פורסם 2012 ביוני 613 שנים מבקש המלצה לבקר משחקים / Gaming Controller - למחשב - מחיר של 200~ שקל. חשבתי על זה: Razer Onza Controller http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=nesher מה דעתכם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה תודה!
פורסם 2012 ביוני 613 שנים לא יצא לי לנסות אותו.לי יש את שלט הXBOX360 האלחוטי של מיקרוסופט.יש סיבה להעדיף את הRAZER ?
פורסם 2012 ביוני 713 שנים מחבר הם נראים די דומה.אני מעדיף לקנות את הבקר הכי נוח בתקציב הנתון (למרות שנוחות זה אינדיבידואלי).אני לא ניסיתי אף אחד מהבקרים (razer / XBOX) - בגלל זה ביקשתי המלצה.ה XBOX אני מבין שהוא אלחוטי, איך זה משפיע על הנוחות / משקל ובאיזה סוללות הוא משתמש וכל כמה זמן יוצא לך להחליף אותם?בגדול בהתחלה חשבתי על חוטי - כדי להמנע מעניין החלפת הסוללות - אבל אני לא שולל כרגע כלום.תודה!
פורסם 2012 ביוני 713 שנים יש כבל שהופך את האלחוטי לחוטי אבל הוא נורא יקר ולא נפוץ במיוחד.בעיקרון המשקל לא משהו ששמתי לב אליו.סך הכל שני בטריות AA רגילות.יכולות להחזיק מעמד די הרבה אם מבטלים את הVIBRATION.אם טוחנים את השלט יום יום שעות רבות הבטריות יכולות להיגמר אולי תוך שבוע שבועיים(עם VIBRATION).בשימוש מועט זה יכול להחזיק הרבה יותר כמובן.במחשבה לאחור הייתי קונה שוב את האלחוטי.למרות שהוא אכל איזו חבילת בטריות במשך השנים בשווי 20-30 שקל.זה מאוד נוח.מבחינת איכות הוא עדיין מחזיק יפה.השלטים של מיקרוסופט נראים די עמידים.הכי אידיאלי יהיה להשיג BUNDLE של אלחוטי עם כבל.לא יודע אם יש כזה דבר בכלל בארץ.כנראה שזה אחד הדברים שהלקוחות מאוד היו רוצים ויצרני השלטים מסיבות כלכליות רוצות להרוויח מהחיסכון עד כדי הפיכתו ללא משתלם.
פורסם 2012 ביוני 713 שנים חבר שלי קנה שני שלטים של XBOX כולל כבל וכולל זוג סוללות ליטיום לשלטים.השלטים מצויינים ובנויים טוב. הוא קנה מאיביי אאל"ט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.