עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב אודיו (Finale, Cubase) בתקציב של עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן וסהלן!

אחותי היקרה והחביבה התחילה את לימודיה בבית ספר למוזיקה. אז נכון שהיא עושה לי הרבה רעש בחדר, אבל אני עדיין צריך לעזור לה.

אז מה היא צריכה? ככה:

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח למחשב נייח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לדחוף עד הסוף, רק אם יש צורך כמובן.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0...

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו בלבד, שיוכל להריץ קיובייס עם VST ואפקטים בלי להתבלבל.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: בהחלט, מיועד ל- Cubase 6 ו- Finale 2012. הרעיון הוא שהמחשב יוכל להתמודד בכבוד גם עם הגרסאות הבאות של התוכנות האלה, כלומר 2014 וצפונה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שאני יכול לחשוב. אין צורך במסך וכן הלאה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8\7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא אכפת לי, בכל מקרה אני יבקש משלוח עד הבית.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם יש כרטיס קול בסיסי שמכיל כניסות ויציאות MIDI זה שיחוק רציני מבחינתי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בהחלט חשוב, אני מאמין שנרצה לשדרג עוד שנתיים שלוש.

תודה רבה חברים! שיהיה יום טוב ומוזיקלי :hat:

פורסם

כדאי לציין אילו מן דברים היא עתידה לחבר למחשב. כדאי לקחת בחשבון שכרטיסי קול מקצועיים - במקרה הצורך, הם יקרים מאד.

מבחינת מפרט עצמו, זה כיוון טוב:

8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz 1.5v

צורב LG GH24 SATA x 24 Black

הרכבת מחשב כולל בדיקות

מארז + ספק שקטים וזולים למדי מסדרת NSK של ANTEC כמו NSK4450B או 3480 / 4482B וכד'... (תלוי בלוח שבוחרים)

Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm Caviar Blue

Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

לוח מבוסס H77 / H67 עם תמיכה בUSB3, SATA3 ו4 חריצים לזיכרונות יעשה את העבודה.

סה"כ מחיר כ 3000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הי תודה על המפרט, עברתי עליו והוא נראה כיוון מצוין.

יש מצב לקבל ממישהו לינקים לחנות? אני רואה שנתת שמות של רכיבים ולאו דווקא של מוצרים ספציפים.

אשמח להמלצות מדויקות יותר, טנקס :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים