עבור לתוכן

בחירת טאבלט

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

צריך את עזרתכם בבחירת טאבלט מבין ה-3 , שלושתם באותו מחיר בערך בסביבות ה-1900-2000 ש"ח:

Motorola Xoom , Galaxy Tab , Asus Eee Pad Transformer TF300T

יש העדפה מסויימת לאחד מהם? משהו שהוא פחות טוב אצל אחד ויותר טוב בשני?

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8367

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6393

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6401

תודה

פורסם

כמובן שזה תלוי מה אתה עושה אם הטאבלט אבל כשמסתכלים על עלות מול תועלת ה TF 300 הכי משתלם ואני אסביר למה:

* מכשיר מהדור הנוכחי (החדש) בעל מעבד 4 ליבות מבית nvidia.

* מסך super ips עם תאורת LED בגודל 10.1 אינצ'.

* 10 שות עבודה + אופציה לקניית מקלדת עם סוללה פנימית שתיתן לך 16 שעות עבודה.

* בחירת צבע (כחול, לבן ואדום).

* רמקולים עם טכנולוגית .sonuc master

* חיבורים בסיסיים שאין בגלקסי טאב כמו micro hdmi, חיבור usb אם אפשרות לחבר HDD (דיסק קשיח) חיצוני באיזה נפח שנרצה כך שתוכל בנסיעות ארוכות למשל לקחת ספריית סרטים באיכות גבוהה ולבחור איזה לראות בזמן הנסיעה.

* זווית צפייה רחבה 178 מעלות.

* כניסת microSD

* בית טוב עם יבוא רשמי המקנה עברית, עדכוני גירסה בעברית, מימוש אחריות בצורה מקיפה ועד.

* ממשק משתמש מינימלי המשאיר תחושה שאתה משתמש בממשק הנקי של גוגל ומקנה למכשיר מהירות במסכי הבית ולא ממשק כבד יחסית כגון touchWiz

מכשיר מומלץ שאני מניח שיעשה רעש בשוק.

מיניסיון שלי עם ה TF 101 המכונה transformer מדובר במכשיר מצויין בעלת חברה שדואגת להוציא עדכונים במהרה ועוד ועוד שבחים ואתה קונה דגם מתקדם ממנו.

מה שכן ככל הידוע לי המכשיר עוד לא יצא לשוק ותצטרך לחכות לו טיפה.

בהצלחה.

פורסם

יצא כבר.

ד"א, חלק מהיתרונות שציינת ממש לא הגיוניים (או לא אומרים כלום)...

פורסם

בכל מקרה כדאי לשים תקציב גם בכותרת...

פורסם

שי אשמח אם תגיד לי איזה מהיתרונות שציינתי אינם הגיוניים או לא בידיוק יתרונות כדי להימנע מהמלצה בעקבותיהם על המכשיר הנ"ל.

ותודה על הביקורת אני מעריך את זה.

פורסם

ההמלצה נכונה ומעולה, פשוט היתרונות שציינת (יש עוד הרבה) לא רלוונטיים.

"בחירת צבע (כחול, לבן ואדום)." עד כמה זה באמת רלוונטי? אני מניח שגם לטאב יש גרסא לבנה ושחורה.

"רמקולים עם טכנולוגית .sonuc master" שזה אומר בדיוק כלום.

"חיבורים בסיסיים שאין בגלקסי טאב כמו micro hdmi, חיבור usb אם אפשרות לחבר HDD (דיסק קשיח) חיצוני באיזה נפח שנרצה כך שתוכל בנסיעות ארוכות למשל לקחת ספריית סרטים באיכות גבוהה ולבחור איזה לראות בזמן הנסיעה." אני מניח (צריך לבדוק) שאפשר לקנות מתאם לחיבור היעודי של סמסונג ולהוציא HDMI או לחבר התקני USB. ב-XOOM יש מיקרו HDMI ומיקרו USB.

"זווית צפייה רחבה 178 מעלות" כמה זה באמת רלוונטי? השימוש בטאבלטים הוא די חזיתי. וכמה במכשירים האחרים?

"בית טוב עם יבוא רשמי המקנה עברית, עדכוני גירסה בעברית, מימוש אחריות בצורה מקיפה ועד." וסאני זה לא בית טוב? כמובן בהשווה לאסוס (מי היבואנית שלהם בכלל?). גם לסאני יש ממשק מגוייר.

בקיצור, הכל נכון, רק לא לגמרי רלוונטי.

גם ראויי אם כבר לציין גם חסרונות.

היית יכול לכתוב רשימה (ביחס לגלקסי טאב במקרה זה) בצורה הבאה:

* הטאב קל יותר (560 ג' לעומת 635 ג')

* ל-300 אפשר להוסיף תחנת עבודה שמוסיפה חיבורים, מקלדת וזמן סוללה.

* ל-300 יש מסך IPS לעומת TFT בטאב.

* הטאב מגיע עם 16/32/64GB של זיכרון לעומת 16 ב-300, אבל ל-300 יש גם חריץ הרחבה ל-SD.

* הטאב מגיע עם האניקומב ועם ממשק די מאסיבי לעומת ה-300 שמגיע עם ICS וממשק נקי.

* לטאב יש מצלמה אחורית של 5MP שמאפשרת צילום וידיאו ברזולוציית 720P לעומת ה-300 שמגיע עם מצלמה של 8MP ומאפשר צילום ב-1080P.

* ה-300 מגיע עם מעבד מסוג Tegra 3 מרובע ליבות במהירות 1.2GHZ לעומת הטאב שמגיע עם Tegra 2 במהירות 1GHZ.

* הסוללה של ה-300 אמורה להספיק ל-10 שעות לעומת הזו של הטאב שאמורה להספיק ל-9. בנוסף, אפשר לרכוש את תחנת העגינה שתוסיף עוד 6 שעות עבודה. (או אולי 16? לא משנה).

פורסם

אולי אתה צודק בחלק מדברים אבל יש אנשים שתונות מסוימות מאלה שרשמתי חשובות להם.

לגב ה HDD זה בדוק אני ראיתי את זה עובד במציאות עם כי יכול ליהיו מקרים מסוימים שמטח ה USB לא יספיק ותצטרך מטח חיצוני אבל הרוב עובדים כראוי.

וגם רק ציינתיתכונות של המכשיר לא פסלתי את זה אצל המתחרים.

אם משהו יעוניין בניסוח חדש עם הסבר טוב יותר (שי אם אתה לא הבנת אותי יכול ליהיות שיש עוד שלא הבינו אותי) אז אני ארשום זאת בהשוואה למתחרים שלו.

וכן קמתי מוקדם ומשעמם לי אז אני כותב תגובות ב 6:40 בפורום.

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין בהמלצה לטאבלט לילד בגיל 6 לצורך קריאת ספרים ותוכנות שונות ללמיד קריאה וחשבון.

אודה להמלצה במחיר עד 700-800 שקל.

פורסם

coby59 שלום וברןך הבא :hi:.

בבקשה תפתח דיון חדש משלך ובו תפרט את התקציב, דרישות ובקשות.

Thank you.

פורסם

שלום,

<מה שכן ככל הידוע לי המכשיר עוד לא יצא לשוק ותצטרך לחכות לו טיפה.

<בהצלחה.

אני מניח שהכווונה היא ל:

Asus Eee Pad Transformer TF300T 32GB

למה כוונתך, dans ?

שולח הפוסט צירף קישורים לאתר של רשת מחשבים, שבה נאמר שאספקה היא

תוך 6 ימי עבודה (או שלם וקח)?

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8367

פורסם

יצא כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים