עבור לתוכן

מעוניין לקנות אייפון 3 g -באיביי - כמה שאלות בבקשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לרכוש את הפלאפון הזה מאיביי:

http://www.ebay.co.uk/itm/UK-APPLE-iPhone-3G-8GB-Jailbreak-Unlocked-Smart-Phone-Excellent-Condition-/220908101993?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item336f262169

השאלה שלי היא כזו, האם יש אפשרות להפוך אותו אחכ לעברית? או שיש אפשרות להוריד תוכנה עם מקלדת בעברית??

והאם 600 וקצת שח שווה את הפלא? ועוד שאלה בבקשה, ראיתי אצל ידידה שלי מהעבודה שיש לה גם פלאפון זהה רק עם 16 גיגה, שאין מקום להרוחיב את הזיכרון, האם זה נכון?? והאם נגיד אם אני אהפוך את הפלא לעברית הגי פי אס יעבוד לפי הכבישים בארץ??

אני יודע שיש פלאפון חדש וטוב יותר ה 4 אבל אין לי תקציב כרגע. תודה לעונים

ועוד שאלה קטנה בבקשה, יש הבגל בין האייפון 3 של ה 8 גיגה לבין ה 16 גיגה? פרט לשטח האיחסון? הכוונה במעבד וכאלה<?

והאם המעבד של האייפון 3 מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו אנגרי בירדס וכו?? תודה

פורסם

קח בחשבון שאפל הפסיקה לשחרר גרסאות חדשות יותר של מערכת ההפעלה שלה לדגם הזה. כלומר, בעוד פרק זמן מסויים, אני מאמין שמשהו כמו שנה מהיום, מרבית האפליקציות שיצאו, ידרשו ממך גירסא גבוהה יותר של IOS, ולכן אוטמטית לא יפעלו על המכשיר שלך.

בנוגע לשאלות שלך, כמובן שניתן להפוך אותו לעברית, אין הבדל בין גרסאת ה-16 ל-8 למעט שטח האיחסון. ייתכן ותצטרך לבצע לו אנלוק על מנת לפתוח אותו לשימוש בישראל, אני לא זוכר בוודאות.

פורסם
  • מחבר

רשום שהוא פרוץ לכל הרשתות.. לגבי האפליקציות בעתיד, מספיקות לי האפליקציות כרגע.. אפשר להרחיב את הזיכרון עם sd או משהו?

פורסם

רשום שהוא פרוץ לכל הרשתות.. לגבי האפליקציות בעתיד, מספיקות לי האפליקציות כרגע.. אפשר להרחיב את הזיכרון עם sd או משהו?

באמת נראה לך שאפל ייתנו לך להרחיב זיכרון בלי לשלם להם כמה מאות דולרים?

פורסם

לול

אפל, SD, להרחיב זכרון, אלו דברים שלא באים במשפט אחד

פורסם

שים לב שהמכשיר אליו קישרת באיביי הוא מכשיר מחודש ולא חדש.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שהוא מחודש, 630 שח לדעתי הוא ממש שווה. אני יכול להשיג גם בארץ משומש במחיר של 700-800, אבל אני מפחד לקנות מישראלים ייתכן שהוא גנוב בארץ או לא יודע מה, הכל לצערי פה קומבינות.

ועוד שאלה בבקשה, אני כרגע הבוט מובייל, האייפון 3 תומך בהוט מובייל?

פורסם

בכל מקום יש קומבינות.

תוודא שה-unlock הוא לא עם צריבת הקשוחה של האייפד (6.15.0 אם אני זוכר נכון) אחרת לא יהיה לך gps.

פורסם

ועוד שאלה בבקשה, אני כרגע הבוט מובייל, האייפון 3 תומך בהוט מובייל?

תומך באופן מלא.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, החלטתי לרדת מעניין האייפון ה 3 הרגיל ולקנות 3gs 16

16 גיגה,הבנתי שהמעבד חזק יותר, יש יותר זיכרון והמצלמה 3.2 מגה פיקסל. יש רק דבר אחד שלמזלי גיליתי יש את עניין ה unlock וה jailbroken שזה הבנתי פריצה רק של החברות סוללר שם,אבל צריך שיהיה סים פריי או פריצה מהמפעל?ואז יהיה אפשר לעדכן ללא הגבלה נכון?

איך אני בודק דרך המחשב אם זה סים פרי או לא?

פורסם

לא לגעת באייפון 3G, לכל כך הרבה חברים שלי היה את ה3G ואין אחד שהמכשיר לא מת\קרטע אחרי כמה זמן.

אם אתה קונה מכשיר ישן תקנה כבר את ה3GS, לי יש אותו כבר כמעט 3 שנים והוא עובד מעולה, קצת מקרטע עם הIOS 5.0.2 אבל מסתדרים.

אגב גם המכשיר שלי מחו"ל(צרפת ) וצריך להתקין לו מודם שונה , זה ענין של 3 דקות וכל חנות תעשה לך את זה ב30-40 שקל.

פורסם
  • מחבר

זה מה שכתבתי שאני אקנה את ה 3gs

השאלה האם הוא שווה 150 פאונד? מחודש? עם שריטות וכו

פורסם

ה3GS הוא מכשיר מעולה סך הכל, רק אני חושב ששווה להשקיע עוד קצת כסף וללכת על משהו קצת יותר טוב. משהו כמו אייפון 4 או גלקסי S1.

ה3GS כבר לא יקבל עוד עדכונים(ניחוש לא עובדה) ועם גרסה 5 כמות הראם הקטנה שלו ממש משפיעה על הביצועים.

פורסם

אכן ה-3GS הוא עולם אחר מה-3G.

אם הוא שווה 150 פאונד ? עולם אפל הוא יקר לפעמים בצורה מוגזמת לכן התשובה לא כזאת פשוטה ותלויה בהעדפות שלך ובמכשיר הספציפי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים