עבור לתוכן

Siberia V2 USB

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות חדשות.

כרגע אני ממש חם על ה-Siberia V2 USB.

יש משהו עדיף בתקציב מ-TMS/KSP?

אם לא- מה המחיר של אוזניות משתלמות + עדיפות באחת מהחנויות הללו על ה-V2 USB?

ושאלה קטנה-

יש חיבור USB וחיבור רגיל (פלאפון)?

פורסם

ה-usb זה פשוט כרטיס קול שמתחבר ל-USB, אתה יכול לחבר גם בצורה רגילה כמו לדוגמא לנגן או מכשיר סלולרי(אבל אתה לא יכול לדבר במיקרופון!!! רק להקשיב לשיחה או לשמוע מוזיקה), ולחבר למחשב או בצורה הרגילה או עם הכרטיס קול.

אגב דרך הכרטיס קול פשוט שומעים לפרצווף שלך..

לגבי מחירים למה יש לך אתרי אינטרנט של חברות כאלו? כנס לאתר ותבדוק מה אתה מצפה שאנחנו נעשה את זה בשבילך?

פורסם
  • מחבר

ה-usb זה פשוט כרטיס קול שמתחבר ל-USB, אתה יכול לחבר גם בצורה רגילה כמו לדוגמא לנגן או מכשיר סלולרי(אבל אתה לא יכול לדבר במיקרופון!!! רק להקשיב לשיחה או לשמוע מוזיקה), ולחבר למחשב או בצורה הרגילה או עם הכרטיס קול.

אגב דרך הכרטיס קול פשוט שומעים לפרצווף שלך..

לגבי מחירים למה יש לך אתרי אינטרנט של חברות כאלו? כנס לאתר ותבדוק מה אתה מצפה שאנחנו נעשה את זה בשבילך?

א''- תודה.

ב'- אני לא מתמצא בציוד היקפי וזו הסיבה שביקשתי המלצה על אוזניות עדיפות (אם יש).

פורסם

גם אני מאוד מרוצה מהדגם הזה. פשוט אני רכשתי אותו ב500 כמו פרייר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

למה פראייר? יש דגם במחיר שעדיף עליהם? אם כן- אשמח לדעת מהו. אם לא- אשמח אם תסביר למה פראייר- ציינת שהן מעולות...

פורסם

קניתי את שלי ב500₪ כשיומיים אחרי ראיתי אותם ב250₪ בksp (אם אני לא טועה).

פורסם
  • מחבר

כנראה שהתבלבלת בין ה-V2 USB לראשונות (עכשיו הראשונות עולות 250 ב-KSP)...

ה-7H עדיף? יש בכלל דגם עדיף עד 600 ש"ח?

אם כן- איזה?

אם לא- כמה יעלו אוזניות עדיפות על ה-USB?

תודה רבה!

פורסם

אחינו תהיה רגוע אוזניות מעווולות אתה יכול ללכת לקנות אותן ללא חשש, הבחור פה מעליך התבאס רק על המחיר כי הוא קנה ב500 ואפשר להשיג אותן במחירים יותר זולים.

אני לא ראיתי ב250 אבל קניתי מ-KSP נראה לי ב320..

אני בודק לפני שאני קונה קראתי הרבה ביקורות ובכולן היא קיבלה ציונים מעולים, ובכולם הן עולות על ה-beats אתה בטח מכיר את האוזניות האלו עם הסמל B עליהם שבכל מקום רואים אותם..

בקיצור באמת כל פעם מחדש אני נדהם מהצליל והמחיר נורא זול בשביל האיכות שאתה מקבל..

אחת הטענות בהרבה מהביקורות היית שקשה להוציא ת'מיקרופון, אני חושב שזה ממש לא בעייה להוציא את המיקרופון אבל חוץ מזה מבחינת סאונד פשוט מפחידות..(זאת דעתי לפחות)

פורסם

להפך, המיקרופון ממש קטן ואיכותי ומתקפל ממש יפה לתוך האזניות.

בקשר לביטס זה כמו לקנות פורשה עם מנוע של טוסטוס: יכול להיות יפה, אבל עדיף שתקנה אזניות ב20 שקל בשביל איכות טובה יותר. :cool2:

פורסם

אם אתה מחפש אוזניות איכותיות קנה סט מחברה המתמחה באוזניות, ולא זבל ממותג במחיר פרימיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים