבודה (שלא יהיו תקיעות, שתהיה קליטה טובה, איכות שמע בטלפון וכו')

מה עם איכות הבניה של המכשירים?

לגבי הסמסונג S3- בעייתי קצת... גדול מידי לפי דעתי.

פורסם

כולם עובדים מהר וחלק עם קליטה טובה וכו'

בקשר לניהול ליבות- צפוי עכשיו עדכון גדול למכשיר, יש מצב שהבעיה שציינת תסתדר.

לגבי איכות בניה, כולם בנויים טוב, לא הרגשתי את הסמסונג ביד, אבל הHTCים בנויים בצורה מסורתית איכותי (הסמסונגים הקודמים היו לא משהו) ומורכבים מגוף יחיד שאמור להיות עמיד וכו'.

אם הS2 גדול לך מידי, אז היתי שוקל או את הסוני, או את הHTC ONE S במקרה כזה (שכולל את הסנפדרגון S4)

פורסם

מבחינת איכות בניה- HTC השכילו לנטוש את האלומיניום לטובת פוליקארבונט, סאמסונג ממשיכים עם ההחלטה הנבונה לדעתי להשתמש בפלסטיק.

יש לזה פחות הרגשת "פרימיום", אבל בפועל מדובר בבניה עמידה יותר שמגינה טוב יותר על הרכיבים במכשיר. אנשים משום מה נוטים להתייחס לגוף פלסטיק כ "איכות בניה נמוכה יותר", אלוהים יודע למה.

אם ה S3 גדול מדי, זה אוטומטית פוסל את כל המכשירים בקטגוריה, כלומר גם one x, גלקסי נקסוס, ושאר מסכי 4.6" פלוס.

הייתי ממליץ ברגע על ה one s אם הוא לא היה סובל מ 3 בעיות עיקריות-

1- גם פה אין הרחבה

2- גם פה אין אפשרות להחליף סוללה

3- גוף עם פאנל קרמי סופר קשיח, כלומר רגיש לצ'יפים, באחת הגרסאות.

אמורים להגיע בקרוב גם מכשירי סוני חדשים עם ה S4, הייתי ממליץ לראות מה יש בהיצע.

פורסם
  • מחבר

כמה זה בקרוב?

מי שקונה לי נוסע עוד חודשיים בערך (אני עושה מעכשו סקר שוק...), לתקופה של חודש...

עד אז צפוי להיות משהו חדש?

ואני האמת מעדיף מכשיר מחברה שמייצרת סמארטפונים תקופה ארוכה- סמסונג או HTC... אני לא יודע כמה זמן סוני בתחום הזה ואני מעדיף לא לקנות מוצר חדש שעדין לא ברור איזה תקלות יכולות להיות בו...

פורסם

סוני= סוני אריקסון. הם קנו את החלק של אריקסון בשותפות, ואריקסון הלכו לעסקיהם בבניית תשתיות.

איכות הבניה שלהם מצוינת, הממשק שלהם נוח ועובד חלק, והמסכים שלהם הם מבין הטובים בשוק.

"בקרוב" זה התחלת הפצה ביולי-אוגוסט, ככה שאם מי שקונה לך נוסע בעוד חודשיים, המכשיר אמור להיות זמין כבר.

בהחלט שצפויים דברים חדשים עד אז...

פורסם
3- גוף עם פאנל קרמי סופר קשיח, כלומר רגיש לצ'יפים, באחת הגרסאות.

סליחה על הבורות אבל מה זה צ'יפים?

פורסם
  • מחבר

שבירה של חתיכות קטנות כמו קשקשים של דג.

SCORN- אני יודע שאריקסון מייצרים טלפונים כבר הרבה זמן- אבל לא סמארטפונים... לא כמו סמסונג, אפל או HTC- ולקח להם כמה גירסאות עד הביאו מכשיר טוב. אני לא רוצה להיות סוג של שפן ניסוי לבעיות ילדות של מכשיר בלי "היסטורייה"...

פורסם

לא אריקסון, סוני... כמו ש SCORN אמר- סוני קנו את החלק של אריסון בשותפות.

למען האמת הם עושים סמארטפונים כבר די הרבה זמן,

פשוט תקרא ביקורות על הדגם הספציפי שאתה רוצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים