עבור לתוכן

קניית סמרטפון מארה"ב תקציב 500$

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות סמרטפון מארה"ב:

הדרישות העיקריות שלי:

1) גודל 4 אינטש (לפחות)

2) עדכון ICS (או שהוא כבר בא עם המכשיר)

3) GPS

חשבתי על הנקסוס אבל מה שמתריד אותי בו הוא המסך הענקי שלו 4.65 אינטש, הוא נכנס בכלל לכיס של מכנס/גינס?

ויש כמובן את הגלקסי 2

יש אפשרות גם לקנות את הנקסוס מגוגל PLAY ב400$ (בארץ הוא עולה 2.4K) או ששווה להוסיף עוד 80$ ולקנות את הS2?

יש אולי מכשירים אחרים שעונים על הדרישות שלי?

תודה על העזרה

עריכה:

מה בנוגע לאחריות (בהנחה שנניח אני את אקנה את הנקסוס מגוגל פלי)/או את הS2 האם יכבדו אותה בארץ?

פורסם

HTC ONE S:

http://www.expansys-usa.com/htc-one-s-android-smartphone-ceramic-metal-unlocked-229905/

המכשיר המושלם אם אתה שואל אותי. עונה על דרישותיך ובנוסף הוא מכשיר דק, מעוצב, בנוי מחומרים איכותיים ובעל מצלמה מצוינת.

עריכה:

הנה סקירה מקיפה של המכשיר (כמובן שאתה יכול לשוטט גם ביוטיוב): http://www.gsmarena.com/htc_one_s-review-746.php

פורסם

one s בא בחשבון, אם אתה לא צריך עוד הרחבת זיכרון ולא דוחף הרבה מדיה במכשיר.

הגלקסי נקסוס לא כזה גדול, ונכנס בקלות לכל כיס, אפילו בג'ינסים.

אם בא לך להתחרפן על מסך גדול, יש גלאקסי נוט ב 500 דולר, קניתי אחד לפני שבוע בערך.

ה SGS2 לא שווה תוספת מחיר מעל הגלקסי נקסוס.

מבחינת מחיר/תמורה, ב 400 דולר הגלקסי נקסוס הוא כנראה האופציה המשתלמת ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

מספר עדכונים:

1) אני כרגע מנוי לרשת של רמי לוי, האם המכשיר יתאים לתדרים של רשת זו?

2) אני מתכנת באנדרואיד, חבר שלי אמר לי שיש בעיה עם מחוות האצבעות(gestures) בHTC

(הזום אין/זום אוט), האם קיימות בעיות דומות במכשירים אחרים?

3) הנוט מגודל למדי ולא ממש נוח

4) שחקתי טיפה בנקסוס, שמתי לב שבlive wallpaper משום מה יש לאגים מעצבנים כשעוברים בין המסכים

יש עוד איזשהם לאגים בנקסוס?

5) מה בנוגע לאחריות, האם עדיין היא תיהיה תקפה בארץ או שאני אצטרך לשלוח אותו לארה"ב לתיקונים?

תודה

פורסם

1- לגבי איזה מכשיר אתה שואל? בעיקרון כל מכשיר שתומך בתדר HSPA850 יתאים לרמי לוי. הגלקסי נקסוס תומך.2- לא ידוע לי על בעיות מיוחדות עם ה gestures, חוץ מבמכשירים המוקדמים שמשתמשים בקלירפאד 2000 (נקסוס/דיזייר)

3- כל אחד ומה שמתאים לו, אני מרוצה עד הגג עם המסך הענק.

4- יש לאגים ברום המקורי שהמכשיר מגיע איתו, שדרג ל ICS מבושל כלשהו, הם פועלים מהר יותר בד"כ.

5- אחריות? אחוז תקלות החומרה במכשירים האלו הוא אפס מאופס אלא אם גורמים להם לנזק פיזי כלשהו. בתקלות תוכנה תוכל לטפל בעצמך בקלות.

במקרה הכי גרוע, יש מעבדות פרטיות בארץ, אחריות על גלקסי נקסוס אין פה כי הוא לא משווק פה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני שואל לגבי הנקסוס, S2 והone S האם הם יתאימו לרשת של רמי לוי?

עוד מספר שאלות

1) הסנס לא מכביד על המכשיר, הבנתי שהוא די כבד ויש בו באגים(ממה שלפחות קראתי על הone x, לא יודע עד כמה זה רלוונטי לגבי הS)

2) שאלה קצת מטומטמת אבל ראיתי שבHTC יש micro sim, האם ניתן לקנות אחד כזה אצל רמי לוי?

3) ראיתי שלנקסוס יש עדכון ל4.0.4 האם זה פותר את הבעיות של הלאגים? או שעדיין יש בו לאגים, אני לא ממש רוצה להתעסק עם רומים על ההתחלה

תודה על התגובות

פורסם

אין בו באגים משמעותיים(לא יותר מהממשק של סמסונג בכל מקרה) ואין שום בעיה עם המחוות (לא יודע מאיפה הוא המציא את זה)

בנוסף המכשיר קיבל עדכון או 2 בזמן האחרון אז פתרו בעיות שהתגלו בהתחלה

בנוגע לכבד- ברור שהממשק זה משהו שגורם למכשיר לפעול, אבל זה לא גורם לשום עומס או אי חלקות או לא'דע (כנראה הוא זוכר את ממשק הסנס 3.0 שבאמת בלי שיפורים של משתמשים היה קצת לאגי, בכל מקרה זה לא רלוונטי פה תראה ביוטוב)

פורסם

ה-One S תומך בצורה מלאה ברמי לוי.

אבל בלי לחשוב פעמיים הייתי עובר להוט מובייל, הכל ללא הגבלה ב-89 ש"ח יושב בול על המכשיר הזה, ויותר מזה, ה-One S הוא המכשיר היחיד בארץ כרגע שתומך בקצבים של עד 42 מגה בדור שלישי.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים שווה להוסיף עוד 100$ ולקנות את הHTC, אגב האם הBEATS שיש בHTC

נותנים הבדל מורגש באיכות הצליל(בהנחה שאני לא משתמש באוזניות שלהם)?

פורסם

ה beats ב one s זה גימיק בלבד, גם התוכנה לא עושה כלום חוץ מלהציף את הכל בבאס ואפקט SRS מציק, וגם האוזניות שבמקור הגיעו עם מכשירי HTC השונים הן דרעק מיופיף ולא יותר.

לא רק שזה לא יוסיף לאיכות הצליל, להפך, זה יגרע (אלא אם אתה שומע רק דאנס/האוס, ואז זה נשמע לא רע כי לזה ולזה בלבד זה תוכנן)

ה-One S תומך בצורה מלאה ברמי לוי.

אבל בלי לחשוב פעמיים הייתי עובר להוט מובייל, הכל ללא הגבלה ב-89 ש"ח יושב בול על המכשיר הזה, ויותר מזה, ה-One S הוא המכשיר היחיד בארץ כרגע שתומך בקצבים של עד 42 מגה בדור שלישי.

נכון, רק שאין רשת כזו, וגם לא תהיה בזמן הקרוב. הוט מפרסמים "42", בפועל אם עובר 12, אני חציל. גם בארה"ב הרשתות של "40" לא עוברות את ה 15 כמעט אף פעם.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שלרב אני יגלוש דרך WIFI אולי אני אשקול להוסיף חבילת גלישה אבל לא כרגע, בכל מקרה

מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 100$ בשביל הHTC או שאין טעם ולקחת את הנקסוס?

פורסם
  • מחבר

משהו?

פורסם

אני חושב שכן, הממשק של HTC הוא הממשק הכי טוב לANDROID (לפי דעתי) והמעבד והמסך שלו בהחלט שווים את האקסטר כסף, קונים מכשיר פעם בהרבה זמן אז שווה להשקיע בשביל משהו יותר טוב.

פורסם

המסך שלו? המסך בגלקסי נקסוס הרבה יותר טוב מב one s....

פורסם
  • מחבר

אז תכלס השוני בין הנקסוס לHTC הוא בממשק(סטוק לעומת סנס) ובגודל מסך(4.65 לעומת 4.3)

נראה לי שאני אלך על הנקסוס, אלא אם למשהו תיהיה התנגדות :P

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים