עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד (מתלבט בין נייד לנייח) ב~ 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב ולפני כמה שבועות ביקשתי המלצה למפרט למחשב נייח, לאחרונה נודע לי שהורי מתכננים לקנות לי טלויזיה לחדר כך שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולחסוך בהוצאה על מסך מחשב, נוסף לכך אמי דורשת ממני שאקנה מחשב עם "כמה שפחות ג'ונגל של כבלים מאחור ומסביב" מה שהביא אותי לשקול מחשב נייד שדורש כבל רק לחשמל ולעכבר, פה אתם נכנסים לתמונה:

התקציב אשר עומד לרשותי ~ 5000 אשר חסכתי מהמשכורת המצומצמת שלי בשנה וחצי האחרונות

* מטרות המחשב הן: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( כבדים על הגדרות כמה שיותר גבוהות + FPS כמה שיותר גבוה יותר טוב), צפיה בסרטים (HD ואם ניתן אז על מסך הטלויזיה), עריכה גרפית (כרגע לא אולי משהו פשוט בעתיד)

* גודל המסך: כאמור אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אז הגודל לא מאד קריטי (עקב המלצת אחותי- מינימום 15.6'')

* משקל רצוי: אני לא מבין בזה אבל שיהיה ניתן לנייד אותו בלי מלגזה

*זמן סוללה: אשמח לעבודה אלחוטית למשך כ4 שעות עם מעמס בינוני

* צורך ביציאות מיוחדות: מה שצריך בשביל ליהנות ממשחקים וסרטים בטלויזיה (סביר להניח LED ) נוסף לכך חיבורי USB3 ואם ניתן בגבולות המחיר אז עוד חיבורים מתקדמים

* בלוטות: אם יש אופציה אז כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח: כמה שיותר (מינימום 350GB ניתן לחסוך פה ולהשקיע ברכיבים אחרים יותר) אבל במהירות כמה שיותר גבוהה

* כונן CD/DVD, צורב: ודאי שנוכחות של כזה תתקבל בברכה (צריך להתקין את המשחקים איכשהו

;) )

* כונן Bluray: אם זו האופציה במקום DVD/CD אז כן אם זה במקביל אז לא (יותר מידי כוננים= מחשב שצריך מלגזה)

* אם ניתן אז אשמח לאחריות. (בינלאומית לא חובה)

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: עדיף שכן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, אני מחפש משהו איכותי מבית טוב (עדיף חברה עם שירות לקוחות יעיל ומועיל) וזאת על מנת שלא ארגיש כאילו זרקתי לזבל סכום כזה שעבדתי תקופה ארוכה כדי לחסוך.

תודה מראש

מישהו

פורסם

לא כ"כ הבנתי למה אתה רוצה מחשב נייד.. אם זה רק בשביל הג'ונגל של הכבלים אז ממש ניתן לפתור את זה.

מחשב נייח חזק וזריז, קטן ודיסקרטי יעלה לך כמה אלפים טובים פחות ממחשב נייד סביר +-, ועוד תוכל להעביר כספים לכיוון מסך איכותי יותר, מקלדת ועכבר אלחוטיים נוחים.

מחשב נייד 15 אינצ' יהיה גדול ומסורבל, לא נוח לשבת על המיטה ולעבוד איתו (מעבר לכך שהוא יתחמם ויהיה לא נוח בשימוש ממושך). ואם אתה רק רוצה לעבוד על שולחן, שוב אנחנו חוזרים לאופציה של מחשב נייח (יודע מה, אפילו תקנה 2!!)

מצד שני, אם יש חשיבות גם להתניידות מחוץ לבית, זה סיפור אחר :hi:

פורסם

בין השאר, הביצועים שתקבל במחשב נייח יהיו גבוהים יותר ותהיה לך "חווית משחק" טובה יותר.

כבלים אפשר לסדר עם אזיקונים ואופציות סידור אחרות, כך שזה רק עניין של רצון.

מקלדת ועכבר אפשר לקנות אלחוטיים אם ממש לחוץ לך ה"סדר".

אם בכל זאת תרצה נייד, זו האפשרות היחידה לדעתי בתקציב -

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=4651651561

פורסם
  • מחבר

אם כך, אני מניח שחסכתם לי את ההוצאה הזו אולם עדיין אשמח לקבל עוד המלצות (עדיף עם HD במהירות 7200) ולבסוף אחליט.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים