עבור לתוכן

חוות דעת|חוות דעת למפרט ב3000 שקל

Featured Replies

פורסם

איך אתה רוצה התייחסות לזה בלי לתת פרטים על השימוש.

פורסם
  • מחבר

איך אתה רוצה התייחסות לזה בלי לתת פרטים על השימוש.

צודק,טעות שלי. :kopfpatsch:

המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד של משחקים: MW3,GTA IV ואולי עוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד.

אני רוצה שהמחשב יעבוד 24/7 ושיהיה שקט.שיריץ לי את הMW3 על מקסימום הגדרות ועל GTA IV שיהיה מצידי חלק ובינוני.

מה אתה אומר זה המחשב המתאים?

פורסם

אתה יכול לקחת את ה-GTX460 ולחסוך כסף. אפשר לקחת לוח מפוצ'ר יותר בהפרש.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקחת את ה-GTX460 ולחסוך כסף. אפשר לקחת לוח מפוצ'ר יותר בהפרש.

הביצועים אבל של הGTX460 יותר טוב מ-6850HD?כי אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים על הגדרות מקסימליות..

פורסם

לדעתי GTX460 בTMS נגמר ויחד איתו המבצע (נעלם מהאתר בבשבוע שעבר).

את הכ.מ הייתי מחליף ל6870 בתוספת 100 שקל.

http://www.tms.co.il/product/10372

פורסם
  • מחבר

וזהו?לפי דעתכם המפרט מעולה?לא יהיו בעיות איתו או משהו?הוא יחזיק הרבה זמן?

פורסם

המפרט טוב,הספק חזק ותיהיה אפשרות לשדרג כ.מ בעתיד במקרה הצורך.אם כי הלוח קצת עני.לדעתי אין בו לא SATA 3 ולא USB3.השאלה אם אתה צריך את זה.אם אפשר למתוח את התקציב הייתי מחליף את הלוח.אם צריך להוריד מאיפשהוא אז זה רק מהספק או מהמעבד.

פורסם
  • מחבר

המפרט טוב,הספק חזק ותיהיה אפשרות לשדרג כ.מ בעתיד במקרה הצורך.אם כי הלוח קצת עני.לדעתי אין בו לא SATA 3 ולא USB3.השאלה אם אתה צריך את זה.אם אפשר למתוח את התקציב הייתי מחליף את הלוח.אם צריך להוריד מאיפשהוא אז זה רק מהספק או מהמעבד.

איך אני אמור לדעת אם אני צריך את זה בכלל?

פורסם

SATA 3 כרגע זה רק לSSD.אם לא מתוכנן כזה בעתיד אז אפשר לוותר.USB 3 זה ממשק USB מהיר.כרגע דרוש בעיקר לדיסקים קשיחים חיצוניים.בעתיד הוא עלול להפוך לסטנדרט

פורסם
  • מחבר

SATA 3 כרגע זה רק לSSD.אם לא מתוכנן כזה בעתיד אז אפשר לוותר.USB 3 זה ממשק USB מהיר.כרגע דרוש בעיקר לדיסקים קשיחים חיצוניים.בעתיד הוא עלול להפוך לסטנדרט

אני חושב שאני יוותר על זה,במקרה ובעתיד בעמד הוא יהפוך לסטנדרט אז אני ישדרג.אבל לבנתיים אני ישאר אם הלוח אם הנוכחי.

אגב,זהו המפרט החדש:

http://www.tms.co.il/preview/spec/re9w7g65

שיפרתי את הכרטיס מסך ל6870 של חברת SAPPHIRE שלפי מה שאמרו לי אמינה יותר(במוצרים)מMSI.

תודה רבה לכל מי שעזר לי,מתכוון להזמין את המחשב היום או מחר.

שיהיה יום טוב.

פורסם

תתחדש.אחלה מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים