עבור לתוכן

מעבר מסלקום(שם אני עדיין משלם על המכשיר) לגולן/הוט מובייל

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני לקוח של סלקום.

לפני טיפה יותר משנה הצטרפתי כלקוח פרטי לתוכנית כלשהי יחד עם החזר מלא על מכשיר iphone 4.

מדי חודש בחודשו אני נעשק בסכום של 250-260 ש"ח(כן, זה לא מעט).

רוצה לעבור ולהוזיל את העלות החודשית.

גובה החיוב על המכשיר לפי החשבונית הוא 99.14 ש"ח(ועל זה מקבל החזר מלא כמו שרשמתי).

האם כשאעזוב את סלקום אמשיך לשלם על המכשיר בלבד 99.14 ש"ח(מי שאני מצפה שיהיה) או שייתכן ופתאום המחיר יעלה או ייתווספו קונצים נוספים??

תודה

פורסם

אם זה לפני טיפה יותר משנה, כלומר לפני נובמבר 2011, אתה משלם גם 8% מסך החשבונית לא כולל עלות המכשיר.

שים לב- 99.14 זה כנראה המחיר לפני מע"מ, סלקום יחייבו על המכשיר את המחיר שכולל מע"מ, כלומר 115 ש"ח בערך.

מעבר להוט מובייל או גולן טלקום לא ממש יחסוך לך משהו, אולי 10-15 שקלים בחודש. לדעתי כדאי לך להתקשר לסלקום ולנסות לקבל תכנית עדיפה.

פורסם

אם זה לפני טיפה יותר משנה, כלומר לפני נובמבר 2011, אתה משלם גם 8% מסך החשבונית לא כולל עלות המכשיר.

זה רק אם היתה התחייבות בתוכנית למיטב הבנתי.

וגם אם משלמים - זה חד פעמי, נכון?

8% לפי ממוצע 3 חשבוניות אחרונות אני חושב.

פורסם

לפני נובמבר 2011 לא היו תכניות ללא התחייבות.

וזה 8% לחודש, לא פעם אחת, הלוואי שפעם אחת....

הנוסח הרשמי הוא "לפי ממוצע חשבוניות", בפועל הם בד"כ לוקחים 3 חשבוניות אחרונות

פורסם

וזה 8% לחודש, לא פעם אחת, הלוואי שפעם אחת....

אז כמה פעמים? עד סוף ההתחייבות?

פורסם

אכן כן

פורסם

שים לב- 99.14 זה כנראה המחיר לפני מע"מ, סלקום יחייבו על המכשיר את המחיר שכולל מע"מ, כלומר 115 ש"ח בערך.

מעבר להוט מובייל או גולן טלקום לא ממש יחסוך לך משהו, אולי 10-15 שקלים בחודש. לדעתי כדאי לך להתקשר לסלקום ולנסות לקבל תכנית עדיפה.

בחישוב מהיר:

250 משלם היום

115 עלות מכשיר

250-115= 135 עלות תוכנית

ב89 שקל יש לו תוכנית הרבה יותר טובה בתשתית הרבה יותר טובה.

חיסכון של 46 שקל בחודש.

אם הוא יתקשר לסלקום יציעו לו ב149 שקל הכל חופשי עם 0.5GB גלישה(מציאה!).

ד"א לגבי ההתחייבות שפשוט יקרא את החשבונית שלו כתוב שם הכל אם יש ואם יש אז כמה...

זה רק אם היתה התחייבות בתוכנית למיטב הבנתי.

וגם אם משלמים - זה חד פעמי, נכון?

8% לפי ממוצע 3 חשבוניות אחרונות אני חושב.

החישוב נעשה 8% ממוצע חשבונית במשך התקופה שהלקוח היה בהתחייבות.

כפול מספר חודשי התחייבות שנותרו לו למועד הסיום שלה.

זו עמלת היציאה.

פורסם

אדון פלאפון צודק במקרה הזה.

מדובר על חיסכון של כ-50 שקלים לחודש נטו - לא מעט. גם אם יקחו לו קנס בדמות 8% מהחשבונית החודשית יהיה מדובר כנראה בכ-20 ש"ח לחודש ככה שעדיין החיסכון הוא 30 ש"ח נטו ומעבר לתוכנית ללא הגבלה

פורסם
  • מחבר

OldNavyפלאפון, איפה בדיוק אני רואה בחשבונית את ההתחיבות(אם ישנה כזו)?

לא ראיתי זכר לזה.

פורסם

99% שזה אכן 115 למכשיר. בכל מקרה תרים אליהם טלפון תשאל כמה אתה אמור לשלם על המכשיר אם אתה מסיים את התוכנית ותשאל גם כמה יעלה לך ה"קנס" בדמות 8% מהחשבונית ולעוד כמה חודשים יש לך את התענוג הזה.

פורסם

OldNavyפלאפון, איפה בדיוק אני רואה בחשבונית את ההתחיבות(אם ישנה כזו)?

לא ראיתי זכר לזה.

אם לא רואים אז אין ;)

99% שזה אכן 115 למכשיר. בכל מקרה תרים אליהם טלפון תשאל כמה אתה אמור לשלם על המכשיר אם אתה מסיים את התוכנית ותשאל גם כמה יעלה לך ה"קנס" בדמות 8% מהחשבונית ולעוד כמה חודשים יש לך את התענוג הזה.

יותר פשוט, הוא יכול לבדוק בחשבונית לראות את החיוב ולידו תמיד כתוב כולל מעמ\ לא כולל מעמ.

חבל לבזבז חצי שעה(במקרה הטוב) על הקו בשביל דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

אם לא רואים אז אין ;)

יותר פשוט, הוא יכול לבדוק בחשבונית לראות את החיוב ולידו תמיד כתוב כולל מעמ\ לא כולל מעמ.

חבל לבזבז חצי שעה(במקרה הטוב) על הקו בשביל דבר כזה.

תודה לך(ולשאר) על העזרה.

אם דבר כזה רשום בחשבונית, מה הנוסח של זה בד"כ(אולי בכל זאת פספסתי, אולי זה במילים אחרות)?

אגב, אני די בטוח ש- 99 ש"ח זה ללא מע"מ, לכן 115 ש"ח עם מע"מ.

פורסם

זה מאוד ברור בחשבוניות :"תקופת ההתחייבות למנוי...." "משך ההתחייבות שנותרה היא..."

אם היית רואה משהו בסגנון הייתה ישר מזהה.

בלי קשר מנוי פרטי בתוכנית פרטית הסיכוי שברגע זה בהתחייבות שואף ל0 כמעט.

פורסם

אם הוא יתקשר לסלקום יציעו לו ב149 שקל הכל חופשי עם 0.5GB גלישה(מציאה!).

התוכנית הזו בסלקום ממש לא רלוונטית עבורו, (ולמען האמת, לא רלוונטית לאף אחד) כי אין בתוכנית זו שום זיכוי על המכשיר. כך שיצא בסופו של דבר שהוא ישלם יותר ממה שהוא משלם כיום.

לגבי התחייבות. האם עשית את העסקה לפני נובמבר 2011 או אחרי? אם עשית לפני, אז ספור 18 חודשים מאז ביצוע העסקה, וזה סיום תקופת ההתחייבות שלך.

אם עשית אחרי, אין לך שום התחייבות.

פורסם

התוכנית הזו בסלקום ממש לא רלוונטית עבורו, (ולמען האמת, לא רלוונטית לאף אחד) כי אין בתוכנית זו שום זיכוי על המכשיר. כך שיצא בסופו של דבר שהוא ישלם יותר ממה שהוא משלם כיום.

ברור שלא בגלל זה הציניות :xyxthumbs:

וזה לא קשור לזיכוי על מכשיר או לא, אלא פשוט עלות התוכנית הזו כנגד תוכניות אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים