פורסם 2012 במאי 2713 שנים מעבד:Intel Pentium® 42.4 GHz זיכרונות:512mb DIMM1Synchronous SDRAMלוח אם:P4VP-MX 1013.001ASUSדיסק: 60GBExcelStor Technology J860כרטיס מסך:on boardS3 Graphics ProSavageDDRכרטיס קול:Realtek AC'97צורב CD:HL-DT-ST CD-RW GCE-8526Bשל LGללא מסך...אני צריך את המסך עדיין.עכבר יש, מבחינת מקלדת - אני צריך לגרד מאיפהשהואהמחשב עובד, מסרב למות, יש עליו אובנטו 10.04אם צריך עוד פרטים להערכה - תשאלו
פורסם 2012 במאי 2713 שנים נראה לי ש 200 שײח מהמחשב הזה יהיה מכובד לקבל. תנסה להתחיל אולי טיפה יותר גבוה כמו 300, אבל אל תצפה ליותר מידי.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים מחבר נראה לי ש 200 שײח מהמחשב הזה יהיה מכובד לקבל. תנסה להתחיל אולי טיפה יותר גבוה כמו 300, אבל אל תצפה ליותר מידי.מה יש לעשות דרך אגב עם מחשב ישן כזה? ועוד בלי מסך...
פורסם 2012 במאי 2713 שנים אין ממש הרבה מה לעשות.אפשר להפוך לשרת איכסון או מצלמות וכו'... אבל היום ראיתי משהו מוכר מערכת עם מעבד E4XXX שיחסית חדשה בסביבות 150-200 ש"ח.יותר זיכרון לוח אם יותר חדש וכו'..אז מקודם עוד הגזמתי עם המחיר.בעקרון היום אפשר לקנות מערכת חדשה בסביבות 1200 ש"ח ושהיא עדיין לא מכילה חלקים ג'נריים ותהיה בהרבה יותר מהירה ממה שאתה מציאה.לא נראה לי שיהיה ביקוש למחשב..עדיף תתרום אותו לאיזה ארגון וכו'... (לא בטוח שיקבלו אותו).
פורסם 2012 במאי 2713 שנים CRT עם מחירי הקשיחים העדכניים, מערכת בסיסית עולה כ1500 ש"ח ללא רכיבים ג'נריים.basher400 אני חושש שההערכה של CRT היא ורודה מדי, אין למערכת כזו שום ערך כספי. גם 50 ש"ח היא לא שווה.
פורסם 2012 במאי 2713 שנים אני מכרתי לא מזמן מערכת טיפה יותר טובה (מעבד קצת יותר מהיר, 1.25 ג"ב זכרון, 80 ג"ב הארד דיסק, כרטיס מסך נוידיה...) ב-100 שקל . לדעתי המחשב הזה מצוין עבור גלישה באינטרנט ו-WORD. לפי מה שראיתי אין לו חיבורי sata בלוח, אז להשתמש בו כשרת אחסון זה קצת בעיה (איזה דיסקים קשיחים תחבר אליו?). אין לך איזה קרוב משפחה שאפשר לתת לו אותו? כי יותר ממאה שקל הוא לא שווה לדעתי.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים מחבר * אני יכול להתקין עליו וינדוס XP ,העניין הוא שהוא הכי מהיר עם אובונטו, נראה שאובונטו משכיח ממנו את גילו כשזה מגיע לביצועים.* נכון , אין לו SATA ה 60GB שיש עליו זה IDE* אף בן משפחה לא רוצה אותו, ילדים רוצים מחשב למשחקים, לאמא שלי אני בחיים לא אתן מחשב גרוטאה, לגבי אירגון לתרומה: תנו לי הצעות.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים יש לי בבית מחשב ממש דומה (לוח שונה), שעומד כבר שנים ותופס לי מקום. חשבתי להתקין עליו XP (יש עליו XP, אבל הוא היה של עסק וצריך סיסמה), אבל אין לו גונן דיסקים לא רק דיסקטים, ניסיתי למצוא צורב IDE, אבל הכונן IDE היחידי שהיה לי נימכר לפני חצי שנה (ביחד עם מחשב). בקיצור גם אני חשבתי לתרום אותו, אבל לא מצאתי לאן, אשמח אם תעזרו.
פורסם 2012 במאי 2813 שנים יש לי בבית מחשב ממש דומה (לוח שונה), שעומד כבר שנים ותופס לי מקום. חשבתי להתקין עליו XP (יש עליו XP, אבל הוא היה של עסק וצריך סיסמה), אבל אין לו גונן דיסקים לא רק דיסקטים, ניסיתי למצוא צורב IDE, אבל הכונן IDE היחידי שהיה לי נימכר לפני חצי שנה (ביחד עם מחשב). בקיצור גם אני חשבתי לתרום אותו, אבל לא מצאתי לאן, אשמח אם תעזרו. אם יש לך חשק יש לי כמה כונני דיסקים עם IDE, מביא לך חינם עריכה׃ גם כמה כוננים קשיחים
פורסם 2012 במאי 2813 שנים יש עמותה שנקראת "מחשבה טובה" וכל הידוע לי מתעסקת עם הדברים האלה.לא היה לי איתם קשר מעולם, אבל יש להם אתר אינטרנט ומי שמעוניין יכול לברר פרטים:http://mtova.org.il/default.aspx
פורסם 2012 במאי 2813 שנים ערך כלכלי אין למחשב הזה.תשקול ברצינות לתרום אותו.http://www.computer.org.il/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.