עבור לתוכן

מחפש עכבר (או סט) לשימושי יום יום.

Featured Replies

פורסם

אחרי שהעכבר מהסט הנ"ל http://www.logitech.com/en-roeu/433/2997?selectedcrid=433&selectedcid=2997&osid=&bit=

הלך לעולמו, אני מחפש עכבר (או סט) חדש. אני רוצה עכבר אלחוטי מתאים לכף יד ימנית (פאלם גריפ), עם גלילה הצידה.

אני לא משחק בעכבר בכלל, ככה שאין צורך בעכבר עם פיצ'רים נוספים, אבל חשוב שיהיה בנוי טוב.

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

ספלאשי, תודה על התגובה המהירה.

עד 200-250 (ראיתי שיש גם סטים במחירים האלה). אם פחות, מה טוב. אבל כמו שציינתי למעלה, שיהיה לפחות בסטנדרט של העכבר אותו הוא מחליף.

נ.ב. ראיתי שיש היום מחבר אוניברסלי לעכברים החדשים של לוג'יטק. הוא תומך אחורה במקלדות הישנות? (סתם, כדי לחסוך חיבור USB וקצת מקום על השולחן.)

פורסם

אם אתה רוצה סט שתומך ב-Unifying receiver (המתאם האוניברסלי החדש של לוג'יטק), האפשרות היחידה היא MK520 אך לא בטוח שהגלגלת של העכבר שלו תומכת בגלילה צדדית.

עכבר מומלץ (לא חלק מסט) שתומך ב-Unifying receiver הוא M705 Marathon Mouse שיש לו את אותה הגלגלת שיש בדגמים החדשים המתקדמים והיא כן תומכת בגלילה צדדית וגם בשני מצבי גלילה, רגיל (קליקי) ומהיר.

לגבי המקלדת הישנה שלך, היא לא תומכת ב-Unifying receiver אלא רק הדגמים האחרונים שתומכים בכך.

פורסם

האמת שיש לי MK520 וזה המוצר הראשון של לוג'יטק שאני מרוצה ממנו אבל מסוייג.

בהתחלה הכל היה טוב עם הסט הזה, אבל אז התחילו קצת בעיות:

לפעמים היו בעיות בקליטה של הסט (מרחק של פחות ממטר), והמקלדת והעכבר נתקעו לי באמצע המשחק.

יש גם בעיה קטנה עם הכפתור של האות A/ש. לפעמים הלחיצה עליו תוקעת אותו פיזית ואז צריך ללחוץ עליו שוב חזק.

נשמע קטנוני, אבל השאלה אם בא לך לכתוב לחברים שלך בטעות שששששששששש או פתאום לזוז שמאלה בטירוף באמצע משחק.

חוץ מהבעיות האלה הסט באמת מצוין, נוח להקלדה, עכבר טוב ובכלל הוא מאוד יפה ואלגנטי על השולחן.

פורסם
  • מחבר

תן גז, לי יש, כמו שציינתי LX500, שלדעתי הוא אחד האבות הקדמונים של הMK520. אני הייתי מאוד מרוצה מהסט (הוא כבר אצלי המון זמן), ולכן אני מחפש עכבר או סט ברמה דומה. לעכבר שלו יש צידוד בגלגלת?

ספלאשי, על העכבר שהבאת כבר שמתי עין (באופן עקיף, בזכותך ב"ציוד היקפי מומלץ"). הוא נראה מאוד נח בכף היד (יש לי כף יד של דב) ויש לו את התכונות שחיפשתי. יש חוטי כמוהו? (אם ממילא הוא תופס שקע USB נוסף, אז לא אכפת לי ללכת על חוטי).

נ.ב.

תודה לשניכם.

פורסם

יש את ה-M500 שהוא חוטי ובעל גלגלת זהה לזו של ה-M705.

בזאפ יש רק חנות אחת שמוכרת אותו ב-195 ש"ח בעוד שבחו"ל הוא עולה 30$.

פורסם
  • מחבר

נראה שהמרתון M705 עדיף.

תודה רבה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים