עבור לתוכן

החבילה החדשה בפלאפון -לידיעה

Featured Replies

פורסם

אגב, פחות מ2% מכלל הלקוחות עם סמרטפון עוברים את ה2GB.

מתוכם 50% לא משתמשים באינטרנט בכלל.

ו25% לא משתמשים באינטרנט ליותר מבדיקת EMAIL.

95% במסלול עם הגבלת נפח, וחוששים לעבור את ההגבלה ולשלם קנסות ולכן לא צופים ביוטוב.

מתוך אלו שכן רוצים להשתמש באינטרנט חופשי 80% חטפו בעבר קנסות ולמדו לא לעשות זאת שוב.

מה קודם למה, הביצה או התרנגולת?

אתם מציעים מעט כי אנשים לא משתמשים באינטרנט, או שאנשים לא משתמשים באינטרנט כי אתם מציעים מעט ומקשים עליהם?

אינטרנט ללא הגבלה בחברת פלאפון זה בכלל דבר חדש, זה לא היה קודם.

הרבה זמן אחרי שחברות אחרות הציעו את זה, פלאפון מנעו את האפשרות מהלקוחות שלהם.

אני אישית לדגומא גולש 24/7 שומע רדיו,גולש באתרי תמונות כבדים,שולח אימיילים,מעביר תמונות,רואה סרטונים ומגיע בחודש לממוצא של 1.1GB.

אתה כמו התרצנים האלו מחברות האינטרנט שאמרו פעם שרוב האנשים לא צריכים יותר מלבדוק EMAIL ולכן הכל בסדר עם האינטרנט המחורבן שהם מציעים, וזה המגזימים שמגזימים.

אותם מגזימים הם היום רוב אוכלוסית הגולשים שעם הזמן התאפשר לה גם כן לאמץ באופן חופשי את מה שיש לאינטרנט להציע.

אתמול התקנתי כמה משחקים לאנדרויד, וצפיתי שעה בסרטונים ביוטוב, יצא 600MB.

שילשום הורדתי סרט HD באורך מלא שרציתי להראות קטע ממנו למישהי, יצא 4GB.

כל הסיפור אולי חצי שעה של פעילות אינטרנט.

הכל דרך הWIFI.

אם הייתי עושה זאת בסלולר מוגבל נפח, או עוד יותר גרוע אם הייתי עושה זאת עד לא מזמן בתנאים הרבה יותר גרועים, חברות הסלולר היו דופקות עלי קופה גדולה.

כמה אנשים אמרו לבני משפחתם ולחברים אל תשתמשו בטלפון לאינטרנט כי החברות גונבות על זה כסף?

למה להגביל בכלל נפחים תגידו לי?

אם אנשים כמעט ולא משתמשים בטלפונים לאינטרנט בשביל מה כל ההגבלות נפח האלו? (בשביל לדפוק כסף כמובן).

מה זה תורם להרגלי השימוש באינטרנט בסלולר חוץ מלהרתיע אנשים?

אז אל תדבר איתי על סטטיסטיקות של הרגלי שימוש.

להציע מהירות גבוהה מצד אחד, וליצור הגבלת נפח שאחריה משלמים הרבה יותר היא לא פחות מנסיון לעשוק סטטיסטית את הציבור.

וכל החבילות החדשות שלכם הם לא יותר מנסיון לגשר בין גישת העושק שלכם, לבין החבילות החדשות של המתחרים שמתקרבות לאט לאט למה שהציבור באמת רוצה, ומתרחקות ממה שהציבור לא רוצה.

רק לפני שנתיים:

http://www.kamaze.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99.aspx

ומה קורה היום אחרי שחרגתם מ2GB?

חיפשתי ומצאתי:

חריגה מנפח הגלישה על חריגה מנפח הגלישה תשלמו 25 שקל עבור כל 500 מגה נוספים ועד למקסימום 100 שקל.

מעבר לנפח הגלישה, המהירות מואטת:

• קצב הורדת נתונים מקסימלי מעבר לנפח גלישה של 2048MB: קצב הורדה מואט של עד 200kbps
  • קצב העלאת נתונים מקסימאלי מעבר לנפח גלישה של 2048MB: קצב העלאה מואט של עד 128kbps

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4211700,00.html

הקטע הזה אומר הכל לגבי הגישה שלהם אפילו עכשיו ב2012 בעידן הסלולר החדש.

אם דיברתי פחות מ-250 דקות? תשלמו 500-100 שקל בהתאם לחבילה. לפי פלאפון, זו מגבלה שנועדה מלקוחות להיכנס לתוכניות שלא מתאימות להן. לפי נתוני החברה, לקוח כבד זה לקוח שמדבר מעל 1,500 דקות בחודש ו-900 דקות בממוצע.

באמת?

כי בשפה אמיתית זו מלכודת שנועדה לעשוק את הציבור ולדפוק את מי שמפספס צעד בריקוד קדחת הג'ונגל.

פורסם

חחחח התיאום בין החברות הורג אותי.

בדיוק סלקום יצאו היום בחבילות חדשות:

דקות וסמסים ללא הגבלה,200 דקות לחול 1GB גלישה ב-129 שח עם החזר של 30 שח על רכישת מכשיר או בניתוק זיקה - סה"כ 99 שח.

או 159 שח לאותה חבילה עם 3G גלישה ו30 שח החזר על מכשיר - סה"כ 129 שח.

בדיוק שרציתי לעבור לגולן סלקום החליטו לשמר אותי :silly:

פורסם

היום גם אם אחת מהחברות הישנות היו מציעות לי מחירים כמו של הוט מובייל, לא הייתי מעוניין.

לא הייתי מעוניין שחודש אחד שלא בדקתי אני אחוייב בטעות על פצ'קריי כלשהו ולא מעוניין בחיוב זיכוי ולא בשום חרטא אחרת.

אני מעדיך לשלם 10 שח יותר בחודש בשביל הגינות בלי רמאות ובלי משחקים.

פורסם

אתמול התקנתי כמה משחקים לאנדרויד, וצפיתי שעה בסרטונים ביוטוב, יצא 600MB.

שילשום הורדתי סרט HD באורך מלא שרציתי להראות קטע ממנו למישהי, יצא 4GB.

כל הסיפור אולי חצי שעה של פעילות אינטרנט.

הכל דרך הWIFI.

למה להגביל בכלל נפחים תגידו לי?

אם אנשים כמעט ולא משתמשים בטלפונים לאינטרנט בשביל מה כל ההגבלות נפח האלו? (בשביל לדפוק כסף כמובן).

מה זה תורם להרגלי השימוש באינטרנט בסלולר חוץ מלהרתיע אנשים?

שאלה לי אליך, וסלח לי שאני שואל בישירות:

אתה דפוק?

כלומר, ברצינות, האם בביקור הרופא האחרון מצאו אצלך בראש גידול המעיב על השכל הישר שאולי היה לך פעם?

כל החברות מגבילות נפחים. כולן. גם פה, גם בחו"ל.

למה? כדי למנוע את מה שנקרא "שימוש לא הוגן", שלזה נתת דוגמה מושלמת- הורדת סרט HD, הורדת משחקים כבדים באנדרואיד, וכדומה (רוב המשחקים הגדולים במרקט גם חוסמים הורדה דרך 3G, אגב, וניתנים להורדה רק דרך WIFI)

גם גולן והוט מגבילות. רק ששם ההגבלה היא מ 3GB ולא מ 2.

האינטרנט בסלולר נועד כדי שתוכל להישאר מחובר ועם גישה לפעילויות שלך ברשת מכל מקום, לא כדי שתוכל לחרוש לחיבור על הצורה בנפח תעבורה מלאה כל הזמן, להיות חזיר רוחב פס, לפגוע בשאר הלקוחות ולהעלות את הוצאות התפעול של החברה. בשביל זה יש לך חיבור מהיר ובלתי מוגבל בבית, ובשביל זה יש חבילות גלישה בלתי מוגבלות ספציפית ללקוחות עם נפח תעבורה גבוה, במחיר מתאים.

בנוסף לכל זה, החיבור הוא עדיין ללא הגבלה- פשוט עם לימיטר מהירות מעל נפח מסוים. זה לא שברגע שאתה מסיים את ההקצבה מורידים לך את השאלטר- עדיין תוכל לגלוש ברשת, לקרוא/לשלוח מיילים, לשמוע מוזיקה ברשת, ואפילו להשתמש בסטרימים של וידאו/יוטוב. איכות נמוכה יותר, אבל עדיין.

אז על מה אתה מתלונן?

פורסם
  • מחבר

חחחח התיאום בין החברות הורג אותי.

בדיוק סלקום יצאו היום בחבילות חדשות:

דקות וסמסים ללא הגבלה,200 דקות לחול 1GB גלישה ב-129 שח עם החזר של 30 שח על רכישת מכשיר או בניתוק זיקה - סה"כ 99 שח.

או 159 שח לאותה חבילה עם 3G גלישה ו30 שח החזר על מכשיר - סה"כ 129 שח.

בדיוק שרציתי לעבור לגולן סלקום החליטו לשמר אותי :silly:

השתף הראשון נגמר.

מי שממש רצה עבר כבר לחברות החדשות.ניתן לראות את זה בזמני ההמתנה שירדו במוקדי השירות וגם בנתוני הניוד.

פלאפון מאז שהחברות החדשות שיצא גייסה יותר מנויים מאשר התנידו ממנה.

אם לא יהיה שינוי מהותי זה יתפתח כמו עם רמי לוי.

כל מי שממש רצה וזב מיד ואחרי זה פשוט טפטף קצת ולא משמעותי

פורסם

אל תשלה את עצמך. יש גל שני עצום של אנשים שמחכים לשמוע שהבעיות נגמרו. פה ספציפית המשפחה הקרובה שלי, 5 נפשות סה"כ, עברנו לגולן טלקום כ "בדיקה" לשאר המשפחה. ברגע שישמעו מאיתנו שאפשר לקבל מענה בטלפון והכל, שאר המשפחה עוברים.

מי אלו שאר המשפחה? יותר מ 40 איש.

אנחנו ממש לא המקרה היחיד שמישהו עובר ל "בדיקה" והשאר מחכים לראות שהכל בסדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים