עבור לתוכן

בקשת הערכה מחשב ישן כרטיס מסך סבבה

Featured Replies

פורסם

מעבד : Interl Core 2 Duo E7500 2.9GHZ

כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6750 חדש קניתי השנה

ספק : Antec VP450P 450W חדש מהשנה

זיכרונות : 2x2GB RAM 800MHZ DDR2 KINGSTON (רק סטיק אחד מהשנה)

לוח אם: Gigabye G31M-S2L

וזהו. תודה לעוזרים :)

פורסם

מה שאר הרכיבים?

איזה קשיח? ובן כמה?

האם יש כונן אופטי?

איזה מארז?

איזה קירור למעבד.

אני מעמיד את זה מול מערכת חדשה של: G630 + קירור בסיסי + לוח H61 + זיכרון 4GB DDR3 + קשיח 500GB + צורב + כ.מסך זהה + ספק זהה + מארז בסיסי לא ג'נרי יוצא סדר גודל של קצת פחות מ2200 חדש מחנות כולל הרכבה כאשר היא חזקה יותר מהמערכת הנתונה, מבוססת על פלטפורמה עדכנית, ומאפשרת הרחבה נוספת של הזיכרון ושדרוג של המעבד.

הייתי אומר שאם אתה רוצה למכור את המערכת הקיימת אתה צריך להמר לכיוון החצי מזה אולי קצת פחות, סדר גודל של 1000 ש"ח נשמע הגיוני אם רכיבים כמו הקשיח והלוח עדיין באחריות, אולי אפילו קצת פחות אחרת.

שווה לשקול למכור בחלקים, במיוחד אם יש כוונה לרכוש מערכת חדשה ואפשר להשתמש בחלק מן החלקים מהמערכת הקיימת.

פורסם
  • מחבר

מה שאר הרכיבים?

איזה קשיח? ובן כמה?

האם יש כונן אופטי?

איזה מארז?

איזה קירור למעבד.

אני מעמיד את זה מול מערכת חדשה של: G630 + קירור בסיסי + לוח H61 + זיכרון 4GB DDR3 + קשיח 500GB + צורב + כ.מסך זהה + ספק זהה + מארז בסיסי לא ג'נרי יוצא סדר גודל של קצת פחות מ2200 חדש מחנות כולל הרכבה כאשר היא חזקה יותר מהמערכת הנתונה, מבוססת על פלטפורמה עדכנית, ומאפשרת הרחבה נוספת של הזיכרון ושדרוג של המעבד.

הייתי אומר שאם אתה רוצה למכור את המערכת הקיימת אתה צריך להמר לכיוון החצי מזה אולי קצת פחות, סדר גודל של 1000 ש"ח נשמע הגיוני אם רכיבים כמו הקשיח והלוח עדיין באחריות, אולי אפילו קצת פחות אחרת.

שווה לשקול למכור בחלקים, במיוחד אם יש כוונה לרכוש מערכת חדשה ואפשר להשתמש בחלק מן החלקים מהמערכת הקיימת.

יותר חשבתי על לשדרג את המעבד למרובע ליבות, אז אני צריך נראה לי בסביבות 1500 שקל כי אני צריך לקנות לוח אם חדש, זיכרונות ומעבד(מן הסתם).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם את הספק נראה לי תוכל להשאיר כי הוא ספק ממש טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים