פורסם 2012 ביוני 713 שנים היי,רכשתי מחשב DELL Latitude E5520 שמגיע ללא מערכת הפעלה.ניסיתי להתקין עליו XP או וינדוס 7 בשני המקרים אני מקבל שגיאה בהתקנה, האם בעיקרון במחשב שמגיע ללא כלום מלבד לדאוג שה BOOT יהיה דרך ה CD יש עוד משהו שאני אמור לעשות?מצורף דיסק של FREEDOS זה יכול לעזור במשהו?תודה
פורסם 2012 ביוני 713 שנים מחבר ניסיתי WIN 7 מ 2 דיסקים שונים ו XP מדיסק נוסף.אני כעת מנסה לצרוב דיסק חדש של WIN 7מה זה MEMTEST ואיך משתמשים בו?תודה?
פורסם 2012 ביוני 913 שנים מחבר היי, ניסיתי עם דיסק חדש של WIN 7 איתו הצלחתי לסיים את ההתקנה אבל לאחר ההתקנה כשאני מפעיל את המחשב אני מקבל מסך שחור עם 2 אפשרויות אם אני נותן לו אני מקבל את המסך הכחול הבא ואם אני עושה לו Start windows normal הוא עולה מחדש עם אותה בעיה
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים קוד השגיאה לפי חיפוש בגוגל מביא לזה שיש בעיה בזיכרון הפנימי או צורך בעדכון BIOS.תריץ בדיקה ב-BIOS, יש שם אופציה לבדיקה פנימית של המחשב וגם של הזיכרון הפנימי.וכן תשתמש בתוכנת MEMTEST (תריץ חיפוש בגוגל להורדה והוראות)הגרסה העדכנית של ה-BIOS של המחשב היא A07 - תוודא שאתה בגרסה זו.http://downloads.dell.com/FOLDER00383724M/1/E5520A07.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.