עבור לתוכן

עוד מישהו קולט כאן את Wataniya moble?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית.

איזור ת"א.

(שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D

screenshot_2012-06-05_1330_1.png

פורסם

זו אכן רשת של הרשות הפלסטינית.

וטנייה מובייל @ ויקיפדיה

היא פועלת לצד ג'וואל (חברת בת של פלטל).

למה לא מתאים?

למה שארצח אותך?

אני רוצח?

אני?!

אני בסך הכל חד קרן ורוד ונחמד....

לך לפינה לחשוב על מה שאמרת.

:nono:

פורסם
  • מחבר

אם כך, למה אני קולט אותה במרכז הארץ?

אני הולך לעמוד בפינה עם הגב לשאר הכיתה. :smile1:

פורסם

מרכז הארץ לא כזה רחוק מהשטחים (ששם מן הסתם הרשת פועלת). לעומת זאת, למה אני קולט שתי רשתות ירדניות במרחק של יותר מ30 ק"מ מהגבול הירדני הקרוב? מה טווח השידור של רשתות כאלה?

פורסם

יכול להיות שהם רוצים את הגולשים הערבים שיגלשו דרכם ויכול להיות שהיו כמות נאה של מצטרפים מהמגזר הערבי יש הרבה אכלוסיה במרכז במיוחד תל-אביב יפו או שזואת רשת רגול עולמית סתם בקשר לקליטה של רשתות ירדנים וערביים ביכלל תמיד השדורים רדיו טלוזיה והיום רשתות אינטרנט ואלחטיות גם נקלטים בישראל ביגלל שלערבים אין חוקים והם מצפצפים על החוק ומשדרים בעצמות גבהות וחזקות תמיד שאתה מעביר ברדיו תחנות במיוחד בצפון התחנות הערביות ניקלטות חזק וגם עוצמת התחנה חזקה מדיי ולאומת זואת התחנות הישראליות יש קליטה אין קליטה ועוצמה בנונית וזה בגלל המגבלות של המדינה וחוקי התיקשורת העולמיים שאנו מחויבים להם מה שניקרה תקן עולמי שישראל חתומה ולערבים אין חוקים זה לא מזיז הם עושים מה שבה להם וזואת חוצפה בעיה רוב הפעמים שאני בודק מהירות בספידנט אני מקבל יותר מהירות מהשרתים בשטחים של הרשות הפלסטנית מאשר מישרת בתל-אביב מה זה אומר תחשוב לבד

פורסם

זה אומר הערבים תמיד במילחמה אם כול העולם ובמיוחד אתנו זואת הגישה שלהם ולכן הכול מותר להם הם רוצים לעשות דברים נגדנו וכך דרך התיקשורת הם משדרים מסרים לערבים בארץ תעמולה נגד ישראל ונגד זה ישראל לא עושה כלום למרות שיש גם תחנות רגלות אבל זה בקושי וגם הם לא לטובתנו

פורסם

תלמד לעשות 1+1 יש קשר רשמתי שבכול דבר גם בתקשורת הם עושים מה שבה להם ולכן לא פלא ששרת בשטחים פלסטנים וגם הירדני נקלטים פה יותר טוב מאשר שרת ישראלי מתל-אביב זה אומר הכול

פורסם

מר סכריות MאנדM,

אתה לא משתמש בסימני פיסוק, התגובות שלך לא מובנות.

לי אין מושג מה כתבת.

מבחינתי זה ג'יבריש.

ג'יבריש זה ספאם.

ספאם זה אסור.

פורסם

לצערי גם בבתי הספר לא מלמדים את הילדים לכתוב אם סמני פסוק ולא אם ניקוד ורובם לא ידעים לכתוב אם סמני פסוק יש בעיה אם זה תתלונן במשרד החנוך כך למדו אתי וכך מלמדים היום זה מה יש וזה עצוב לא אמרתי שאני לא יכול אבל כך הרגלו אתי וכך אני רגיל שנים לצערי גם רופאים פרופסורים מהנדסים אנשים מלומדים כותבים בלי פיסוק ובכתב שקשה להבין אז מה לעשות להם לא אומרים כלום למה ביגלל שהם יותר מלומדים ולהם מותר

פורסם

אתה יודע, בבתי הספר גם לא מלמדים לכתוב בפורומים, אז מה אתה עושה פה? או שאם מספיק חשוב לך לדעת משהו, אתה תדע אותו.

חוץ מזה שכבר ראיתי אותך משתמש בסימני פיסוק כמו שצריך (אחרי הפעמים הראשונות שהעירו לך) ומשום מה הפסקת, כך שהתרוץ "אני לא יודע" כבר לא יעזור. אולי "אני מתעצל" יהיה יותר מתאים.

פורסם

שטויות במיץ, בבתי הספר בהחלט מלמדים לכתוב עם סימני פיסוק. MאנדM, אם אתה מבריז מהשיעורים זה עסק פרטי שלך, אבל אל תאשים את מערכת החינוך, לפחות את זה עדיין עושים פה.

ולא ראיתי פרופסור או רופא בעולם שלא משתמש בסימני פיסוק. אין דבר כזה. עזוב דוקטורט, איך מישהו בדיוק יוכל לכתוב עבודות סמסטר ענקיות לתואר ראשון על נושאים קשים כאלו ואחרים אם הוא לא יודע לפסק או לחלק כמו שצריך לפסקאות? המרצה יחבוט בו עם העבודה לפני שהוא יסכים לקרוא אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים