עבור לתוכן

קניית סמרטפון מארה"ב תקציב 500$

Featured Replies

פורסם

זה מה שאני עשיתי (הלכתי על הנקסוס).

בסופו של דבר אם אני לוקח אנדרויד אז שיהיה גוגל בלבד.

פורסם

אני הייתי קונה את הגלקסי נקסוס גם אם האחרים היו באותו מחיר, או אפילו ב 25% זולים יותר. מסיבה אחת: עידכונים.

מכשירי גוגל היסטוריונית הם הראשונים לקבל עידכוני מערכת הפעלה, בדר"כ בחצי שנה לפחות לפני מכשירים אחרים. ולפעמים אפילו שנה לפני.

יתרה מזאת, הם גם יעודכנו לאורך יותר גרסאות מאשר מכשירים של יצרנים אחרים.

לדוגמא: אם לשפוט מההיסטוריה של מכשירי סמסונג אחרים, אתה יכול להיות בטוח שגלקסי S2 לא יקבל אנדרואיד 5 לכשיצא, (או איך שתיקרא הגרסה המשמעותית הבאה) וגם לא שנתיים לאחר מכן. (ראה מקרה גלקסי 1) ואילו הגלקסי נקסוס, יקבל את האנדרואיד 5, ואולי אף את האנדרואיד 6. הוא אף יהיה אחד הראשונים שיקבלו גרסה חדשה כשתצא, מבין מכשירים אחרים של גוגל עצמה, ולפני כל יצרן אחר.

במיוחד כשהמכשיר לא נחות מהאפשרויות האחרות, (מעט במעבד יחסית ל HTC, אבל זה לא משמעותי) המסך הגדול לדעתי זה פלוס גדול ולא מינוס. והמינוס היחידי שלו זה חוסר בסלוט micro sd. (שגם ל HTC חסר)

אם כבר שיקול בין גלקסי נקסוס למכשיר אחר, זה בהשוואה לגלקסי S3 ול HTC One X. המהירים ממנו ועם מסך טיפה יותר גדול ואיכותי באותה מידה, אבל עם המינוס שמגיעים עם מערכת הפעלה לא מגוגל עצמה. (וסביר שלא יעודכנו מעבר לאנדרואיד 5, במקרה הטוב אם בכלל)

עריכה: לגבי אחריות. אף אחד לא יכבד לך אחריות בישראל, על מכשיר שנרכש במדינה אחרת.

עריכה 2: הבחורצ'יק למעלה שממליץ על ה HTC One S מטעה לגביי איכות המסך. המסך של הגלקסי נקסוס הרבה יותר איכותי.

נתוני מסך הגלקסי נקסוס: צפיפות של 316 פיקסלים לאינצ'. 720x1280 pixels, 4.65 inches.

נתוני מסך ה HTC One S: צפיפות של 256 פיקסלים לאינצ'. 540x960 pixels, 4.3 inches.

סוג המסך בשניהם זהה: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors

פורסם

לא הייתי ממהר להלל את גוגל כ"כ בעדכונים- ה nexus one לא זכה לעדכון ICS למרות שהוא בהחלט מספיק חזק כדי להריץ אותו בקלות, והנקסוס s בצורה דומה לא יזכה לעדכון jelly bean

המצב דומה למצב של רוב המפתחות העצמאיות (כולל סאמסונג, שמשום מה אנשים מרבים לקטול, למרות שהמצב שלה זהה למתחרות)

זה פשוט שהגוגלים מקבלים את העדכונים קודם.

פורסם

אני לא מטעה אלא אמור דעה אישית, ואני חשבתי שהוא מתלבט בין הS2 לONE S וחיבתי לHTC אמרה ללכת עליו.

דבר נוסף שאני לא אוהב זה את הצבעים במסכים של SAMSUNG אך מכיוון שלגלקסי נקסוס יש אותו סוג מסך זה לא באמת משנה.

פורסם
  • מחבר

אגב ראיתי את הכתבה שהתפרסמה פה באתר על הסמרטפונים של אינטל, האם יש כאלה גם בארה"ב ואיך הם ביחס לנקסוס

כי ראיתי עוד כתבה לפני כמה שבועות על הסמרטפון הראשון של אינטל שמתבסס על שבב אטום(עם תמיכה HT) ונותנים פייט רציני

לסמסרטפונים מבוססי ARM / TEGRA

אני מסכים איתך kalen ב100% לגבי העדכונים אבל כל עוד המכשיר בא עם ICS אני שמח ואני יודע שהוא ינצל את כל החומרה שיש

במכשיר, ממה שהבנתי המערכת הפעלה הבאה שלהם תבוא בעיקר בשביל לדחוף את הכרום אוס שלהם וישלבו אותה עם אנדרואיד ויהיה אולי דואל בוט או משהו (ככה לפחות זכור לי)

פורסם

לא הייתי ממהר להלל את גוגל כ"כ בעדכונים- ה nexus one לא זכה לעדכון ICS למרות שהוא בהחלט מספיק חזק כדי להריץ אותו בקלות, והנקסוס s בצורה דומה לא יזכה לעדכון jelly bean

המצב דומה למצב של רוב המפתחות העצמאיות (כולל סאמסונג, שמשום מה אנשים מרבים לקטול, למרות שהמצב שלה זהה למתחרות)

זה פשוט שהגוגלים מקבלים את העדכונים קודם.

רק בגלל בעיות מקום אחסון

אין סיבה שהנקסוס s לא יקבל עוד עדכון

ובכל מקרה בעולם האנדרואיד המכשירים של גוגל הם הכי קרובים לfuture proof שאפשר לקבל

פורסם

נכון, אבל הנקסוס one יצא כ5 חודשים לפני הגלקסי S, עודכן ל 2.3 כ 8-9 חודשים מינימום לפני הגלקסי S. (לכל המוקדם. השאר כבר היה תלוי בהיכן קנית את המכשיר.)

ה נקסוס S התחיל להימכר בארה"ב ובאירופה כ 4-5 חודשים לאחר הגלקסי S. וקיבל עידכון לאנדרואיד 4 כבר לפני חצי שנה. גלקסי S לא יקבל, וגלקסי S2 שחדש מנקסוס S ב 6-12 חודשים (תלוי היכן), מקבל את האנדרואיד 4 רק בימים אלו.

אז אחרי הכל, יש הבדל של דור+ בשיחרורי גרסה בין גוגל לסמסונג. (מה שלטעמי אומר חווית שימוש עדיפה לאורך החיים של המכשיר במכשירי גוגל)

פורסם

רק בגלל בעיות מקום אחסון

אין סיבה שהנקסוס s לא יקבל עוד עדכון

ובכל מקרה בעולם האנדרואיד המכשירים של גוגל הם הכי קרובים לfuture proof שאפשר לקבל

בעיית מקום האחסון ניתנת לפתירה בקלות. אם יש מיליון וחצי רומים לנקסוס ול HD2 שחולק אותה פלטפורמה ואותה כמות זיכרון של הנקסוס, אין סיבה שלא יהיה ICS רשמי. אני בטוח שהמפתחים של גוגל "טיפה" יותר מוכשרים מהחבר'ה ב XDA

פורסם

בעיית מקום האחסון ניתנת לפתירה בקלות. אם יש מיליון וחצי רומים לנקסוס ול HD2 שחולק אותה פלטפורמה ואותה כמות זיכרון של הנקסוס, אין סיבה שלא יהיה ICS רשמי. אני בטוח שהמפתחים של גוגל "טיפה" יותר מוכשרים מהחבר'ה ב XDA

זה דורש קומבינות והתפשרויות שגוגל וכל חברה נורמלית לא יעשו.

לא מדבר על זכרון אלא על נפח אכסון

הנקסוס מאוד מוגבל בתחום הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים