עבור לתוכן

גלובס: ירושלים אינה בירת ישראל (כן כן, מה שקראתם)

Featured Replies

פורסם

והיום אני מתבייש בפרס, אני כל כך מתבייש בו שאני אפילו לא מעיז לבדוק על מה הוא מקבל את הפרס? למה הוא מקבל פרס? ולמה מהידיים של אובמה?

מתי הוא נותן פרס לאובמה?

אחחח שמעון שמעון אומן המילים קוטף פרסים עד הרגע האחרון

לא סתם קוראים לו פרס

פרס כי כבר הוא (העולם ) מריח את התולעים שבקבר.

פורסם

בנוגע לבל"ד המילים אכן נאמרו בלהט הרגע.

כי די כמה אפשר? הכתבה הזאת פשוט הטריפה אותי

להצביע או לא להצביע, לוותר על המדינה או לא לוותר

אני לא אתן יד לשמאל הקיצוני.

בנוגע לפרס. מי הוא בכלל? יש לו תפקיד כלשהו, השפעה?

הרי להיות נשיא רק ייצוגי

מעבר לזה שאני רואה אותו כל הזמן במקומות לא קשורים בעולם

אני משתדל לא להתייחס אליו יותר מדי

פורסם
  • מחבר

התפקיד של פרס אכן ייצוגי ברובו, ואינו אמור לכלול פוליטיקה במובן המקובל - כך לפחות היה עד לפרס, הרי הוא חייב לדחוף שמאל להכל.

פורסם

לתת לפרס איזשהו פרס על שלום זה בדיחה מצערת, אם מישהו היה טורח לבדוק מה הבן אדם הזה עשה הוא היה מגלה מהר מאוד שצריך לשלול יחד עם רבין וערפאת את הפרסים שלהם. הבן אדם הזה הנוכל מספר אחת בישראל ואם זה לא מספיק הוא גם האחראי לרצח וגירוש של "כמה" ערבים...

אבל היי ממתי למישהו בקהילה הבן לאומית יש מושג מה הולך בחצקון של העולם שנקרא ישראל...

ובקשר לנושא עצמו:

אני מאוד מקווה שהנושא הובא בהקשר של מחלוקת בין לאומית (לא שאני מבין למה יש פה מחלוקת, אבל לצערי מספיק שיש צד אחד שחושב אחרת כדי שתיהיה אחת) שבה ננקטה דעה של צד מסויים, כאשר למרפץ הפרסי נדרשה גוגל להחליט האם לקורא לו המפרץ הפרסי (כפי שאיראן רוצה) או המפרץ הערבי (כפי שמדינות ערב רוצות) והיא לא נקטה דעה.

וחוץ מזה מי קורא גלובס כשיש דמרקר או כלכליסט... (שאגב יותר שמאל מהם, אם לשפוט לפי האבות שלהם, דמרקר-הארץ, גלובס-מעריב, כלכליסט-י"א)

פורסם

גלובס זה של פישמן

אין קשר למעריב :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים