עבור לתוכן

דעתכם ועזרתכם לגבי מפרט בין 3000-3500 שקלים (לגיימינג טוב פלוס)-ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם כל מה שבמפרט מתאים ומאוזן. נעזרתי במפרט ש"ש נ י צ ק י" כתב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535214.0.

[table][tr][td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

47₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm[/td] [td][/td] [td]

190₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td] [td][/td] [td]

21₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk[/td] [td][/td] [td]

273₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td][/td] [td]

95₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td] [td][/td] [td]

0₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE[/td] [td][/td] [td]

273₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td][/td] [td]

815₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Western Digital 500GB 2.5" 5400RPM 8MB SATA[/td] [td][/td] [td]

403₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

999₪

[/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-H61M-S2PV[/td] [td][/td] [td]

294₪

[/td] [/tr][/table] [table] [tr] [td] סה"כ:[/td][/tr][/table] 3410₪

המפרט הורכב ב: https://www.tms.co.il

רציתי לדעת גם אם הספק מספיק טוב או שצריך 500W.

תודה.

פורסם

הספק יחזיק והמפרט בסדר.

בפועל:

הייתי עולה ל500W.

הייתי לוקח לוח אם קצת פחות בסיסי

בשני המקרים כמובן, זה אלא אם התקציב ממש לחוץ / אין כוונה לבצע שום שדרוגים / תוספות מהותיות.

פורסם

הייתי ממליץ לעלות את הספק ל- 500W

פורסם

מפרט נחמד מאוד אך ספק עדיף לעלות לסיסיניק 520 :yelclap:

פורסם

נראה מפרט טוב בהצלחה!

פורסם

לא בדיוק שדרגת את המפרט, רק הורדת לו יחס עלות/ביצועים.

חוץ מזה שמת HD של 2.5 אינצ', ה430 יספיק.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה אנשים! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים