עבור לתוכן

עזרה עם עידכון גירסת IOS למכשיר ה iPod touch 4G שברשותי

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת.

מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון?

אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מועבר לפורום iOS.

פורסם

אין לי נסיון עם iPod למינהם, אך יש לי עם iPhone.

חבר את המכשיר למחשב, תקפוץ לך הודעה לעדכון, אל תאשר אותה.

תקליק קליק ימני על ה iPod ולחץ על Backup. הפעולה הנ"ל תגבה את על מה שקיים על המכשיר. (פתקים וכו'. לגבי שיאים, אני לא בטוח, יש אפליקציה יעודית לכך ב Cydia נדרשת פריצה לשם כך).

על מנת לגבות אפליקציות לחץ על Transfer purchases.

על מנת לגבות תמונות, תעביר אותן לתיקיה במחשב ממש כמו שמעבירים ממצלמה דיגיטלית.

עכשיו אתה יכול ללחוץ על Upgrade ולעדכן לגירסה האחרונה.

**אני ממליץ לך לפרוץ את המכשיר לפני, על מנת לשמור חתימות לגירסה שקיימת לך עכשיו, כדי שבמידה ולא תהיה מרוצה מהתפקוד של החדשה, תוכל לחזור.**

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל הבנתי שלא ניתן לשמור חתימות בגירסה שלי כי אפל נעלה אותה משמירת חתימות.

אני משדרג לגירסה החדשה

פורסם

יש מדריך באתר iPhones.co.il על שמירת חתימות ויש שם הערה חשובה ודוגמא שמתייחסת בדיוק לגרסה שבה המכשיר שלך נמצא

מדריך| גיבוי חתימות SHSH באופן מקומי ובשרתי Cydia באמצעות TinyUmbrella

http://www.iphones.co.il/forum/thread144040.html

הערה חשובה: בעזרת התוכנה TinyUmbrella ניתן לגבות את חתימת ה-SHSH בקלות רבה לגירסה העדכנית ביותר ללא קשר לגירסה בה נמצא המכשיר. התוכנה מסוגלת לעבוד גם על מכשירים שלא עברו Jailbreak מעולם (מכשירים שלא נפרצו). לדוגמה, אם המכשיר שאותו אנו רוצים לגבות נמצא כרגע בגרסה 4.1 ניתן לגבות את חתימת ה-SHSH לגירסה 4.3.1 שהיא גרסת הקושחה האחרונה ששוחררה לציבור הרחב ולא לגירסה בה נמצא המכשיר כרגע שהיא 4.1. חשוב להבין שגיבוי החתימות הוא חלון הזדמנויות לפעמים קטן מאוד - מהרגע שנמצאת פריצה ועד שאפל משחררת תיקון. לכן חשוב מאוד להשאר במעקב ולגבות חתימות ברגע שניתן. מהרגע שתצא גירסה חדשה יותר, זה בכלל לא רלוונטי איזו גרסה יש לכם על המכשיר - אז כבר לא תוכלו לגבות חתימות של גירסאות עבר. ככלל, אפל חותמת רק את הגירסה החדשה ביותר.

אין לי נסיון עם iPod למינהם, אך יש לי עם iPhone.

חבר את המכשיר למחשב, תקפוץ לך הודעה לעדכון, אל תאשר אותה.

תקליק קליק ימני על ה iPod ולחץ על Backup. הפעולה הנ"ל תגבה את על מה שקיים על המכשיר. (פתקים וכו'. לגבי שיאים, אני לא בטוח, יש אפליקציה יעודית לכך ב Cydia נדרשת פריצה לשם כך).

על מנת לגבות אפליקציות לחץ על Transfer purchases.

על מנת לגבות תמונות, תעביר אותן לתיקיה במחשב ממש כמו שמעבירים ממצלמה דיגיטלית.

עכשיו אתה יכול ללחוץ על Upgrade ולעדכן לגירסה האחרונה.

**אני ממליץ לך לפרוץ את המכשיר לפני, על מנת לשמור חתימות לגירסה שקיימת לך עכשיו, כדי שבמידה ולא תהיה מרוצה מהתפקוד של החדשה, תוכל לחזור.**

בהצלחה.

למען האמת התמונות והוידאו גם מגובה ע"י הiTunes כאשר לוחצים על Backup .

למשל הגיבוי של הiPod Touch 4G 32GB(שזה בתכלס 28.5GB מאז iOS5) שלי שוקל כרגע 3.34GB

וזה הנתיב שבו הiTunes שומר את הגיבויים בWindows 7

C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

*התיקייה AppData מוסתרת

פורסם

דווקא במקרה שלו הוא צריך להשתמש ב ifiath ולמשוך את החתימה ישירות מהמכשיר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה.

שדרגתי ל 5.1.1 בהצלחה, הצלחתי לגבות הכל (שיאים של משחקים בעזרת game center, פתקים, סמניות ותמונות).

מוסיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן ומשחקים ואפליקציות התקוונתי גם ככה למחוק את הרוב (היו לי כמעט 400 אפליקציות)

לגבי שמירת חתימות, לא הייתה לי כוונה לשמור חתימות כי הרוב הגדול של האפליקציות שהשתמשתי הפסיקו לתמוך בגירסא שלי.

ושוב תודה לכולם על העזרה.

פורסם

יצאה פריצה לiOS 5.1.1

http://absinthejailbreak.org/download-absinthe-5-1-1-untethered-jailbreak/

Absinthe 5.1.1 Untethered jailbreak will support below devices:

• iPhone 3Gs
  • iPhone 4
  • iPhone 4 CDMA
  • iPhone 4S
  • iPad 1
  • iPad 2 Wifi
  • iPad 2 GSM
  • iPad 2 CDMA
  • iPad 2 Wifi, R2
  • iPad 3 Wifi
  • iPad 3 Global
  • iPad 3 CDMA
  • iPod 3G
  • iPod 4G
  • AppleTV 2

מדריך צעד אחר צעד לiPod Touch 4G/3G

http://absinthejailbreak.org/absinthe-5-1-1-untethered-jailbreak-for-ipod-touch-4g-3g/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם רק עוד שאלה אחת אחרי הפריצה ניתן לסנכרן את המכשיר באייטונס או שהוא ינסה לעשות ריסטור ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים