עבור לתוכן

HotMobile - שירות לקוחות מבזה !

Featured Replies

פורסם

ביום רביעי שעבר ניידתי 2 קווים מאורנג' להוט.הקו שלי לאחר כשעתיים כבר פעל ברשת הוט .

אני מתגורר בבאר שבע, לא איזה ישוב שבו יכולות להיות בעיות של קליטה.

כבר בהתחלה התחלתי להרגיש בעיות בקליטה פה ושם, נכנסתי לחנות בלב באר שבע והופ הקליטה נעלמה, בדרך הביתה באוטובוס העירוני הגעתי למצב של פס 1 של קליטה מתוך 5. בבדיקת מהירות האנטרנט הגעתי למקסימום מהירות של 1.5 MBPS והיו פעמים שקיבלתי מהירות של פחות מ1 MBPS.

החלטתי להתקשר לשירות הטכני של הוט מובייל, שם אמרו כי המכשיר שלי לא תומך ברשת שלהם בצורה מלאה (יש ברשותי HTC SENSATION 4G שלא תומך בתדר 850 אבל תומך ב2100) אבל אמרתי להם שזה לא הגיוני שבלב באר שבע אני מקבל מהירות כזו נמוכה והרבה פעמים הקליטה שלי יורדת מתחת לרף ה25%. הם אמרו כי הם יעבירו את הפניה לצוות הנדסה שלהם והם יחזרו אלי. (הפניה הייתה ברביעי בערב)

לשמחתי יצא לי להיות באיזור המרכז ביום חמישי, איזור ת"א ורעננה, וראיתי כי הקליטה הייתה מצויינת כל הזמן ובמספר לא מועט של בדיקות מהירות האנטרנט הגעתי למהירויות של 6-8 MBPS . בדיקות אלו מראות שהבעיה היא אינה בהכרח במכשיר שלי אלא בכיסוי של הוט בתוך באר שבע.

התקשרתי אליהם שוב ביום חמישי אחרה"צ, לאחר המתנה של יותר משעה ענו לי. שאלתי מדוע לא חזרו אלי - הם אמרו שהם מטפלים לפי הסדר ויחזרו אלי. ביקשתי לזרז את זה והיא אמרה שהיא עשתה זאת.

ביום שישי בבוקר, התקשרתי אליהם שוב, לאחר שעתיים של המתנה בלא מענה פשוט ניתקתי כי כמה אפשר לחכות?

אתמול (יום שלישי) התקשרתי לשירות הטכני, ולאחר כ 80 דקות המתנה ענה לי נציג בשם סמואל. פירטתי לו את הענין והוא אמר שצוות הנדסה לא חוזר אל הלקוחות, אלא הם מטפלים בזה "מאחורי הקלעים". הסברתי לו שאני מחכה כבר כמעט שבוע ואף אחד לא חזר, הוא שוב הביא לי תשובה שיש לחכות והם מחכים לפי התור. התחלתי להסביר בפניו את הבעיה שיש לי עם הרשת שלהם, שבב"ש יש לי לא מעט בעיות קליטה וכי מהירות הגלישה ממש נמוכה ואילו באיזור המרכז הכל טוב ויפה, קליטה מצויינת, ואנטרנט מאוד מהיר. מה שמראה כמו שרשמתי למעלה, שהבעיה היא לא במכשיר שלי אך ורק אלא גם ישנה בעיה אצלם, עם פריסת האנטנות שלהם באיזור באר שבע.

כל מה שהיה לו להגיד, והוא כמו תוכי דקלם את זה בכל כמה דקות בלי להקשיב לי בכלל נראה לי, שהבעיה היא במכשיר שלי ולא בעיה אצלם עם פריסת האנטנות שלהם - לטענתו הוא אמר שהם פרסו מספיק אנטנות בכל המדינה.

אני מבקש ממנו שיקשיב רגע ולא יתפרץ לדברים שלי בכל רגע ויגיד שהבעיה היא במכשיר שלי, ופשוט מביא לו עובדות שבמרכז הכל היה בסדר ובבאר שבע זה שונה לגמרי ומבקש ממנו לדעת איך זה יכול להיות? הוא אומר לי שהמכשיר שלי לא תומך ברשת . אז אני מבקש ממנו שיסביר לי לעזאזל איך זה שבמרכז הוא כן תומך ברשת שלכם ופתאום בבאר שבע הוא לא תומך ברשת? מה פתאום במרכז יש לו אישיות משלו והוא פתאום עובד על תדרים שונים בכלל? התשובה שלו הייתה - שהקליטה הטובה והמהירות הגבוה באיזור המרכז הייתה במזל. אמרתי לו שלא נעשתה בדיקה אחת - אלא באיזור 10 בדיקות שונות במקומות שונים באיזור המרכז. עדיין התשובה שלו הייתה כי קיבלת תצאות כאלה במזל.

לאחר וויכוחים של 40 דקות בערך - ביקשתי ממנו לדבר עם האחראי אצלו בצוות , הוא אמר שאין באפשרותו בגלל שהוא כביכול הביא לי את כל התשובות ואין משהו מעבר. אמרתי שאינני מוכן לרדת מהקו עם תשובות כאלה ובלי לדבר עם אחראי.הוא פשוט העביר אותי להמתנה, חיכיתי 20 דקות בערך - לא היה אף מענה. החלטתי פשוט לנתק.

בכך מסתכם השירות של הוט מובייל לפי הנסיון שלי איתם בשבוע החולף האחרון.

אתם מוזמנים לעשות עם המידע הזה מה שהנכם רוצים, אבל אני הבנתי כנראה שעשיתי טעות- ומיהרתי מאוד לעבור אליהם.

פורסם

במרכז יש להם יותר כיסוי של תדר 2100 ובדרום לא ולכן הם מסתמכים יותר על תדר ה850 של פלאפון עד שיגמרו את הפריסה הארצית של רשת ה2100 שלהם. אני לא מבין מה הבעיה בזה.

פורסם

ישראליות טיפוסית, זאת הבעיה :silly:

פורסם

אתה מתלונן על זמני המתנה ארוכים שזו אשמתם?

אתה מתלונן על זה שלא נותנים לך אחראי כי הנציג נתן לך את כל התשובות שאחראי יתן לך?

אתה מתלונן על זה שהכל עובד פשוט איתי יותר בגלל תשתית חדשה של חברה חדשה?

נו באמת

פורסם
  • מחבר

אתה מתלונן על זמני המתנה ארוכים שזו אשמתם?

אתה מתלונן על זה שלא נותנים לך אחראי כי הנציג נתן לך את כל התשובות שאחראי יתן לך?

אתה מתלונן על זה שהכל עובד פשוט איתי יותר בגלל תשתית חדשה של חברה חדשה?

נו באמת

ראית אותי מתלונן על זמני ההמתנה? אפשר להתלונן על זה אבל לא רשמתי את זה.

אני מתלונן על כך, שבמקום להודות שיש להם בעיה עם הפריסה בדרום ובמקום להעביר את הענין לגורם האחראי על פריסת האנטנות, הוא מורח אותי בכל מיני תשובות. לא מוכן להקשיב לי בכלל, ואומר כי הבעיה הינה רק עם המכשיר שלי. הבעיה לא אצלם בכלל לטענתו - וזה ממש לא נכון !

פורסם

במרכז יש להם יותר כיסוי של תדר 2100 ובדרום לא ולכן הם מסתמכים יותר על תדר ה850 של פלאפון עד שיגמרו את הפריסה הארצית של רשת ה2100 שלהם. אני לא מבין מה הבעיה בזה.

אני חושב שהוא לא היה מתלונן בכלל אם מלתחילה היו נותנים לו את התשובה הזו. זה שהוא לא קיבל אותה.... זה חבל. גם הוט כנראה נוהגת בדרכי החברות הישנות....

עריכה, כמו שאמרתי..... טריפמן הקדים אותי

פורסם

זה קורה בגלל שהחברה עוד חדשה ונציגי השירות גם ככה לא יודעים כלום אלה רק מה שרשמו להם בדף. אני לא רואה לנכון להרדת כך על חברה שקמה לפני שבועיים.

נכון שהם עוד לא סגורים על עצמם איך כל הסבטוחה הזאת מתגלגלת; נכון שיש להם זמני המתנה מפה עד הודעה חדשה, נכון שיש מקומות ללא קליטה.

בסופו של דבר מי שהצטרף להוט (כמוני) ידע שהוא משלם את המחיר הכי נמוך בשוק תמורת חברת תקשורת שעוד לא פרסה את הרשת שלה בכל מקום בארץ, ושאי אפשר לקרוא לשרות לקוחות שלה בכלל שירות.

חבריה.... זה עדיין צירי הלידה של החברה. תחכו לרגע שהיא טיפה תבשיל בשביל להצטרף אליה בראש שקט.

פורסם

אמרו לו שהמכשיר שלו לא תומך ברשת בצורה מלאה. זו תגובה עניינית ונכונה בכל קנה מידה.

פורסם
  • מחבר

אמרו לו שהמכשיר שלו לא תומך ברשת בצורה מלאה. זו תגובה עניינית ונכונה בכל קנה מידה.

וכשאני אומר לו שבמרכז הכל טוב ויפה, הקליטה מצויינת ומהירות האנטרנט פי 6 מהירה יותר וכל מה שהוא אומר לי שזה במזל ככה במרכז זה נראה לך הגיוני?

הם אמורים לדאוג לדברים האלה ולהעביר לגורם האחראי על פריסת האנטנות.

וולא להפעיל הכל על הלקוח ולא לעשות כלום, ובטח שלא להתייחס ללקוח בצורה כזאת.

פורסם

ומה אתה רוצה שהגולם שאחראי על פריסת האנטנות יעשה? יקח עשר אנטנות על הגב ויסע לבאר שבע להתקין אותן ליד הבית שלך?

ה"גולם" הזה נקרא צוות הנדסה, שמורכב ממהנדסים שהתפקיד שלהם זה לדאוג שיהיה כיסוי רשת אופטימלי (שים לב, אופטימלי =! מלא) באמצעים הקיימים ברשותם. הם ממפים את השטח, מחליטים איפה הכי יעיל להציב את האנטנות שלהם ובונים תוכנית עבודה שנתית/רב-שנתית להרחבת הפריסה.

זה שהתקשרת ביום רביעי ואמרת שאין קליטה טובה בבאר שבע זה טוב ויפה. לצורך הדיון בוא נניח שהם לא ידעו את זה (אבל רוב הסיכויים שהם היו מודעים לזה הרבה לפניך).

במקרה הגרוע, הם יחליטו שקליטה בבאר שבע לא מעניינת אותם ולא יעשו עם זה כלום. שתי ההחלטות הן לגיטימיות באותה מידה מנקודת הראיה של החברה.

במקרה הטוב, מה שיקרה עכשיו זה שהם יוסיפו לרשימת ה-ToDo שלהם סעיף של "פריסת אנטנות נוספות בבאר שבע".

זה לא יקרה מחר, זה לא יקרה מחרתיים, לא בעוד שבוע וכנראה שגם לא בעוד חודש. אין שום טעם שתשרוף שעות כל יום בהמתנה לנציגי השירות שלהם, כי זה פשוט לא יעזור. לחברה יש תוכנית אסטרטגית לפריסת התשתית שלה והיא תמשיך לפעול על פיה, גם אם ליוסי מבאר שבע יש רק באר אחד של קליטה באוטובוס וגם אם הוא מוריד רק במגה לשניה (מה שנקרא first world problems).

אף אחד לא ישלח טכנאי להתקין לך אנטנה אישית, תעזוב אותם ואת הנציגים המסכנים שלהם בשקט. לא מתאים לך - תעבור לחברה סלולרית אחרת, ברוך השם לא חסר.

פורסם
  • מחבר

ומה אתה רוצה שהגולם שאחראי על פריסת האנטנות יעשה? יקח עשר אנטנות על הגב ויסע לבאר שבע להתקין אותן ליד הבית שלך?

ה"גולם" הזה נקרא צוות הנדסה, שמורכב ממהנדסים שהתפקיד שלהם זה לדאוג שיהיה כיסוי רשת אופטימלי (שים לב, אופטימלי =! מלא) באמצעים הקיימים ברשותם. הם ממפים את השטח, מחליטים איפה הכי יעיל להציב את האנטנות שלהם ובונים תוכנית עבודה שנתית/רב-שנתית להרחבת הפריסה.

זה שהתקשרת ביום רביעי ואמרת שאין קליטה טובה בבאר שבע זה טוב ויפה. לצורך הדיון בוא נניח שהם לא ידעו את זה (אבל רוב הסיכויים שהם היו מודעים לזה הרבה לפניך). מה שיקרה עכשיו זה שהם יוסיפו לרשימת ה-ToDo שלהם סעיף של "פריסת אנטנות נוספות בבאר שבע".

זה לא יקרה מחר, זה לא יקרה מחרתיים, לא בעוד שבוע וכנראה שגם לא בעוד חודש. אין שום טעם שתשרוף שעות כל יום בהמתנה לנציגי השירות שלהם, כי זה פשוט לא יעזור. לחברה יש תוכנית אסטרטגית לפריסת התשתית שלה והיא תמשיך לפעול על פיה, גם אם ליוסי מבאר שבע יש רק באר אחד של קליטה באוטובוס וגם אם הוא מוריד רק במגה לשניה (מה שנקרא first world problems).

אף אחד לא ישלח טכנאי להתקין לך אנטנה אישית, תעזוב אותם ואת הנציגים המסכנים שלהם בשקט. לא מתאים לך - תעבור לחברה סלולרית אחרת, ברוך השם לא חסר

תגובה טובה ועניינית, אני מסכים איתך בהכל.

אבל שוב - העניין הוא הצורה שבה הנציג התייחס וזה שהוא לא היה מוכן לעשות שום דבר בנידון. ברור שהוא עצמו לא יבוא ויתקין אנטנות נוספות בעיר, אבל הוא יכול להעביר את זה לגורם שמטפל בזה ולפחות להגיש שהוא העביר את זה הלאה בכדי שידעו זאת וישימו לב לבזה.

אבל הוא אפילו לא התקרב לתגובה כזאת, כמו שרשמתי כל מה שהוא הגיב לי היה " המכשיר לך בעייתי , ובמרכז במזל היתה לך קליטה טובה ומהירות אנטרנט גבוהה"

פורסם

אבל זה בגלל שלנציג אין מושג, הוא נמצא שם כדי שכשמישהו יחליט להתקשר למספר שהוט מפרסמים בתור מוקד השירות שלהם, יהיה מישהו שיענה לו.

ברור שהתשובה שהוא נתן לך היא מטומטמת, אבל אתה כנראה שוכח עם מי אתה מדבר - הוא נציג שירות לקוחות בחברת סלולר, לא מהנדס. רוב הסיכויים שהוא אפילו לא יודע מה זה צוות הנדסה, מה התפקידים שלו, מי נמצא בצוות הזה וכו'.

שאלת אותו שאלה שלא הייתה רשומה לו בדף, אז הוא זרק לך את התשובה הראשונה שהוא חשב עליה והתעקש עליה פשוט כי לא הייתה לו שום תשובה טובה יותר לתת לך. אין דבר כזה "מזל" באלקטרוניקה, מדובר בגלי רדיו שנושאים אות שמתורגם לאחד ואפס במכשיר הסלולארי.

בקיצור, אין לך מה לצפות לתשובות טובות ועמוקות יותר מהם בשלב הזה.

פורסם
  • מחבר

אבל זה בגלל שלנציג אין מושג, הוא נמצא שם כדי שכשמישהו יחליט להתקשר למספר שהוט מפרסמים בתור מוקד השירות שלהם, יהיה מישהו שיענה לו.

ברור שהתשובה שהוא נתן לך היא מטומטמת, אבל אתה כנראה שוכח עם מי אתה מדבר - הוא נציג שירות לקוחות בחברת סלולר, לא מהנדס. רוב הסיכויים שהוא אפילו לא יודע מה זה צוות הנדסה, מה התפקידים שלו, מי נמצא בצוות הזה וכו'.

שאלת אותו שאלה שלא הייתה רשומה לו בדף, אז הוא זרק לך את התשובה הראשונה שהוא חשב עליה והתעקש עליה פשוט כי לא הייתה לו שום תשובה טובה יותר לתת לך. אין דבר כזה "מזל" באלקטרוניקה, מדובר בגלי רדיו שנושאים אות שמתורגם לאחד ואפס במכשיר הסלולארי.

בקיצור, אין לך מה לצפות לתשובות טובות ועמוקות יותר מהם בשלב הזה.

דיברתי עם המוקד הטכני, לא סתם שירות לקוחות.

מה שמצחיק עוד שבתחילת השיחה הוא אומר לי שאני לא מבין כלום, ושאני הגעתי למוקד הטכני ושהוא כנאי והוא מבין בזה.

פורסם

אבל ידעת מהרגע הראשון שהוט לא סיימה את פריסת הרשת שלה, שהיא בתדר 2100.

זאת אומרת, שסביר להניח שבמקרים רבים אתה מתנייד לרשת פלאפון.

ברשת פלאפון בחלק מהמקומות פרוסה רשת 2100, ובחלק אחר פרוסה רשת 850.

אולי כשהוא דיבר על מזל, הוא התכוון ש"למזלך" כנראה באיזור שלך בבאר-שבע עדיין לא פרוסה רשת הוט. אבל פרוסה בעיקר רשת 850 של פלאפון, שבה המכשיר שלך לא תומך.

עריכה: ברשת אורנג' היה למכשיר שלך תמיכה ב 3 תדרים: דור 3, תדר 2100. אבל גם בדור 2, תדרי 900 ו 1800.

עברת לחברה שבה רק תדר אחד פעיל למכשירך. 2100, גם בפלאפון וגם בהוט. ואין תמיכה כלל בדור 2.

בחירה עדיפה יותר עבורך היתה גולן טלקום, שבה מכשירך יכול להתחבר גם לרשתות 2100 של גולן וסלקום, אבל גם לנדוד לרשת דור 2 של סלקום, בתדרים 850 ו 1800.

פורסם
  • מחבר

בחירה עדיפה יותר עבורך היתה גולן טלקום, שבה מכשירך יכול להתחבר גם לרשתות 2100 של גולן וסלקום, אבל גם לנדוד לרשת דור 2 של סלקום, בתדרים 850 ו 1800.

אתה ממליץ לי לעבור אליהם?

הבעיה אצל גולן - שאני רואה שיש מלא בעיות שלדוגמא בהוט אין כרגע.

ניודים לוקחים הרבה מאוד זמן , יש תקלות של הוצאת שיחות וקבלת שיחות וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים