עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג 6K

Featured Replies

פורסם

התקציב: 5500

חריגה מקסימאלית 700

השימושים של המחשב:

פרט למה המחשב יהיה מיועדהמחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה):כןהמחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן, משחקים חדשים שאמורים לצאת בקרוב כגון GTA V על איכות הכי גבוהה. חשוב מאודדדד שכרטיס המסך יהיה מהדור הנוכחי האחרון...שלא יהיה "ישן" גרסה 5 אצל NVIDIA וגרסה 6 אצל AMD לצורך העניין לא רלוונטיים עוד...

• המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: כן - עריכת אודיו בעיקרהמחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: רגיל,ייתכן שאקליט ואערוך אודיו- לא מאוד מקצועי= חובבני..חשוב שהאיכות תהיה סבירה....אם יש כרטיס קול מובנה שהוא מעולה אז זה יתקבל בשמחה.המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לאאתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לאהאם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - לאבכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה לכם במחשב.
    ציין בכמה מקום אתה מעוניין ב GB: מעוניין בSSD להתקנת המערכת ההפעלה עליה 64/128 GB בנוסף מעוניין בכונן קשיח רגיל בנפח 1TB עם מהירות סל"ד גבוהה ושיהיה איכותי אל תביאו לי זבל של כונן. מאוד חשוב לי שיהיה מהיר
    האם הקונה זקוק לכונן אופטי:כן , צורב עם תמידה בBLURAY HD וגם LIGHT SCRIBE אם זה עונה לתקציב וזה זול אם לא אז לא חובה
    ציוד הקפי:האם אתה צריך ציוד הקפי: כןמסך, בגודל: מסך איכותי 24-23 אינץ' והכי חשוב לי זה קצב רענון המסך : שלא יהיה 60 HERTZ אני רוצה 75 ומעלה. חשוב שהמסך יהיה טוב ולא חרטה. כמובן זמן תגובה טוב + איכות HDFUL כי המשחקים יהיו עם רזולוציה של HDFUL 1080P

• מקלדת ועכבר: שיהיו סבירים . לא להשקיע יותר מדי. חשוב שיעבדו טוב ושיהיו נוחים לתפעול.

קנייה ותשלום:

האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות ממנה: לאאיפה אתם גרים: ת"א והסביבההאם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): כן!

פורסם

כדאי שתיכנס לסטיקי של המדור, תענה על השאלות ותערוך בהתאם, כמו שזה, זה פשוט בלאגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים