עבור לתוכן

אפשר לסמוך על החנות PCHardware.co.il?

Featured Replies

פורסם

כול המפרטים שכולם מציעים פה באים מהאתר ההוא .. השאלה היא האם הזמנתם משם?

תודה מראש

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש להם במלאי אז בדרך כלל אין בעיות איתם....אני יכול לדבר רק בשמי,לא היו לי בעיות עם המשלוחים אצלהם חוץ מפעם אחת אבל זה היה בגלל משהו שלא היה במלאי.

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=58354

תלך על זגזג.

רק אתמול הייתי בPCH , היתם צריכים לשמוע איזה לקוח אחד שלא היה מרוצה מהכרטיס מסך שהוא קנה שם,לקח את הטלפון של הפקידה , צרח בטלפון איזה שעה - לא על אלכס , משהוא אחר מהחנות....

הייתה לו איזה בעיה שהכרטיס לא תומך באיזה פורמט מסויים של עריכת וידאו למרות שהאריזה ציינה אחרת..(gforce 5200 )

והתחנן שיחליפו לו , וזה שהיה בצד השני שלח אותו לASUS ...

החנות שם מדרדרת ... ניראה לי שצריך להחליף שם את כול העובדים כדיי שמשהו יזוז.

חחח

רק עצבים במדינה הזאת.

פורסם

ת'שמע, קניתי מהם מחשב לפני חודש. יש להם שרות טלפוני טוב אבל השרות בחנות דיי גרוע( זאת תוכל לקרוא בתגובה שלי בלינק שמעליי).

אם אין לך בעיה לבוא לחנות ולקחת את החלקים, להרכיב אותם לבד, לדעת לספור טוב, ולבדוק טוב טוב שלא נתנו לך משהו פחות ממה שהזמנת ומאוד חשובים לך המחירים שלהם אז לך על זה ;)

אם יש בעיות אז אני ממליץ לך ללכת על זיגזג. שירות לא מהעולם הזה, לפחות מבחינתי.

מקווה שעזרתי :)

פורסם

אפשר לסמוך על החנות PCHardware.co.il?

בשום פנים ואופן לא!

קניתי מהם זיכרון , והוא לא עבד (הגיע אלי לא תקין).

אח שלי בא אליהם עם הזיכרון ו תעודת אחריות שלהם, הם אמרו לו שהזיכרון לא נקנה מהם...

פורסם

אישית לא ראיתי שרות טוב יותר מזה של זיגזג.

נהרסו לי כמה רכיבים במחשב שבכלל לא נקנה מהם והם ניסו להשיג לי אחריות דרך החנות שלהם!!!

אמנם לא הצלחנו אך שהשגתי את החלקים באחריות הם פרקו, הרכיבו ובדקו לי את המחשב חינם אין כסף! ורק בגלל שהספק שלי (כנראה) שבק חיים בחנות שלהם אבל ממש לא באשמתם!

שהמחשב היה מפורק הם ארזו לי חלק חלק באלף שכבות שלא ינזק ובדקו על לוחות שלהם כל חלק וחלק כדיי לבדוק מה תקין ומה נהרס

השירות שם אמין ומאוד אדיב וזיגזג עובדים עם יבואנים גדולים וראשיים בלבד (ובגלל זה כנראה גם אין להם את המבחר הכי גדול אבל יש להם רכיבים מעולים) ולכן שאני קונה אני יודע שיש לי אחריות של חנות ויבואן שלא יעלמו מחר מהארץ.

אני אמנם לא נתקלתי בבעיה מול PCH שקניתי מהם ספק כח אבל שמעתי לא מעט תלונות על שירות לא אדיב ולפעמים בעיות במיוחד באחריות על מוצר פגום.......... לא יודע מה לגבם.

פורסם

pch?

בטלפון הם נשמעים טובים..

אבל שנים לוקח להם עד שיש להם מוצרים במלאי!

חיכיתי שבועיים עד שיהיה להם במלאי כרטיס פלאש (למצלמה דיגיטלית) של 128mb !!!

ואחרי השבועיים לא היה להם.. אז הלכתי לחנות אחרת וקניתי.

פורסם

[glow=red,2,300]חיפוש[/glow]

פורסם

אני בטוח שכולכם תיהיו מאושרים כשאני יתבע להם את האמא ;P

פורסם

למה לתבוע?

ודיי לכתוב הודעות כאלה זה יוצא מכל החורים! הכל תעשו מול החנות לא מול אנשים בפורום

פורסם

הזמנתי סטיק של זיכרון 512 בטלפון ואמרו לי בוא לקחת באתי ואמרו לי שיש 256 רק ו512 יבוא עוד 3 ימים והם ישלחו על חשבונם בגלל עד שבאתי ,חזרתי הביתה התקשרתי אמרו שהם ישלחו לי את זה ותוך 3 ימים ישלח הזיכרון,התקשתי לאחר 3 ימים עדיין לא הגיע אמרו שיש בעיה עם הספק זכרון שלהם בסוף קיבלתי את הזכרון אחר שבועיים

פורסם

הזמנתי VOLCANO 9 בא תוך 3 ימים. דבר חזק קיצצתי איתו גזר מלפפונים תפ'א עשיתי מיצים ועדיין מקרר לי תמעבד

פורסם

לא יודע מה איתכם קניתי מהם מחשב לפני כחצי שנה לפני כחודש נשרף לי הלוח והמעבד ננתי לתיקון וחזר אלי כמו חדש ככה שלי עצמי אין איתם בעיות

פורסם

הזמנתי VOLCANO 9 בא תוך 3 ימים. דבר חזק קיצצתי איתו גזר מלפפונים תפ'א עשיתי מיצים ועדיין מקרר לי תמעבד

תגיד,אפשר להשתמש בוולקנו שלך גם לעשות רסק מעגבניה לג'חנון?

פורסם

אני לא יודע לגביהם אבל זיגזג אחלה ההיתי ממליץ לך עליהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים