פורסם 2012 ביוני 813 שנים קניתי HTC ONE S ויש בו מלא תוכנות מובנות של TMOBILE ושאר זבל,איך אני נפטר מהם ?ניסיתי לעשות UNINSTALL והם עדיין מופיעות ויש כאלה שהן אופציה למחוק בכלל.
פורסם 2012 ביוני 813 שנים יש אפליקציות שנותנות לך למחוק אפליקציות של המערכת.או שתתקין רום נקי.ד"א איך המכשיר? ה S שלי אמור להגיע בקרוב גם
פורסם 2012 ביוני 813 שנים מחבר אתה מכיר אפליקציה מומלצת להסיר את התוכנות?המכשיר חבל על הזמן באמת מרוצה ממנו.חיסרון אחד זה הרמקול שלו יחסית חלש לעומת הקודם שהיה לי HTC MYTOUCH 4G
פורסם 2012 ביוני 813 שנים titanium backup + rootאם אתה רוצה למחוק עוד דברים חוץ מטי מוביל תעשה FREEZE לפני שאתה מוחק לבדוק שהמערכת מתפקדת כמו שצריך
פורסם 2012 ביוני 913 שנים דרך טיטניום בקאפ.לחיצה על שם התוכנה ו FREEZEאחת התוכנות שממש שווה לרכוש ד"א
פורסם 2012 ביוני 913 שנים מחבר שאני פותח את התוכנה הוא נותן לי הודעת ERRORsorry,i could not acquire root privileges.this app will not work! please verify that your rom is rooted and includes busybox and try againמה זה אומר ?
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים Root זאת גישת מנהל לאיזורים במכשיר שבדר"כ לא זמינים. לא מדובר על פריצה כמו באייפון אלא על השגת הרשאות לשינוי הנתיב (path) הגבוה ביותר שיש.יש מליון כתבות בנושא באינטרנט בכל שפה שתבחר, חפש בדוד גוגל.והנה איך אתה עושה את זה ב ONE Shttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583427
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים יש אפשרות לעשות DISABLE לכל תוכנה בICS היא לא תופיע לך בתפריטים, לא תרוץ ברקע ולא תצרוך משאבים (מלבד המקום בFLASH שהוא שולי בימינו) אם לא בא לך "לפרוץ"
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר יש אפשרות לעשות DISABLE לכל תוכנה בICS היא לא תופיע לך בתפריטים, לא תרוץ ברקע ולא תצרוך משאבים (מלבד המקום בFLASH שהוא שולי בימינו) אם לא בא לך "לפרוץ" עשיתי את זה אבל הן עדיין מופיעות למעלה. ושיש לי עדכון אוטומטי הן מתעדכנות יחד איתו
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים מחבר Root זאת גישת מנהל לאיזורים במכשיר שבדר"כ לא זמינים. לא מדובר על פריצה כמו באייפון אלא על השגת הרשאות לשינוי הנתיב (path) הגבוה ביותר שיש.יש מליון כתבות בנושא באינטרנט בכל שפה שתבחר, חפש בדוד גוגל.והנה איך אתה עושה את זה ב ONE Shttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583427תודה
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים עשיתי את זה אבל הן עדיין מופיעות למעלה. ושיש לי עדכון אוטומטי הן מתעדכנות יחד איתו אתה בטוח שעשית נכון? קשה לי להאמין שHTC הצליחו לדפוק פיצ'ר כ"כ בסיסי של אנדרואיד 4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.