עבור לתוכן

המלצה לגבי מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-5000 [עדיפות לכמה שיותר נמוך עם כמה שיותר ביצועים...אשמח לקבל פה דגמים ואם מישהו מכיר חנויות זולות, אשמח גם.אני משלם במזומן ככה שזה יכול להוזיל אני מאמין..

מטרות המחשב: משחקים,גראפיקה - פוטושופ,אילוסטריטור וגם קצת שילוב של תוכנות תלת מימד 3D MAX, CINEMA

* גודל המסך: 15"

* משקל רצוי: לא ממש חשוב.

* זמן סוללה: שיהיה סביר, עדיפות לסוללות 8 תאים.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ,USB 3.0

* בלוטות: כן

* גודל מינימלי של

כונן קשיח: 500

* שיהיה צורב DVD

* כונן BLURAY: לא חובה.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל כן אחריות בארץ...)

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כבר לא ממש יודע,אני כרגע עובד עם HP DV6 1140EJ ואני דיי מבסוט ממנו למרות שהוא ישן [בוצעה הרחבה ל3ג'יגה ראם]

הייתה התלבטות בין HP \ DELL \ ASUS

ראיתי שלאסוס יש כמה חיות עבודה עם כרטיס 610M, לעומת HP וDELL עם 525M

ממש חשוב לי שהמחשב יהיה בעל מעבד I7 [מהירות לא משנה עדיפות 2670], ראם: 8ג'יגה לפחות,וכרטיס מסך דיי חזק שיסחוב.

ראיתי את זה :

אבל אני חושב שהמחיר יקר מדי..

תודה רבה.

עומרי.

פורסם

http://www.fre.co.il/sg_product~999999912452~39~89.htm

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=4651651561

שני אלה יתאימו לך, גם ברינדורים השונים שתעשה בתוכנות התלת מימד.

המסך במחשב השני הוא ברזולוציה גבוהה יותר שלדעתי יהיה עדיף בגלל השימוש בתוכנת המקס, שלה יש סביבת עבודה שדורשת את זה (מבחינת התפריטים הרבים).

פורסם
  • מחבר

פרט לכרטיס מסך ולרזולוציה,המחשב הראשון הרבה יותר מושך את העין,מעבד יותר חזק,מהירות ראם יותר גבוהות,סיבובים של ההארדיסק בנוסף..

תוכל להיות יותר ספציפי על מה שאתה ממליץ? אני מאמין שעם הטרידי סטודיו אני אסתדר כמו שעשיתי עד עכשיו..

אבל מעניין אותי מה ההבדל בין הכרטיסים אם הוא משמעותי בשביל ביצועים בכל הנושא של גראפיקה..

תודה..

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אני דווקא הייתי בוחר את הדגם עם הכרטיס מסך החזק יותר והרזולוציה הגדולה יותר.

שני המעבדים חזקים מאוד והתדר של הזכרון לא כ"כ משמעותי, ככה שהפרמטרים האלה פחות רלוונטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים