עבור לתוכן

קניית SAMSUNG GALAXY NOTE בארה"ב לשימוש בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום!

ברצוני לרכוש Samsung Galaxy Note N7000 בארה"ב, ולהשתמש בו ברשת "גולן-טלקום". מבקש לדעת:

א. האם ניתן לקבל אחריות בינלאומית (בעלת ערך אמיתי בארץ) מחנות אמריקאית? נניח best buy? או מסמסונג עצמם? (למרות מה שהיה כתוב על סאני)

ב. האם עלי לרכוש no contract device או unlocked device?

ג. האם הרשת גולן-טלקום והמכשיר תואמים מבחינת תדרים וכו'?

ד. בנוסף, מה רמת העברית של המכשיר אם קונים אותו בארה"ב? הכי חשוב שיהיה יישור לימין, ואם אין שלא תהיה לזה השפעה על יכולת היישור לימין של המייל עצמו (אני לא יודע אם יש תלות ביניהם) בזמן כתיבת מייל (במייל עצמו, כמו היישור לימין בג'ימייל בעת כתיבה).

רבה!

פורסם

תעשה טובה, תערוך את ההודעה שלך ואז אני אוכל לתת לך תשובה נורמלית בתור בעלים של NOTE

פורסם

demonunter, תיקנתי לך את ההודעה.

אם העורך הוויזואלי עושה בעיות, תכבה אותו:

פרופיל --> העדפות תצוגה ועיצוב --> תוריד את ה-V מ- "Show WYSIWYG editor on post page by default".

א. אחריות בינ"ל לא באמת תקפה בארץ, אבל הרבה חנויות יסכימו לקבל אותה אם תשלח אליהם (לחו"ל) את המכשיר. זה לא ממש משנה, אחוז התקלות שדורשות שימוש באחריות מזערי בימינו.

ב. כן- שניהם. Contract זה בעצם חוזה. אם אתה קונה ככה, אתה מחויב לתוכנית מסוימת ולמשך זמן מסוים (בדרך כלל שנתיים) אצל מפעילה סלולרית כזו אחרת מחו"ל. Unlocked אומר שהמכשיר לא נעול לשימוש במפעילה מסוימת בלבד. ידוע גם כ- SIM Free.

ג. המכשיר תומך בתדרים של כל המפעילות בארץ.

ד. יש כתיבה וקריאה (צריך להוריד מקלדת בעברית), תפריטים כנראה באנגלית, בג'ימייל הכל אמור להיות בסדר בתוך המיילים עצמם, אולי רק הכותרות יהיו הפוכות. אני מניח ש- iakovl יוכל לתת תשובה וודאית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ענקית על התגובה המהירה (אמא שלי עוזבת את ארה"ב עוד 5 שעות)!

מחכה לתשובה של yakovl לגבי העברית :)

פורסם

קודם כל זה I לא Y

ולנושא:

א. האחריות היא מקומית... אם תשלח בחזרה יעזרו לך, אחרת, לא כל כך

ב. אתה צריך unlocked

ג. כן

ד. אתה פשוט צורב גרסה עם עברית, קל פשוט... ולוקח כמה דקות סהכ של עבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים