עבור לתוכן

מחפש מכשיר סלולר להוט מובייל ב500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אחי מעביר את כל הקווים של המשפחה שלו להוט מובייל. הוא מעוניין לקנות לאשתו מכשיר שיתאים לרשת. הדרישה היחידה שלה היא מסך טאצ'. יש מכשיר נורמלי כלשהו עד 500 ש"ח? גם יד שניה בא בחשבון.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר. מה דעתך על המלצה מניסיון אישי כלשהי?

פורסם

מכשיר חדש בתקציב הזה יהיה לחוץ

בעיקר מבחינת גודל מסך

הרי פשוט לא נוח להקליד על מסך כל כך קטן

מהרשימה הזו הייתי מתלבט בין 2 התוצאות הראשונות

ברגע שמוכנים להתפשר על מכשיר יד שנייה

השמיים הם הגבול

ובעיקר תלוי במציאות שתצליח לדוג

פורסם

יש לי את ה-x10 mini PRO עם המקלדת שמפצה על גודל המסך.

עלה לי 620 ש"ח חדש אבל לא תומך ברשת פלאפון באופן מלא.

מכשיר מעט שמנמן אבל מהיר, נוח, קטן מאוד ועם יכולות מדיה (צילום/מוזיקה/סרטים) לא רעות בכלל.

ממש מאוד מאוד נוח (יחודי לדגמים האלה) עם גישה מהירה לאפליקציות וכפתור צילום יעודי.

הרזולוציה הנמוכה של המסך מורגשת בעיקר בגלישה וקטסט קטן אבל שימושית בהחלט גם במקרי קיצון.

זמן סוללה נמוך במיוחד - אני הזמנתי מאמאזון סוללה חיצונית ב-15 ש"ח שמספיקה לשתיים-וחצי טעינות ובגודל של סיגר בערך.

בשימוש רגיל לשיחות וקצת אפליקציות הוא מחזיק יום+ אבל YOUTUBE, גלישה ומשחקים גומרים אותו תוך 3-4 שעות.

מקלדת המגע לא מלאה ולא נוח להקליד איתה.

ה-PRO גדול ויקר רק במעט והמקלדת שלו מאוד שימושית ונוחה - גם מפנה את כל המסך (הקטן) ובפועל נשאר לך שטח צפיה יותר גדול מלמכשירים גדולים בהרבה.

בשורה התחתונה - אין מכשיר שאפילו מתקרב לתת מה שה-X10 MINI נותן בטווח המחירים הזה - ודאי לא חדש!

אפשר להשיג מאנשים פרטיים מכשיר כמו ה-ZTE BLADE במחירים די קרובים והוא כבר ליגה אחרת מבחינת מסך (לאו דווקא ביצועים).

פורסם

לפני יומיים מכרתי את הZTE בלייד שלי לחבר

הדברים העיקריים שהפריעו לי במכשיר הוא זמן הסוללה

בשימוש יומיומי (שיחות והתעסקות) הוא לא שורד מהבוקר עד הלילה (לפעמים אפילו שעות בודדות, תלוי ברמת ההתעסקות וכמות הדיבורים)

לי באופן אישי גם המסך של הבלייד היה קטן מדי

בעיקר כי אני לא אוהב להקליד בlandscape

מבחינת כל שאר הפרמטרים - מאוד אהבתי את הטלפון

פורסם

תנסה להשיג את הX8 של סוני יד שנייה מנסיון אישי שיצא לי לשחק איתו קצת בעבודה מכשיר ממש טוב יחסית לעלות שלו.

אני לא יודע כמה רלוונטי אבל ברמות מחירים כאלו מה עם חיקויים של אייפון?

יש כל מני חברות סיניות שמיצרות מכשיר שניתן לשימוש בהחלט שנראה כמו אייפון בכלום כסף.

פורסם
  • מחבר

איך הגלקסי ACE? הציעו אותו לאחי יד שניה ב500 ש"ח. הוא בכלל עובד בהוט מובייל?

פורסם

הוא עובד "חלקית". כרגע במקומות שאין אנטנות של הוט זה יעבור לתדר 850 של פלאפון - בזה ה-ACE לא תומך.

אבל בכל מקום שיש כרגע אנטנות של הוט (וזה כמובן בתהליכי פריסה) יהיה אפשר לשוחח בלי בעיה על תדר 2100

פורסם
  • מחבר

הוא לא יעבור ל2100 של פלאפון?

פורסם

כן, צודק, שכחתי לציין זאת. רציתי פשוט לציין שעדיין לא מדובר בתמיכה "מלאה" מאחר ויש מקומות בהם תדר 2100 של פלאפון גם לא מגיע/מאפשר קליטה טובה ובמקרה של ה-ACE לא יהיה את ה"גיבוי" של 850

פורסם

באיזה עוד חברות ה Sony Ericsson Xperia X10 Mini יעבוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים