עבור לתוכן

דרוש מפרט 5.5K-6K למשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD, FAR CRY 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני כבר סגור על מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 כרטיס מסך רק של ג'יפורס, מעבד 3550, ספק לא מודולרי

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן 3-4 שנים

בעיקרון אני סגור על המפרט הזה

מה אתם אומרים??

פורסם

בתקציב שלך הייתי הולך על שני HD6870 (מערך CFX), מהחברה הזולה ביותר. 560TI בגרסת ה-448 לא משתלם בארץ והיום יש לך את ה-HD7850 שעדיף על ה-570 (יחס עלות תועלת).

בתקציב שלך הייתי שוקל SSD של 128GB יחד עם עוד קשיח של 1TB-2TB. לקנות היום 500GB זה לא משתלם. אני עם SSD של 128GB, שעליו מותקנת המערכת ו-BF3, יש לי גם HDD של 1TB שעליו יש לי את שאר התוכן.

אני ממליץ לך על ה-U2312HM של DELL מסך מצוין יצא לי לשחק על מערכי Eyefinity של שלושה מסכים כלאו, פשוט תענוג.

הספק לא הכי משתלם וזו לא הסדרה המומלצת ביותר של סיסוניק. לי יש את ה-620W S12II, שקט, איכותי ועושה את העבודה.

אין לך יותר מידי דרישות שקט, אז הקירור יספיק.

לי יש ניסיון ארוך עם כמות גדולה של מארזים (בתקופה שעבדתי בתחום עשיתי הרבה מודינג ;) ). עכשיו אני יכול להמליץ לך על מספר גדול של מארזים, אבל אני לא יודע מה הדרישות שלך מהם. האם אתה רוצה אותו עם חלון? מאווררים על לד? גדול/קטן? תרחיב קצת יותר וכך ניתן יהיה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אז אני ילך על ה 7850

כי יש לו יציאה HDMI כמו למסך שבחרתי

הכונן אני יקח 1TB של WD (ירדתי ל500 בגלל מחיר וגם כי אני יכול להסתדר עם זה)

ספק אני יקנה את מה שהמלצת 620W S12II

מארז אני רוצה גדול מספיק בשביל כרטיס מסך גדול עתידי, חיבורים קידמיים USB3, ומשתלם מבחינת שקט ואיוורור

לסיכום: מה שיש בתמונה

כולל הספק למעלה ב 420 שקל

רק חסר מארז

פורסם

מה התקציב שלך למארז?

מה בקשר למסך, ממליץ לך על ה-DELL. תחבר את המסך ב-DP.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הביקורת באתר על eleven של antec

נראה לי שהוא בסדר גמור

בכל מקרה התקציב 400

בקשר למסך, יש הבדל משמעותי בין הdell למה ששמתי בתמונה?

DP זה HDMI ?

תשים לב לספק...

אמרו לי שזה סתם חרטא לקנות מודולרי לאנשים פשוטים

ולקנות OEM ולא Retail

פורסם

ה-S12II לא מודולרי ה-M12II מודולרי. לא הבנתי מה אתה רוצה מ-RETAIL ו-OEM (אתה בכלל יודע מה זה?)?

http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort

http://he.wikipedia.org/wiki/HDMI

DP חדש יותר, יכול להעביר יותר נתונים (רזולוציות גבוהות יותר)... HDMI זהה ל-DVI לכן כל מתאם (אפילו הפשוט היותר), יכול להמיר לך את ה-HDMI בכרטיס ל-DVI במסך.

ה-DELL הרבה יותר זול (כ-300 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

אבל הכרטיס מסך מיני DP

זה לא ישנה אם אני שם מתאם נכון?

אהה כנראה לא בדקתי טוב את הספק

אז אני ישים את ה S12II

פורסם

אבל הכרטיס מסך מיני DP

זה לא ישנה אם אני שם מתאם נכון?

האות אותו האות, כך שמתאם מ-MINI DP ל-DP לא ישפיע על איכות. כמו שאמרתי אתה יכול לשים גם מתאם HDMI ל-DVI. במסך יש DP ו-DVI. היום DP הכי מתקדם.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אני סגור על המפרט

תודה !!!! :yelclap:

פורסם

בהצלחה עם הקנייה ותתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים