עבור לתוכן

מחפש לשדרג טיפה את המחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי איזה 1000 שקל פחות או יותר בשביל לשדרג את המחשב..אני רוצה להפוך אותו ליותר מהיר,ושיתן ביצועים טובים בגיימינג משחקים כמו CS COD BF וכולי'.. וגם אם קשור שמהירות הרענון תהיה יותר גבוהה..

מסך:ACER AL1715

מעבד-CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8300, 2500 MHz (7.5 x 333]

לוח אם- Motherboard Name Intel Raisin City DG41RQ (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9800GT]

זיכרונות- System Memory 2043 MB]

DIMM1: Kingston 9905316-132.A01LF 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)

דיסק קשיח- Disk Drive SAMSUNG HD502HI ATA Device (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)]

מארז-Computer Type ACPI x86-based PC ,SERVICE PACK 1

אם צריך להוסיף משהו תגידו..ותודה רבה לעוזרים ! יום טוב

פורסם

ראשית ערוך את ההודעה כי קשה מאוד לקרוא אותה.

הכי חושב - תן דגם מלא ומדוייק של הספק שלך ורזולוציית מסך מקסימלית.

לדעתי מדובר ב-1280X1024 מה שלא ממש מצדיק שדרוג כבד - ה-9800GT לא מריץ די טוב? מוזר.

אולי להוסיף עוד 2G זיכרון ולפרמט.

פורסם
  • מחבר

ראשית ערוך את ההודעה כי קשה מאוד לקרוא אותה.

הכי חושב - תן דגם מלא ומדוייק של הספק שלך ורזולוציית מסך מקסימלית.

לדעתי מדובר ב-1280X1024 מה שלא ממש מצדיק שדרוג כבד - ה-9800GT לא מריץ די טוב? מוזר.

אולי להוסיף עוד 2G זיכרון ולפרמט.

הכי גבוהה זה 1280X1024 וזה מה שאני משתמש.

הוא מריץ תמשחקים אבל לא הכי מושלם.המשחקים עובדים מקוטע טיפה ואני ציפיתי שהם יעבדו לי חלק..אולי זה בגלל לאגים או פינג..אז בגלל זה אני שואל כי אני לא מבין בזה.

חוץ מזיכרון יש עוד? ותוכל לשלוח לי קישור של זיכרון שאני אדע מה לקנות פחות או יותר

פורסם

גם אם מדובר ברזולוציה נמוכה יחסית בהשוואה למה שיש כיום, כרטיס המסך שלך אינו בדיוק הטופ שבטופ כיום. כרטיס מסך חזק יותר בהחלט עשוי לעזור - אבל רק אם מדובר בבעיות שאתה רואה הן בסינגלפלייר והן במולטיפלייר. בעיות שצצות במשחק מרובה משתתפים בלבד נובעות ממצב האינטרנט שלך ולא משום דבר אחר.

פורסם

הכי חושב - תן דגם מלא ומדוייק של הספק שלך

+

יש כוונה לשדרג את המסך בקרוב?

פורסם
  • מחבר

גם אם מדובר ברזולוציה נמוכה יחסית בהשוואה למה שיש כיום, כרטיס המסך שלך אינו בדיוק הטופ שבטופ כיום. כרטיס מסך חזק יותר בהחלט עשוי לעזור - אבל רק אם מדובר בבעיות שאתה רואה הן בסינגלפלייר והן במולטיפלייר. בעיות שצצות במשחק מרובה משתתפים בלבד נובעות ממצב האינטרנט שלך ולא משום דבר אחר.

אני משחק במשחקי רשת בעיקרון כמו COUNTER STRIKE BATTLEFILED..כרטיס רשת יעזור במצב של לאגים כי משום מה המצב טיפה תקוע..הוא לא עובד הכי חלק שיש..

+

יש כוונה לשדרג את המסך בקרוב?

אני לא יודע לפתוח את המחשב ולא נראה לי שאני יסתכן בזה..אין לי מושג בזה בכלל.

ואם אני יגיע למסקנה שזה מה שיעזור אני אקנה.

פורסם

רק פותחים את הדלת (יש שני ברגים), בודקים מה כתוב ומחזיר את הדלת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים