עבור לתוכן

חווית המעבר להוט מוביל

Featured Replies

פורסם

*פורסם קודם בתפוז.

אני אתחיל ואומר שאני מנוי עם חברת הוט לאינטרנט המהיר (ספק+תשתית) ואני נורא מרוצה, גם מהשירות וגם מהאיכות. כשאני משווה את הוטנט לבזק בינלאומי, הראשונה עוקפת בגדול וזולה בחצי מחיר/ ותשתית הוט לעומת בזק, לפחות באזור שלי, היא ללא תקלות ואיכות מעולה, לעומת בזק שעדיין לא התקינו בכלל תשתית בבנייה החדשה בגלל תהליכים ביוקרטיים!

אחרי ההילול הזה להוט, מבחינתי בתחום הסלולר הם כישלון מוחלט בשירות! כן חברה חדשה, נכון אלפי ניודים בזמן קצר, כן ציפיתי לשבועיים אפילו עד שהניוד יושלם 100%,אבל זה לא תירוץ בשום פנים ואופן ליחס שזכיתי אליו היום במרכז השירות!

הזמנתי שני סימים דרך השרל"ק ביום ראשון, אמרו שיגיע עד רביעי, ונתתי להם עוד יום ליתר ביטחון. נסעתי היום, ואחרי שלקחתי מספר הגיע נציג שמסתובב שם וישר לקח אותי למשרד ומסר לי סים אחד. עד כאן הכל מעולה והשירות מצויין, את המספר זרקתי כמובן לפח. רק שאז הוא לא מצא את סים השני, והתחיל הטרטור! שלח אותי למכירות בחלק האחורי של הבניין, אחרי המתנה אלה שלחו אותי בחזרה לשירות לקוחות בקדמת הבניין. הסברתי למנהל שהיה שם מה קורה, ביקש ממני לקחת מספר חדש וציין "אז תחכה עוד קצת, לא נורא". העוד קצת הזה משמעו 5 אנשים שבנתיים לקחו מספר אחרי, על נציג שירות אחד ונציגה נוספת שכל שנייה יוצאת להפסקת סיגרייה!

כשהבעתי דאגה בנוגע לפתיחת הזמנה לסים השני מחדש, ואני מצטט במדוייק:"מקסימום נחייב אותך פעמיים ונזכה מאוחר יותר, מה הבעיה". ברצינות, WTF

עוד יותר גרוע, חוץ מזה שהמספרים לא זזו בכלל, נכנסו עוד כ-8 אנשים נוספים גם אחרי שלקחתי תור בפעם השנייה וכולם עברו לפני!!! כל פעם המנהל היה בא ומושיב אחד מהם מול הנציג שירות, בלי להתייחס למספרים! הערתי על העניין כל פעם מחדש, וכל פעם הוא היה שוכח מי אני ולמה באתי ושואל מחדש!

בקיצור, יצאתי משם בלי לקבל שירות שזה בקטנה, אבל ממש מושפל אני אחכה לניוד הנוכחי שיתבצע ואז חוזר לפלאפון (או גולן טלקום, אחרי המתנה של חודש). אני עכשיו על הטלפון לשירות לקוחות (כבר שעתיים המתנה) ורוצה לבטל את ההזמנה לסים השני. באמצע ענתה לי נציגת מכירות, ציינה שאני בכל זאת אשלם על הסים השני למרות שאני מבטל. אבל בקטנה, עד כמה שאני שונא את הטייקונים, ועד כמה שהשירות שלהם גרוע וכל התלונות שלי על פלאפון בשנתיים האחרונות, בחיים הם לא השפילו אותי לדרגה כזו!

עוד אבסורד, למרות שכאן אין ספק שהתנהגתי בצורה גסה ולא מכובדת שלא כהרגלי - ניסיתי להתקשר משם לשירות לקוחות טלפוני, ענה לי נציג מכירות איכשהו, שבצורה גסה אמר לי להתקשר לכוכבית...שירות לקוחות. כשביקשתי מספר חינמי להתקשרות, הבן אדם הרים את הקול וחזר על הכוכבית שוב. כאן כבר נפלטה לי המילה "תישרף בגיהנום" מרוב עצבים וטרטור וטרקתי את השיחה. התנהגות לא נאותה מצידי, אני מודה שטעיתי ועדיין לא הייתי צריך לרדת לרמה כזו. אבל מה שקרה אחרכך קצת הפתיע: אותו נציג חזר אליי, התחיל לקלל ולאיים! כשנתתי לו כתובת מגורים וביקשתי שיציין מקום מפגש, הוא ניתק את השיחה מהר חחח...

פורסם

כותרת שמתאימה יותר לדיון: "אמרו לי לחכות קצת בתור ועשיתי מזה דרמה"

פורסם
  • מחבר

דרמה? קצת בתור?

