פורסם 2012 ביוני 613 שנים לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לאיש לי אייפד 3 64 גיגה 4Gעשיתי לו JAILBREAK עם אבסינטאני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליחשאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות)אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבראני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונסמישהו מכיר שיטה אחרתתודה מראש
פורסם 2012 ביוני 613 שנים בדוק אם בקובץ ה Hotsts שלך קיימת השורה gs.apple.com.אם כן, מחק אותה ונסה לבצע Restore שוב.
פורסם 2012 ביוני 613 שנים מחבר מדובר על קובץ הHOSTS בווינדוס נכון?השורה אכן קיימת מצביעה על IP כלשהוא לא זןכרהיא לא אמורה להיות בכלל?
פורסם 2012 ביוני 713 שנים מחבר אם אני מחבר את האייפד למחשב חדש שלא בוצע ממנו הJAILBREAK לאיפד (נראה לי אפילו שלא בוצע ממנו שום JAILBREAK)זה אותו דבר נכון?בדקתי את הקובץ HOSTS בו ואין שם את השורה הזאת...זה אפשרי? זה נכון לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.