עבור לתוכן

בעיה עם חיוב בחברת פלאפון

Featured Replies

פורסם

יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות)

+ כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל

כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש

ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה

פורסם

מה אתה רוצה מאיתנו?

פורסם
  • מחבר

אחד אני רוצה תגובות של אנשים תרבותיים שתיים אני שואל איך זה הגיוני שהם מחייבים אותי ככה שהחיוב לפי החוזה אמור להיות 137 שקל בחודש

זה שזה חבילה חרא אני יודע אבל כבר חודש ומשהו לא הייתי בבית ואין לי באמת זמן לעבור לחברה אחרת זה שתיים

שלוש אני שואל הם חייבים לפי החוזה לזכות אותי בסכום שהם לקחו ממני בהוראת קבע סתם כי הם חייבו אותי בתעריף שונה מהחוזה ?

פורסם

בטח עברת לא מזמן אליהם מחברה אחרת עם מכשיר שרכשת שם.

קרה לי אותו דבר.

תתקשר אליהם, הם "שכחו" לעשות לך זיכוי על המכשיר.

הפתרון הטוב ביותר הוא לעבור לאחת מהחברה החדשות.

פורסם
  • מחבר

זה בערך הבעיה מה שכן אני הולך לזמבר אותם בפיצוי ואז לעבור ניראה לי להוט מובייל

פורסם

אני לא רואה איך זה בעיה בכלל!

נתת לפלאפון גישה לחשבון שלך ואתה משחק אותה מופתע?

כבר ראיתי חתול שלא אכל את השמנת, אבל שפלאפון לא ישלחו יד לחשבון זה עוד לא ראיתי.

ואתה בא לכאן כאילו נחתת אתמול מאיזו מדינה מתוקנת ובסך הכל רצית נייד ועכשיו אתה מופתע שבארץ דברים עובדים ככה.

ואיזה כיף לך שאתה עדיין חייל, חכה כשתשחרר מחכה לך גם ביטוח לאומי- הם כבר יזמברו אותך.

WELCOME TO ISRAEL

מה שכן אני הולך לזמבר אותם

ואיך בדיוק חייל מזמבר חברה שמרוויחה עשרות מליונים בחודש?

תוציא לך את זה מהראש, הם מזמברים את כל המדינה עוד משנות ה90 ועדיין ממשיכים. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להתרחק מהם.

פורסם

ברוס לי, אני רוצה להזכיר לך שעל פי חוקי הפורום חל איסור חמור להשמיץ ולהכפיש את שמן של חברות כאלו ואחרות. אם אתה צריך רענון, אנא קרא שנית את חוקי הפורום.

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

[...]

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.

[...]

איזכור הגופים המצויינים לעיל מותר לכל מטרה שהיא, כל עוד הוא נעשה בצורה הולמת ולא מתלהמת. אין להגרר לשפה לא נאותה, כמצופה בכל נושא אחר בפורום.

שימו לב: משתמש אשר ישתמש בפורום כתירוץ להשתלח בגוף כזה או אחר בצורה לא הולמת, יקבל אזהרה וייענש במקום.

קיבלת אזהרה.

פורסם

זה בערך הבעיה מה שכן אני הולך לזמבר אותם בפיצוי ואז לעבור ניראה לי להוט מובייל

בקשר ל-"לזמבר" אין לי מה להוסיף (אני אישית לקוח טיפה טיפש, אבל בכל זאת ממליץ לבדוק מה אפשר לעשות בקשר לכסף שכבר נלקח).

במקרה שלי כשזה קרה (לפני שלוש חודש בדיוק) חזרתי לחברה הראשונה שהייתי לקוח שלה, דיינו אורנג', ולה כמובן היו כבר חבילות חדשות שלא כוללו זיכוי מלא אל המכשיר אלה רק 49 ש"ח.

למזלי עברתי להוט, ועכשיו אפילו כשאני לא מקבל החזר על המכשיר שלי (מטפשותי רכשתי באורנג') אני משלם פחות משתי החברות הללו (אורנג' ופלאפון), ומקבל יותר ממה שהם יכולות להציע, או לפחות יותר ממה שאני צריך.

בהצלחה מחר בשיחה עם שירות הלקוחות.

ואל תשכח להקליט למקרה של "עוד טעות".

פורסם

יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות)

+ כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל

כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש

ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה

אתה בטוח שכתוב דבר כזה בחוזה?

אני אישית בחיים לא נתקלטי בחוזה שרשום סכום מסכם.

ד"א חיברת את המכישר שלך דרך מרכז שירות+נתת לה םחשבונית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים