פורסם 2012 ביוני 813 שנים אהלן,כונן C אצלי מהווה רק 40 ג'יגהכשאני מנסה לעשות ריסטור אין מספיק מקום בכונן CC:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backupאני רוצה להעביר את כל המיקום לכונן D, אבל שאוכל לעשות ריסטור אחר כך בלי בעיות..איך עושים את זה ?
פורסם 2012 ביוני 813 שנים אאל"ט אין אפשרות.יכול להיות שמה שתופס לך את המקום הוא דווקא גיבוי האפליקציות.מה שכן, אתה יכול למחוק גיבויים ישנים וכך לפנות מקום.ב iTunes:Edit - Preferences - Devices, סימון הגיבוי אותו תרצה למחוק ו Delete backup.
פורסם 2012 ביוני 913 שנים מחבר תודה אבל לא זה מה שאני מחפש.. יש לי גיבוי אחד של תחילת חודש שאותו אני רוצה להשאירויש לי גיבוי עכשוי, שאיתו אני מעוניין לסנכרן כל הזמן. אבל כל אחד מהם תופס בסביבות ה3 ג'יגה .מה אתה ממליץ לעשות ?
פורסם 2012 ביוני 913 שנים כונן C שלך הוא מחיצה בתוך קשיח או הארד דיסק בפני עצמו?אם זה אפשרי, תגדיל את המחיצה.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים עם תוכנות בסגנון Easeus partition manger, Notrton partition magic.תפתח ת'רד בפורום תוכנה ויעיזור לך.
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים אתה יכול ליצור תיקייה שתפנה את כל הגיבויים לכונן D בעזרת הפקודה mklink /J "C:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Backupfolder" ככה אני שם חלק ממשחקי ה STEAM שלי על כונן ה SSD וכל שאר הקבצים של התוכנה בכלל ממוקמים ב D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.