פורסם 2012 במאי 2213 שנים אחי מעביר את כל הקווים של המשפחה שלו להוט מובייל. הוא מעוניין לקנות לאשתו מכשיר שיתאים לרשת. הדרישה היחידה שלה היא מסך טאצ'. יש מכשיר נורמלי כלשהו עד 500 ש"ח? גם יד שניה בא בחשבון.
פורסם 2012 במאי 2213 שנים http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellphone&db175837=175848&db1813560=1813562
פורסם 2012 במאי 2213 שנים מכשיר חדש בתקציב הזה יהיה לחוץבעיקר מבחינת גודל מסךהרי פשוט לא נוח להקליד על מסך כל כך קטןמהרשימה הזו הייתי מתלבט בין 2 התוצאות הראשונותברגע שמוכנים להתפשר על מכשיר יד שנייההשמיים הם הגבולובעיקר תלוי במציאות שתצליח לדוג
פורסם 2012 במאי 2213 שנים יש לי את ה-x10 mini PRO עם המקלדת שמפצה על גודל המסך.עלה לי 620 ש"ח חדש אבל לא תומך ברשת פלאפון באופן מלא.מכשיר מעט שמנמן אבל מהיר, נוח, קטן מאוד ועם יכולות מדיה (צילום/מוזיקה/סרטים) לא רעות בכלל.ממש מאוד מאוד נוח (יחודי לדגמים האלה) עם גישה מהירה לאפליקציות וכפתור צילום יעודי.הרזולוציה הנמוכה של המסך מורגשת בעיקר בגלישה וקטסט קטן אבל שימושית בהחלט גם במקרי קיצון.זמן סוללה נמוך במיוחד - אני הזמנתי מאמאזון סוללה חיצונית ב-15 ש"ח שמספיקה לשתיים-וחצי טעינות ובגודל של סיגר בערך.בשימוש רגיל לשיחות וקצת אפליקציות הוא מחזיק יום+ אבל YOUTUBE, גלישה ומשחקים גומרים אותו תוך 3-4 שעות.מקלדת המגע לא מלאה ולא נוח להקליד איתה.ה-PRO גדול ויקר רק במעט והמקלדת שלו מאוד שימושית ונוחה - גם מפנה את כל המסך (הקטן) ובפועל נשאר לך שטח צפיה יותר גדול מלמכשירים גדולים בהרבה.בשורה התחתונה - אין מכשיר שאפילו מתקרב לתת מה שה-X10 MINI נותן בטווח המחירים הזה - ודאי לא חדש!אפשר להשיג מאנשים פרטיים מכשיר כמו ה-ZTE BLADE במחירים די קרובים והוא כבר ליגה אחרת מבחינת מסך (לאו דווקא ביצועים).
פורסם 2012 במאי 2213 שנים לפני יומיים מכרתי את הZTE בלייד שלי לחברהדברים העיקריים שהפריעו לי במכשיר הוא זמן הסוללהבשימוש יומיומי (שיחות והתעסקות) הוא לא שורד מהבוקר עד הלילה (לפעמים אפילו שעות בודדות, תלוי ברמת ההתעסקות וכמות הדיבורים)לי באופן אישי גם המסך של הבלייד היה קטן מדיבעיקר כי אני לא אוהב להקליד בlandscapeמבחינת כל שאר הפרמטרים - מאוד אהבתי את הטלפון
פורסם 2012 במאי 2213 שנים תנסה להשיג את הX8 של סוני יד שנייה מנסיון אישי שיצא לי לשחק איתו קצת בעבודה מכשיר ממש טוב יחסית לעלות שלו.אני לא יודע כמה רלוונטי אבל ברמות מחירים כאלו מה עם חיקויים של אייפון?יש כל מני חברות סיניות שמיצרות מכשיר שניתן לשימוש בהחלט שנראה כמו אייפון בכלום כסף.
פורסם 2012 במאי 2313 שנים מחבר איך הגלקסי ACE? הציעו אותו לאחי יד שניה ב500 ש"ח. הוא בכלל עובד בהוט מובייל?
פורסם 2012 במאי 2313 שנים הוא עובד "חלקית". כרגע במקומות שאין אנטנות של הוט זה יעבור לתדר 850 של פלאפון - בזה ה-ACE לא תומך.אבל בכל מקום שיש כרגע אנטנות של הוט (וזה כמובן בתהליכי פריסה) יהיה אפשר לשוחח בלי בעיה על תדר 2100
פורסם 2012 במאי 2313 שנים כן, צודק, שכחתי לציין זאת. רציתי פשוט לציין שעדיין לא מדובר בתמיכה "מלאה" מאחר ויש מקומות בהם תדר 2100 של פלאפון גם לא מגיע/מאפשר קליטה טובה ובמקרה של ה-ACE לא יהיה את ה"גיבוי" של 850
פורסם 2012 במאי 2313 שנים עוד חלופה ב-300 ש"ח בלבד עם מסך מגע וגודל זערורי:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483072.msg4552156#msg4552156לא בטוח שהוא תומך ברשת פלאפון אז ככל הנראה לא יתאיםקרא פה: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22969801
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.