עבור לתוכן

גלקסי S2 בבאג ב-72 ש"ח לחודש? הקאץ' התגלה..

Featured Replies

פורסם

היום פתחתי את העיתון, איתו הגיעה חוברת של באג ושם ראיתי שללקוחות גולן טלקום "מגיע" גלקסי S2 ב-72 ש"ח לחודש ל-36 תש'.

מייד חיפשתי אותיות קטנות וכו' אבל עד כמה שזכור לי לא היו כאלו. אני מניח שאף אחד לא מכיר עוד פרטים מדויקים אבל יהיה מעניין לדעת האם מספיק מסלול של 9.90 בגולן כדי להנות מההטבה? מה קורה אחרי שמתנתקים מגולן, המחיר נשאר אותו דבר?

בכל מקרה, החידוש בעניין הזה הוא מכשיר מרשת חנויות מוכרת וגדולה וכזה שמגיע עם אחריות היבואן הרשמי (וכתוצאה מכך גם עברית רשמית וכו').

גם אחרי ירידות המחירים בחניות הפרטיות בזאפ עדיין מדובר שם, כשמדברים על 36 תשלומים בכ-75 לחודש אך שם כאמור זה לא טלפון ביבוא סדיר, עם עברית מלאה ורשמית ופריסה נוחה ורחבה של חנויות למקרה של מימוש אחריות!

פורסם

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12554

אבל עם אחריות של "שיא קום", שניתן גם להשיג אותה בפחות.

כך שאין פה ממש מבצע אלא אם כן אתה ממש רוצה לפרוש את זה ל-36 תשלומים וחנויות אחרות לא מאפשרות זאת.

פורסם
  • מחבר

חבל שהם לא רושמים את זה בחוברת שלהם. ז"א שהמצב ממש פשוט על פניו - אני סה"כ צריך להציג SIM של גולן. משמע שבמקרה הכי גרוע אני מזמין SIM של מספר חדש ב-39 שקל ועושה לו מסלול ב-9.9 ואחרי חודש מתנתק. שווה.

פורסם
  • מחבר

אז פה הקאץ'. באמת היה נראה טוב מדי בכדי להיות אמיתי. אם כך זה לא עדיף מאשר קנייה בכל חנות אחרת שמאפשרת 36 תשלומים. אולי רק עניין הפריסה של החנויות ברחבי הארץ.

פורסם

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=659875

סתם דוגמא - במחיר נמוך יותר, אך עם פחות תשלומים.

כך שאולי למי שממש צריך את ה-36 תשלומים זו אפשרות נחמדה.

ולא נראה לי שאתה צריך להיות מנוי שם, תבוא עם טלפון של חבר שיש לו גם מנוי, תראה להם את הסים ותקבל את ההנחה. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כשזה לא מהיבואן הרשמי אין לי סיבה לעשות את זה. בכל מקרה הבילבול היה פשוט כי באתר שלהם יש שני (כמו שכנראה ראית) גלקסי S2 כשרק אחד מהם הוא לגולן טלקום והוא עם האחריות של יבואן מקביל. המכשיר עם האחריות של סקיילקס (נמצא למעלה יותר כמובן) והוא לא זה שבמבצע שלהם עם גולן

פורסם

אין שום יתרון לאחריות של מישהו אחד על פני האחר, ואני מתערב איתך שגם אם אתה קונה מכשיר עם רום עברית של סאני, אתה תעיף אותו תוך 10 דקות בדיוק.

פורסם
  • מחבר

אני כן - וזה מה עשיתי (ויש לי מכשיר עם עברית מקורית של סאני). אבל אם אני אקנה את המכשיר לאבא שלי - זה לא יקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים