פורסם 2012 במאי 3013 שנים שלום יש לי 2 בעייות שאני חושב שניתן לסדר:1) כשהייתי בגירסה 4.1 הייתי יכול לצאת מנגן הסרטים ולהשתמש בוא כנגן מוסיקה כלומר אני יכול להמשיך לעבוד רגיל במכשיר, עכשיו אני אם 5.1.1 ולא ניתן לעשות זאת. האם יש תוסף הסידיה שיכול לסדר את זה או תוכנה שיכולה להמיר לי את הסרטונים מ MP4 ל MP3 ?2) איפה אני יכול להשיג dock אוניברסלי מקורי של אפל במחיר זול (יד שניה גם תופס)ועוד שאלה קטנה יש אולי דרך לשים קיצורים ב nofitication bar כמו לכבות ולהדליק את ה wifi או מד בהירות וכדומה ?
פורסם 2012 ביוני 113 שנים 1. אני לא בטוח שזה יעבוד עם נגן הסרטים אך זה עובד עם Youtube.הקלק פעמיים על כפתור הבית ע"מ לפתוח את שורת ה Multitasking, הזז את האצבע ימינה ולחץ Play.2. לא נראה לי שאפל מייצרים Dock-ים.לגבי הקיצורים, התוסף NCsettings עושה בדיוק מה שביקשת.אחרי ההורדה צריך לאשרו בהגדרות - עדכונים.
פורסם 2012 ביוני 213 שנים מחבר תודה רבה.לגבי הדוק אני מדבר על זה:http://store.apple.com/us/product/MC746LL/A?fnode=MTY1NDA0OQלגבי הסרטונים פשוט העברתי אותם לנגן מוסיקה בפורמט mp3.
פורסם 2012 ביוני 313 שנים מחבר תודה רבה אני כנראה בסוף אלך על logitech wireles speaker adapter.ואחבר למערכת כי זה תומך ביותר מכשירים (כל מכשיר התומך בבלוטוט').בכל אופן שוב תודה רבה.
פורסם 2012 ביוני 413 שנים מחבר אני לא מצליח לפרוץ את האייפוד אני בגירסה 5.1.1 ואני מנסה להשתמש בכלי absinthe 2.0.4 ולא מצליח לפרוץ מה לעשות ?
פורסם 2012 ביוני 413 שנים מחבר כן אייפוד טאצ' 4G 32GB וזה פשוט זז תיפה בהתחלה ואז זה מפסיק לזוז לגמרי ( אני מתקוון וקו הזה של ההורדה).
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר זה נתקע ואז קורס ומבקש ממני לסגור את התוכנה.מה לעשות?ניסיתי על 2 מחשבים עם כבלים שונים.
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר ניסיתי עכשיו וזה אותו דבר.אני חושב שאם אני אפרוץ בגרסה הקשורה ויוריד את התוסף הזה מסידיה שמבטל את הבעייה של הפריצה הקשורה אז זה יעבוד מה אתה חושב ?
פורסם 2012 ביוני 513 שנים מחבר יש לי אייפוד טאצ' 4G שהוא אם A4 ל3GS יש מעבד כמו של אייפוד טאצ' 3סליחה על הדאבל אבל אפשר את הכלי ומדריך מה לעשות?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.