עבור לתוכן

מחשב נייד DELL N5110 לא מוכל לעבוד עם אף עכבר אלחוטי!!!

Featured Replies

פורסם

שלום

אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיקת חומרה מתוך הביוס עם אפליקציה מובנית... זה רץ 4 שעות ויצא שהכל נמצא תקין.. נותר לשלוח את המחשב למעבדה שלהם.. אני בספק אם יצא מזה משהו.. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף, ישנם דיסקים חיצוניים כמו של IOMEGA שניזונים מהחשמל של ה USB3 שאינם עובדים עם המחשב הזה.. אני מקבל ניתוקים (הדיסק נעלם וחוזר) ואז שגיאה של USB POWER SURGE... דיסק חיצוני של WD עובד מצויין... הייתכן ששי הבעיות קשורות זו בזו? הייתכן שיש בעיית חומרה בספק הכוח לפורטי ה USB? כמה הספק כבר משדר לעכבר צורך?

בתקווה שכאן מישהו יענה..

תודה

פורסם

אכן בעיה הזויה, אני משתמש במחשב כזה עם עכבר אלחוטי פשוט של GIGABYTE ללא כל תקלות או בעיות.

פורסם

ככל הנראה תקלה בבקר ה USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים