פורסם 2012 ביוני 1413 שנים והיום אני מתבייש בפרס, אני כל כך מתבייש בו שאני אפילו לא מעיז לבדוק על מה הוא מקבל את הפרס? למה הוא מקבל פרס? ולמה מהידיים של אובמה?מתי הוא נותן פרס לאובמה?אחחח שמעון שמעון אומן המילים קוטף פרסים עד הרגע האחרוןלא סתם קוראים לו פרספרס כי כבר הוא (העולם ) מריח את התולעים שבקבר.
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים בנוגע לבל"ד המילים אכן נאמרו בלהט הרגע.כי די כמה אפשר? הכתבה הזאת פשוט הטריפה אותילהצביע או לא להצביע, לוותר על המדינה או לא לוותראני לא אתן יד לשמאל הקיצוני.בנוגע לפרס. מי הוא בכלל? יש לו תפקיד כלשהו, השפעה?הרי להיות נשיא רק ייצוגימעבר לזה שאני רואה אותו כל הזמן במקומות לא קשורים בעולםאני משתדל לא להתייחס אליו יותר מדי
פורסם 2012 ביוני 1513 שנים מחבר התפקיד של פרס אכן ייצוגי ברובו, ואינו אמור לכלול פוליטיקה במובן המקובל - כך לפחות היה עד לפרס, הרי הוא חייב לדחוף שמאל להכל.
פורסם 2012 ביוני 1613 שנים לתת לפרס איזשהו פרס על שלום זה בדיחה מצערת, אם מישהו היה טורח לבדוק מה הבן אדם הזה עשה הוא היה מגלה מהר מאוד שצריך לשלול יחד עם רבין וערפאת את הפרסים שלהם. הבן אדם הזה הנוכל מספר אחת בישראל ואם זה לא מספיק הוא גם האחראי לרצח וגירוש של "כמה" ערבים...אבל היי ממתי למישהו בקהילה הבן לאומית יש מושג מה הולך בחצקון של העולם שנקרא ישראל...ובקשר לנושא עצמו:אני מאוד מקווה שהנושא הובא בהקשר של מחלוקת בין לאומית (לא שאני מבין למה יש פה מחלוקת, אבל לצערי מספיק שיש צד אחד שחושב אחרת כדי שתיהיה אחת) שבה ננקטה דעה של צד מסויים, כאשר למרפץ הפרסי נדרשה גוגל להחליט האם לקורא לו המפרץ הפרסי (כפי שאיראן רוצה) או המפרץ הערבי (כפי שמדינות ערב רוצות) והיא לא נקטה דעה.וחוץ מזה מי קורא גלובס כשיש דמרקר או כלכליסט... (שאגב יותר שמאל מהם, אם לשפוט לפי האבות שלהם, דמרקר-הארץ, גלובס-מעריב, כלכליסט-י"א)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.