פורסם 2012 ביוני 213 שנים שלום לכולם.ידידה שלי מחפשת מחשב נייד לאח שלה שהולך ללמוד כלכלה.היא מתעקשת על כונן קשיח בנפח גדול (אז SSD לא נכנס בתקציב) ושיהיה קל מספיק בשביל להיסחב איתו כל יום (עד 1.5 ק"ג).אז אם יש לכם הצעה למשהו, אשמח לשמוע.אין לי זמן לחפש בין אלפי הדגמים שיש.תודה!
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מה זה גדול זאת גם שאלהאפשר לדחוס ב 4K את הטושיבה R830, שוקל 1.48KGhttp://arna-software.co.il/aecommerce/c19544/2819.phphttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796011ב2.8-3k אפשר לקחת את הvostro v131 ששוקל 1.8 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10011אפשר למצוא גם עם דיסק קשיח של 750GBhttp://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-2350m.htmביקורות ב http://www.notebookcheck.net (לרשום את הדגם בחיפוש שם)
פורסם 2012 ביוני 213 שנים בגדול אז מה שרשמתיבטושיבה הרוב עם 320GB, וכדאי לבדוק שהנותן אחריות זה היבואן הרשמי ורצוי עם אחריות 3 שנים ולא שנתייםמה שמתאים לרוב יחרוג קצת מהתקציבבנוסף בדל המטען שוקל עוד 100וקצת גרם יותר מהמטען של הטושיבה, אולם הזמן סוללה בדל הוא 7-8 שעות, ובטושיבה 1-1.5 שעות פחותהדל כולל אופציה לתאורת מקשים, והטושיבה כולל כונן DVDהביקורותhttp://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-V131-Notebook.60602.0.htmlhttp://www.notebookcheck.net/Review-Toshiba-Satellite-R830-11C-Notebook.58664.0.html
פורסם 2012 ביוני 213 שנים אם אלו ללימודים לשנה הקרובה ולא דחוף, ממליץ בחום להמתין לאוקטובר. לרכוש את המחשב במועד הקרוב ביותר לשימוש בו.בגלל שינוי מחיר ודגמים חדשים שאולי יצאו עד אז.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים מחבר זו מתנת יומהולדת, אז הם רוצים לקנות כבר השבוע.אז מה מומלץ בשורה התחתונה?הטושיבה שבקישור השני?מלבד הקישור לרן ארנא, כל שאר הטושיבות הם עם מעבד I3. מוזר.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים ולכן הרן הזה נראה לי חשוד, כדאי לוודא את נושא האחריות שלו (האם רשמית)יש גם עם i5 (תחפש עוד גרסאות בזאפ), פשוט בדרך כלל יקרים יותר ובמקרה הזה לא רואה צורך.מה עדיף.. שניהם קניה טובה, תלוי כמה רוצים להוציא ומה יותר מתאים (יש בינהם קצת הבדלים לפה ולפה בתחומים שונים)אם רוצים באמת לרדת במשקל אז הטושיבה אכן עדיף
פורסם 2012 ביוני 413 שנים מחבר לרן הזה בכלל אין את המחשב במלאי!הם טוענים שכבר חצי שנה אין את המחשב הזה (אז למה הוא באתר???)בקיצור, ישראבלוף.לא חוכמה לפרסם מחיר זול למוצר שלא קיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.