לקחתי מספר ראשון ואחרכך ביקשו שאקח מחדש, תור של 5 אנשים לפני לחינם-->

אחריהם, העבירו עוד 8 אנשים שנכנסו אחרי עם מספר גבוה יותר-->

הייתי בסניף שעתיים כמעט, ולא הגעתי לתור שלי עד שעזבתי!

אז מה הקשר התגובה שלך?

פורסם

לקחתי מספר ראשון ואחרכך ביקשו שאקח מחדש, תור של 5 אנשים לפני לחינם-->

אחריהם, העבירו עוד 8 אנשים שנכנסו אחרי עם מספר גבוה יותר-->

הייתי בסניף שעתיים כמעט, ולא הגעתי לתור שלי עד שעזבתי!

נו, מה שתיארת פה זה בדיוק לחכות עוד קצת בתור.

אז מה הקשר התגובה שלך?

הנה, גם בתגובה השניה שלך בדיוק חיזקת את הטענה שלי...

פורסם
  • מחבר

אחד משנינו קשה הבנה!

לחכות גם שעתיים בתור, ואפילו 3 לא אכפת לי. לחכות בתור שלא זז ומעבירים אנשים שהגיעו אחרי, מה בדיוק נשמע לך תקין בזה?

אתה מספר 311, ולבנתיים מעבירים 312,313,314,315,316..... מה לא מובן לך כאן כשגוי? וכשאתה פונה אליהם כל פעם בזלזול שואלים מי אתה ולמה באת מחדש...

יכול להיות שיש פואנטה צודקת מאחורי התגובה שלך, תנסה להתאמץ עם הסבר ארוך יותר ממשפט אחד סתמי כדי שנתקדם

פורסם

להלן החפירה שלי :

ביצעתי הזמנה ל SIM דרך האתר של הוט בסופ"ש עם בקשה לנייד את העורנג' שלי. ברביעי לאחר מכן יצרה איתי קשר איזו מישי, אמרה שה SIM שלי יגיע למרכז בת"א והדבר כרוך בהמתנה של עד 3 ימי עסקים נוספים. יום למחרת בצהריים אני מקבל SMS למכשיר שאפשר להגיע לאסוף את הכרטיס. מגיע למרכז, ניגש לחדר צדדי המיועד לכל אלו שההזמנות שלהם מוכנות מראש, מקבלות את פנינו שתי שבוזות מהתחת (אפשר להבין, מחרפנים להן ת'צורה) שמדקלמות את הקונספט הבא - "תכניס SIM, תאשר עדכון carrier, חייג 230* לניוד ושאלוהים יעזור לך", בנוסף הן מחתימות אותך על מגילה של חמישה עמודים וזהו - לא יותר מ 30 דקות המתנה במרכז. עזבתי את המקום, התקשרתי למוקד 230* שנותן צלצול תפוס מהיר (ככל הנראה בכדי להוריד לקוחות מהקו ולגרום להם לחזור רוטנים למוקד ולדרוש שיבצעו עבורם את תהליך הניוד במקום), ולאחר חצי דקה נשמע תקליט המברך אותי על הגעתי למוקד הניוד של הוט, משם המתנה של שעתיים וחצי~ ב Queue עד למענה אנושי ותוך 4~ שעות לאחר-מכן, הכל טוב.

אין תלונות.

פורסם
  • מחבר

"העתק הדבק"

עדכון: סיימתי כרגע שיחה עם מוקד שירות הלקוחות

לא אכפת לי שהמתנתי חצי שעה, הגעתי למכירות כי כנראה הכניסו אותם בתור גיבוי, ואז המתנתי שעה נוספת למוקד המתאים! אני סבלני, מבין אותם ומקבל את "חבלי הלידה" האלו. מה שכן חשוב לי, הם נתנו יחס מעולה וסימפטי, וזו כל הפואנטה שלי!

יצא שתהליך הניוד לא החל, כי לא התקשרתי למוקד הניוד (לא אמרו לי את זה במרכז שירות). אני כרגע בהמתנה אליהם, ונראה איך יתקדם. כמו שציינתי לעיל, גם אם יקח שבוע עד שאקבל בחזרה את המספר שלי במקום הזמני, מקובל עלי יחסית, לא "אסון" גדול.

באותה נימה, הנציגה פתחה תלונה על התנהגות חברי אותו מרכז שירות. אני אתן עוד הזדמנות לחברה, ושוב אני מדגיש, בגלל היחס ההולם שקיבלתי בשירות הטלפוני. את הסים השני אני אאסוף ממרכז שירות אחר, או דרך שליח אם תהיה אפשרות מיוחדת.

ובאותה נימה 2, אם הייתי יכול אז הייתי עורך את ההודעה הראשית, ומתלונן על כשל נקודתי במרכז שירות אחד בעיר שאני גר בה, כי תכלס הכפשתי חברה שלמה קצת לא בצדק.

פורסם

המלצה שלי! תחזור לפאלפון תחכה בתור שעתיים בכיף (ציני!) כדי שאיזה סוכנת נחמדה תעזור לך (דווקא זה אמת)

ואז תשלם כפול מהוט כדי לשלם על אותה חבילה כדי לקבל את אותם הדברים בשביל הסוכנת הנחמדה כי תכלס

אצל כולם תחכה שעות בסניף או על הקו אז היחס כבר לא משנה זה בדיוק כמו חווית קנייה אצל KSP מסריחה אבל זולה בגלל זה אני ממשיך לחזור לשם

או כמו שהמסטר מבולז אוף פיורי אומר:

"But you keep coming back for more , why?.. because its the only prostitute you can afford" חחחח

קיצר עזוב אותך העיקר זה ה89 שקל לחודש

פורסם

להלן החפירה שלי :

ביצעתי הזמנה ל SIM דרך האתר של הוט בסופ"ש עם בקשה לנייד את העורנג' שלי. ברביעי לאחר מכן יצרה איתי קשר איזו מישי, אמרה שה SIM שלי יגיע למרכז בת"א והדבר כרוך בהמתנה של עד 3 ימי עסקים נוספים. יום למחרת בצהריים אני מקבל SMS למכשיר שאפשר להגיע לאסוף את הכרטיס. מגיע למרכז, ניגש לחדר צדדי המיועד לכל אלו שההזמנות שלהם מוכנות מראש, מקבלות את פנינו שתי שבוזות מהתחת (אפשר להבין, מחרפנים להן ת'צורה) שמדקלמות את הקונספט הבא - "תכניס SIM, תאשר עדכון carrier, חייג 230* לניוד ושאלוהים יעזור לך", בנוסף הן מחתימות אותך על מגילה של חמישה עמודים וזהו - לא יותר מ 30 דקות המתנה במרכז. עזבתי את המקום, התקשרתי למוקד 230* שנותן צלצול תפוס מהיר (ככל הנראה בכדי להוריד לקוחות מהקו ולגרום להם לחזור רוטנים למוקד ולדרוש שיבצעו עבורם את תהליך הניוד במקום), ולאחר חצי דקה נשמע תקליט המברך אותי על הגעתי למוקד הניוד של הוט, משם המתנה של שעתיים וחצי~ ב Queue עד למענה אנושי ותוך 4~ שעות לאחר-מכן, הכל טוב.

אין תלונות.

זה אשכרה מצחיק שזה עובד ככה.

בכל שאר החברות ,החברה המקבלת לוחץ על כפתור וזהו יש ניוד.

רק בהוט למשהו המערכת בנוייה שהלקוח צריך לנסות לתפוס על המוקד ניודים שילחצו עבורו על הכפתור :o

פורסם

מילא עד שקיבלתי את הסים של הוט לקח שבוע וחצי.עכשיו שביקשתי להתנתק מהם אני כבר מחכה 5 ימים ומנפנפים אותי בתשובה "יחזרו אלייך מחר, אבל בפועל לא קורה כלום.התלונה למשרד התקשורת בדרך ממני לא יעשו צחוק.חתיכת חברה קיקיונית..... :pissed:

פורסם

ממני לא יעשו צחוק

:lol:

מצאת על מי להגיד את זה...

צר לי לאכזב אותך אבל חברת הוט תעשה גם תעשה.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

רק ביום שישי, קרוב ל-11:00 בבוקר, הצלחתי להשיג את המוקד ניוד שיתחיל את התהליך (חשבתי שבמרכז שירות היו אמורים להתחיל אוטומטית את הניוד, לא אמרו לי שאני צריך להתקשר למוקד!). היום ב-10:00 בבוקר הקו נויד סופית והכל עובד תקין.

אם נוציא את מה שקרה במרכז השירות, הייתי אומר שסה"כ הכל עבר בטוב ואני עכשיו משלם חצי ממה ששילמתי בפלאפון.

למרות שהזמנתי לאמא שלי סים (שעוד לא הגיע בכלל, מחכה למנהל שיחזור אלי בנושא), השארתי את ההורים בפלאפון במסלול 119 ש"ח ללא הגבלה. אצלם אני לא יכול להסתכן בתקלת ניוד, אם תהיה, כי המספרים קריטים לעבודה שלהם...

פורסם

על מה אתם מדברים? ניגשתי לעמדת הצטרפות בקניון, העברתי אותי ואת אמא שלי תוך רבע שעה ואחרי שלוש שעות הניוד התבצע אוטומטית. לא הייתי צריך להתקשר לשום מספר.

פורסם
  • מחבר

מכאן הדגשתי, השירות באותו סניף פשוט לקוי מהיסוד, הם אפילו לא טורחים לבצע את מה שמוטל עליהם. בגלל זה הייתי צריך לשבור את הראש עם מוקד הניוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים