פורסם 2012 ביוני 1213 שנים שלום לכולם קניתי את הגלקסי 3 והתחברתי להוט מובייל עם מספר חדש. הכל עובד טוב בינתיים (ממה שהספקתי לבדוק) חוץ מהאינטרנט, אין לי בכלל קליטת אינטרנט - זה קשור משהו למודם ? איך פותרים את הבעיה :s05: תודה רבה רבה לעוזרים
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים מחבר אולי הבנתי - בדקתי כאן (המכשיר לו איתי כרגע - אעדכן בהמשך)האם זהו הפתרון ?
פורסם 2012 ביוני 1213 שנים https://www.hotmobile.co.il/ServiceSupport/Pages/Sim-Instructions.aspx?CSRT=14746897701023726010
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים סליחה שאני נדחף אבל גם לי יש את אותה בעיהיש רק שיחות והודעותהלכתי להגדרות וסימנתי V על השתמש בתעבורת נתונים והאינטרנט עובד מעולה, עשיתי טוב? לא צריך להגדיר עוד משהו?
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים ^^אתה צריך לאפשר את הנדידה כי להוטמובייל / גולן טלקום אין פריסה מלאה של אנטנות בארץ.הנדידה היא נדידה פנים-ארצית שיש להוטמובייל וגולן הסכמים עם פלאפון / סלקום (בהתאמה).אם לא תאפשר את הנדידה, במקומות שאין קליטה של אחת מהחברות החדשות, תהיה לך בעיה עם קליטה/אינטרנט.בלי שום קשר, אתה יכול לבדוק מולן אם יש אפשרות לחסום מפעילים מחוץ לישראל כמו ג'אוול, הרשת הירדנית והמצרית- ככה תוכל לאפשר נדידה בראש שקט גם כשאתה נמצא באזורים בעייתים (לעיתים) כמו ים המלח וכו'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.